Trias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 her İstanbul'a gittiğimde illa bir taksici kazık atar bana. Nasıl yolları bilmediğimi anlıyor, büyük kaabiliyet. Ama bu olay her ülkede var. 3. dünya vs yazılmış ama, singapurda bile sağlam kazık yemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ben az önce izlemeyi bitirdim, natgeo tr'da iğrenç bi türkçe dublajla yayınladılar. bence o kadar da iğrenç bi belgesel olmamış ya, hatta yerin dibine falan sokulmamışız yani. elemanlar istanbul'a bi haftalığına falan değil de bi üç dört aylığına kalmaya yaşamaya gelmiş olsaydı o zaman yerin dibine batardık, zira burada anca bi iki taksici, yolda iki çapulcu, club ve halı mevzusu var. halbuki bizim yaşamın kendisi dolandırma direkt. nuri'nin o kadar içten davranması da biraz garip geldi bana, bu adam hiç mi korkmamış yüzüm ifşa olur, işlerim kapanır, mafya dilimi kesip kedilere yedirir falan diye. cidden garip. bu kadar açık olması çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 gelmesin zaten turist falan istanbul ne ya. yak abi istanbulu popülasyonu 10 milyonu kes at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 -Deno- said: rezil durumda olan bir ülkenin rezil edilmesi kadar normal bir şey yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Selam, Sultanahmet'e bir cami daha! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 olm istanbulda taksiye pahalı diyorsanız bursaya gelmeyin valla gelmeyin billa gelmeyin. 1km için herif senden 10tl istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 istanbulun kendisi rezil zaten, natgeo sadece gostermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ıspartada da taksi çok pahalı, istanbul ankara taksisi çok ucuz hep müşterisi var naslsa, küçük şehirde buldumu direk döşüyo boruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paris, Roma, Barcelona ve Prag İstanbul'la yarışır rahat. Hele Paris tam korku tüneliydi, devlet bile turist dolandırma peşinde. Ha tabii İstanbul'un savunulacak bir yanı yok da, dolandırıcılık insanlık tarihi kadar eski bir olay, kimin ne olduğunu anlayamıyorsan sağılmak kaderin bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ardeth said: turist bakis acisindan bence normal. rte cikar atarlanir simdi ahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 LethE said: ıspartada da taksi çok pahalı, istanbul ankara taksisi çok ucuz hep müşterisi var naslsa, küçük şehirde buldumu direk döşüyo boruyu. ankarada ucuz değil taksi. istanbulla karşılaştırırsak çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Olm bölümü online bulan varsa paylaşsın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abv roma ve floransada taksici kazığı yemişliğim var benimde. hadi romada yedikte floransa da olmamalı lan siz rönesans insanı değil miydiniz? hümanist değil miydiniz? abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 olm bursa küçük mü 2m insan var ama dediğin gibi müşterisi pek yok. Ankarada ucuz geldiydi bana kızılaydan terminale 10tlye gittiydim. Bursada terminalden eve 60tl verdiydim T_T istanbul-bursa şehirler arası otobüs 18tl idi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kızılay ile terminal arası 5-10 dakkalık yol abi ankarada. yakın sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 türkiye genel olarak sokmalı bi ülke. altınoluk'a gittim bu sene bikaç günlüğüne kafa dinleyeyim diye, mesela taksi çağırıyosun ya, adam çıkan ücretin tam 2 katını ödetiyormuş sana, çünkü bıraktığı yerden durağa dönmesi de mazot yakıyormuş. http://www.youtube.com/watch?v=ZAxYdQDoa6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 paramecium said: Selam, Sultanahmet'e bir cami daha! Saygılar.o ortadaki gereksiz parkın yerine şöyle ince gökdelen şeklinde bi camii off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Eeee İstanbul un 3 de 1i. ilkokul mezunu,en az 5 milyon yapar.Boyle seyler gayet normal.Daha ne rezillikler var , su turistleri taciz eden okuzleri yayinlasinlar asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abi eskiden de ilkokul mezunu vardı.eğitim kalitesi gibi insan kalitesi de düştü bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Toplum buyuk bi bozulma surecinde uzun yillardir zaten. Daha su an ortaokulda lise 1-2de fln olan nesil buyuyunce gorucez kalite nasil sifira inecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 axedice said: said: Yanına yaklaşan kişi, yakınlık kurup bira içebileceği bir mekana götürmeyi teklif etti. pavyon-bar karışımı mekana oturduktan sonra biralar söylendi, hemen akabinde bir kadın masalarına oturdu. Toplan 5 bira içildikten sonra Woodman'a gelen hesap 1.700 TL oldu. Bu arada kadın masadan kalkmış, hanutçu da ortadan yok olmuştu. POLİSİN UMRUNDA DEĞİL Hesaba itiraz eden, kazıklandığını söyleyen Woodman'a mekanın sahibi tarafından, parayı ödemeye mecbur olduğu "uygun dille" anlatıldı. Bu arada mekana iki polis geldi ama sevinci boşunaydı. Bölüm şu anonsla bitti: "Turistlerin dolandırılması İstanbul Emniyeti'nin umurunda değil." Ahah şurası o kadar doğru ki. İyi olmuş iyi, belki akılları başlarına gelir biraz böyle rezil ola ola. Hayır bana bile bulaşıyor o hanutçular, bi defa hintli zannedip maltepeye götürmeye çalışmışlardı. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/21763293.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Haberi yapan hakkaten malmis, kekolar yesin boklari, nat geo cekince rezil etmis olsun ehueh. Özumuz bu iste, sadece turiste yapilan bisey degilki.. Kusadasinda 10 lira yazan yere, taksimetreye bakmadim diye(taksimetreyi öyle bi yere koymuski, bakmak icin direksiyonu sökmek lazim) 15 lira istemisti taksici. Bakip görunce arizaya baglayip herife saydirip(otelin icine kadar girdigimize guvenerekten eheuh) para mara vermeden inmistim. Bi kerede balikesirde terminalden 15 lira yazan yere(iphone taksimetre app sagolsun) "35 liraya götururuz abi alti kurtarmaz" diyen taksicinin taksisine binip, ac aga taksimetreyi bakalim ne tutuyomus demistim. Netekim geldigimizde 15 lira tutunca "bozuk yav bu taksimetre, ehei kem kum" etmisti herif, utanmadan bari 20 lira ver demisti, "yasindan utan al 30 lira haram para götur evine" deyince atarlanip parada almamisti ehahuhah. Bide o derece ölumune muslumanlar, yerse.. Neyse isin özu, heryerde var bu sadece istanbulda ve turistlere degil, turkiyenin özu bu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Gelmesin turist falan gereksiz kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 http://eztv.it/ep/40810/national-geographic-scam-city-07of10-istanbul-pdtv-x264-ac3-mvgroup/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar