masa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 çizgi romana baştan mı başlamak lazım yoksa kaldığı yerden devam etsen de olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Ne leş klişe doldurmuşlar ya haha Cidden neresinden tutsan elinde kalıyor, yorum yapamadım. sasha bir tek sasha dramı güzel gibiydi, o da süprizli falan değildi ama fena işlenmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Yazıklar olsun şu diziyi yapana da yönetene de.Ayıp be kardeşim bukadar rezalet bir sezon finali mi yapılır. Ben elime telefonu alıp su tabancalı arkadaşlarımın videosunu çeksem daha profesyonel bir çatışma sahnesi ortaya çıkartırdım. Bukadar kötü ve acemi bir çatışma sahnesi herhalde başka bir dizide daha yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Bütün bütçeyi shivaya harcamışlar. Kafasına silah dayalıyken nasıl kurtulursun. Çatışma sürerken, bi anda bitti Rickle Carl'ı yakalanmış bulduk. Bence yapımcılar, oyuncular falan çok sıkılmış, bitse de gitsek demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 masa said: çizgi romana baştan mı başlamak lazım yoksa kaldığı yerden devam etsen de olur mu Baştan başla derim. Hapishane bölümleri falan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Yeni bitirdim finali zorla...Bu ne kadar kötü bir finaldi ya cosplay gibi ama daha kötü Sırtında koca balta ile koşan sisko nedir abi. Herkeste son teknoloji silah var 1 kurşunluk canın var veya sopalı delimiz illa ki sopasını kullanıcak fln. Junkyard insanları ne kadar yapmacık... Sanki fallout'tan cıkmış lider ablamız. Şurda bir kaç yıl geçti zombie istilası olanı.Yıl 2353 degil ki evrimleşesin. Berbat bir cosplay gibiydi herşey. Kaplana hiç değinmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5Ow-nxswazg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Yeni bölüm cıktı. Cıtır çerez izliyosun ama artık low budget cosplay gibi geliyor dizi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Masticore said: Yeni bölüm cıktı. Cıtır çerez izliyosun ama artık low budget cosplay gibi geliyor dizi heh. İkinci bölüm mü çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 öğlene doğru çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 İzledim güzel gidiyor yeni sezon. Ama işler boka sarıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 şu diziyi hep bırakıyorum. 1-2 sezon geçtikten sonra meraktan yine başlıyorum. bi kopamadım anasını satayım sdfs. her sezon 1-2 tane epic bölüm oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 ikinci bölüm ne kötüydü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 İlk bölümden sonra Negan görünmedi bir daha. Haftaya full negan, trailera göre öyle görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 zaten kötü gidiyordu, son sezon iyice b.ka sarmışlar. tamamen vakit kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Birden leş muamelesi yapıldı diziye bu sezon. Halbuki kendi akışında ilerliyor. Yolda ilerlediklerinde yol filmine döndü diye eleştirildi. Sonra Alexandria bölümleri için çok sakin, çiftlik bölümü gibi oldu dendi. Karakterlere inildi. Dwight'tır, Jesus'tur, Morgan'dır derken bu sefer de diyaloğa boğulduk diye isyan etti millet. Bu sezon hep çatışmalı, vurdulu kırdılı başladı ama yine beğenilmiyor. Böyle giderse dükkanı kapatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Beşinci bölüm epey güzeldi. Negan'ın hikayeyi merak edenler Youtube'dan Here is Negan comici okuyabilirler. Spoiler falan yemezsiniz tertemiz okuyun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 rick ne diyim bilmiyorum. tamam adam diziden çıkmak istedi ok de rick grimes bu kadar boktan öldürülmez be.. boş yolda tek demire mi saplanıyor ahaha madem boş değil imajı veriyorsun o zaman neden bu kadar geniş açı çekiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 (düzenlendi) Çizgi roman bitti ha. 193. ciltteyken birden çat diye bitirdi adam. En son fanlara mektup da yazmış. Bahse girerim bana küfrediyorsunuzdur ama ben de en az sizin kadar üzgünüm demiş. Dile kolay be abi 2003'ten beri çiziktiriyor diye biliyorum. Temmuz 5, 2019 Max Damage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 sezon 9 Spoiler en sonunda ölülerde konuşmaya başladı daha ne kadar çirkinleşcek dizi bakalım atlata atlata izliyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 seriyi izledigimden degil ama yeni spin-off: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 2 de film geliyodu en son, zombinin ekmegini iyi yedi herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Zombinin ekmeği de kurtlu oluyordur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 abi en son koreli çocuğun kafasını yarmıştı watchmen abi, sonra rick ve tayfasını orospusu etmişti, ondan sonra boka sarmıştı dizi bırakmıştım. Ne oldu ne bitti özet varmı, 10 sezon nası çektiler bu diziyi anlamış değilim merak ediyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 10. sezon niye kalktı netflixte bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar