yumy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Komutan said: Siz Daryl'ın karşılaştığı tiplerin beceriksiz ve zayıf olduğunu nereden çıkardınız? Anlattılar ya zombilerle en baştan beri nasıl mücadele ettiklerini. Alexandria ahalisi gibi değildiler. Yerde ölü duran 2 tane zombinin üstünde yuvarlanarak ölen şeker hastası kız sence başarılı mıydı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 spoiler tuşunuz nerenize kaçtı beyler??... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 @totemic Hikayeyi etkileyecek türden değil spoiler dışında olanlar. Karakteri görünce ölür bu bölüm diyosun zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 belki ben o hatunun yaşama ihtimalini sevdim ne biliyonuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 zaten yine öyle gereksiz bir bölümdü ki. sonunu izle sadece bişey kaybedilmez muhtemelen. o elemanları ileriki bölümlerde bağlarlar belki de yani koca bir 40 dakikayı üçünün dramasına ayırmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 son sonda help diyen glenndi, heryerde de öyle yazmışlar zaten. bir sonraki bölümde de işte glenni ararlar öyle geçer. ilk üç bölüm aradığım tat geri gelmiş dedim son bölümlerde saçmaladılar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 evet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 I knew it! I knew it! I knew it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 link spoiler: değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 yumy said: @totemic Hikayeyi etkileyecek türden değil spoiler dışında olanlar. Karakteri görünce ölür bu bölüm diyosun zaten asdf Valla dizideki bazi insanlari gorur gormez "fazla surmez, gidici bu" diyoruz gercekten. Adamlarin yaptigi rol bile "siz bana takilmayin, fazla durmiycam" diye bas bas bagiriyor. Dizide su ana kadar olen tum yan karakterleri ayni aktor oynasa birsey degismezdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 yumy said: Komutan said: Siz Daryl'ın karşılaştığı tiplerin beceriksiz ve zayıf olduğunu nereden çıkardınız? Anlattılar ya zombilerle en baştan beri nasıl mücadele ettiklerini. Alexandria ahalisi gibi değildiler. Yerde ölü duran 2 tane zombinin üstünde yuvarlanarak ölen şeker hastası kız sence başarılı mıydı asdf Gerçek hayatta olsa beceriksizlik olarak değerlendirebilirdim. Ama dizinin mantığında o olaylar herkesin başına gelen talihsizlikler. Kaç defa asıl ekipteki insanların -Rick dahil- öyle saçma şekilde zombilerin pususuna düştüğünü gördük. Bu bölümde gördüğümüz karakterlerin ve onları takip edenlerin önemsiz olduğunu düşünenler yanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Lucille! ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Erkek Dwight, kadın da Sherry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 oooo.. yuzu yanik degil.. neyse. lucille! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Kanuni said: oooo.. yuzu yanik degil.. neyse. lucille! Mekana vardığında yakar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Abi bu crossbow'un kacinci calinisi, Boomerang mubarek. Bakalim ne zaman donucek geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 son iki bölüm ne kadar kötü abi ya.. abraham askeri aracın arkasında puro buluyo roketatar buluyo girip içine bakmıyo benzin var mı yok mu diye. amk kimse uğramamış işte oraya ne kadar dalyarak senaryo yazıyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Abraham diye biri niye var ben cozemedim zaten. "Soyle bi olay olsa acaba Abraham ne yapar, ne soyler" diye fikir yurutemiyorum. Sasha diye biri de yok aslinda dizide. Son bolumdeki konusmalarindan hicbisey anlamadim, diziye o bolum giren 2 kisi de olabilirlerdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 o dizideki karakter çokluğundan kaynaklanıyor... abraham şimdi bildiğin ordu mensumu adam ordan yola çık sasha verecek gibi buna filan :) garip işler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 sasha çok kezban ya o kaşlar hep küçük emrah gibi eğik ya ağzının ortasına wats ya problem bro diye vurasım geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 glenn ölmemiş duvar gg lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Iri adam rickin dudaklarina yapisacak sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 şu sasha ile abrahamın muhabbetleri sırasında pencereden atlayasım geldi ya geçen bölüm.senaristlermi ne yazdıklarını bilmiyo,karakterlermi ne düşündüğünü belli değil.regl kız arkadaş tribi gibi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Bahtlarina ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar