KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 seçim girdi araya, kimse izlemedi walking dead'i herhalde? ya şu flashback tarzı bir bölüm ise hiç izlemeyeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 zenci dayı bölümü sanırım, hype az bu hafta. fillerdır kesin bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 son bolum tamamen flashback ve asiri yavas ama ben nedense begendim cok guzel anlatmislar aikido kursuna yaziliyorum haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 6x4 wolf deki yara neyin yarasıydı anlamadım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Silah olabilir Bolum yavasti ama fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bu sezonun maşallahı var. ilk 3 bölümden sonra biraz yavaşlaması normal ki konu fena değildi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Rick'in ergen oğlunun suratında aynı anasının mallığı var hay yarabbim bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bir sonraki haftanın promosu (SPOILER) 6x05 Promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ztn sevmezdim bastonluyu hepten nefret ettim o malın yüzünden kaç kişi öldü şimdiye kadar dizide? kel de onun mallığı yüzünden ölmüş işte. yemnediyorum 6 sezondur, find a nigga, fill it with a story kill him at the final episode. değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 çok doğru (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 neyse promodan anladığım kadarıyla bir sonraki bölümde orgy olacak sanırım. iyi gitti bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 morgan copunun arcini isliceklerini ogrendigimden, bu bolumu direk izlemiyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 biraz fazla klişe olmuş her şeyiyle 4. bölüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Klişe şey çoktu evet ama Keltoşun ısırılması sahnesi hariç güzel bölümdü bence. Hikayeler falan hoştu. Isırılmasını da aslında Morgan gibi artık ölmek istemesine bağlayabiliriz gibi, ölümden korkmaz umursamaz bi havası vardı genel olarak. En son anlattıklarından sonra onun da eksikmiş bir kaç tahta belli oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 knox said: morgan copunun arcini isliceklerini ogrendigimden, bu bolumu direk izlemiyorum ben ya. helal brother. ben de izlemedim. açtım 3-4 dakika baktım,mevzu tahmin ettiğimiz gibi olunca "de gettt"deyip kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Morgan'ın çocuğunun nasıl öldüğünü biliyor muyuz? Ben unuttum bi sürü şeyi. Bi de Morgan'la Rick ilk karşılaştığında, zombi karısı evin kapısını açmayı deniyordu. Zombiler hafızalarının ufak bir kısmını koruyordu gibisinden bi muhabbet yapmışlardı orada ama sonra bir daha hiçbiryerde karşımıza çıkmadı bu durum. Öyle değişik bi zombi modu deneyip sonra vaz mı geçtiler ne yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Çok sıkıldım ben son bölüm. Bir tek keçiye üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Nigger_of_the_sand said: Morgan'ın çocuğunun nasıl öldüğünü biliyor muyuz? Ben unuttum bi sürü şeyi. Bi de Morgan'la Rick ilk karşılaştığında, zombi karısı evin kapısını açmayı deniyordu. Zombiler hafızalarının ufak bir kısmını koruyordu gibisinden bi muhabbet yapmışlardı orada ama sonra bir daha hiçbiryerde karşımıza çıkmadı bu durum. Öyle değişik bi zombi modu deneyip sonra vaz mı geçtiler ne yaptılar. Bu salak Morgan yine zombi karısını öldürmeye kıyamıyor o da çocuğu ısırıyordu kendisinin Rick'e anlattığı kadarıyla. Çizgi romanda ise tıpkı Vali gibi dönüşmüş çocuğu zincirle eve bağlamış başında bekliyordu. Rick de bunu dövüp önüne katıp götürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Edit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Nigger_of_the_sand said: Morgan'ın çocuğunun nasıl öldüğünü biliyor muyuz? Ben unuttum bi sürü şeyi. Bi de Morgan'la Rick ilk karşılaştığında, zombi karısı evin kapısını açmayı deniyordu. Zombiler hafızalarının ufak bir kısmını koruyordu gibisinden bi muhabbet yapmışlardı orada ama sonra bir daha hiçbiryerde karşımıza çıkmadı bu durum. Öyle değişik bi zombi modu deneyip sonra vaz mı geçtiler ne yaptılar. Bu durum benim de dikkatimi çekti. Olayın ilk günleri falan herhalde ve zombiler henüz çürümeye başlamamış diye düşünüyorum. Yoksa bu kadar bariz makyaj değişikliği yapmış olamazlar. Şimdi tüm zombilerin kaburgaları, boyunlarındaki damarlar, diş etleri falan görünüyor. Yahut senin dediğin gibi konsept değişmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Bence oradan yürümeliydiler. Nemesis tarzında bir lider çıkacaktı sonra ilerde falan zeki zombiler ordusu olacaktı, özel zombi birlikleri olacaktı,ninja zombiler hmmpfs hmpsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 zombilerin durumu değişmez bence. ilk sezondan beri işledikleri, böyle bir durumda insanlar neleri nereye kadar yapabilir limitleri nedir sosyolojik duygular vs konseptini bozacaklarını sanmıyorum. https://www.youtube.com/watch?v=kE7jVnkrAZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 6x5 duragan bi bolumdu kısmen, rick sanırım kuskuyu verecek bu sefer uzun bi aradan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 çok sıkıcı bölümdü 5.bölüm en son sahnede metal panelin ordan kan gibi bişe mi akıyodu o kısmı anlamadım olay nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Sırf dolgu bölüm. iğrenç bir bölümdü, @dasbock çatlak oluşmaya başlamış işte duvarda, bugün kan geçer yarın et geçer hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar