Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Zombilerle boğuşurlarken daha az gerilim var lan dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 rick bunu silkecek. catir catir. karida erik gibi. ciftcinin kizi out artik benim icin. http://wallpoper.com/images/00/40/25/93/alexandra-breckenridge_00402593.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 kardeş 350 fahrenayt kaç derece oluyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 350-32=318 318/1.8 =~ 180 falan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ya ne oldu bu salak diziye? bir şeyler mi değişti cidden? yazarı çizeri yönetmeni falan? salak salak sanatsal sahneler? o baştaki fotoğrafları taramak dellenmek falan ahuaha çok kötü sahneydi. anladık "kültür şoku" geçiriyor bir nevi de ... bunu böyle anlatmak zorunda mıydınız? ne kadar salak salak sahneler bunlar. en son rick'in duvarı appreciate ettiğini göstermek için hakikaten bu kadar sikko bir zombiyle yakınlaşma duvara kulak dayama sahnesine gerek var mıydı? çok kötü şu an dizi çooooooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 izlerken diyorum ben de kime benziyor bu yeni hatun ahanda rick'in yeni manita açelya akkoyun http://i.radikal.com.tr/542x290/2014/01/25/fft81_mf1934471.Jpeg http://i.ytimg.com/vi/6S7y5_CAytE/hqdefault.jpg http://t24.com.tr/media/editorials/acelya.jpg benziyor dimi asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ahaha=) evet benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 goz muayenesi zamani gelmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 gabriel seni yazdım olm. seni yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Bu sezonun en iyi bölümü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sonunda ileri almadan izledim su sezon bi bölümü , iyiydi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 arcane said: gabriel seni yazdım olm. seni yazdım. lan ne boktan adammış ya gabriel. kendi tırsaklığı yüzünden hem o kadar insanın ölümüne sebep ol hem de gel "ONLOR ÇOK KOTO ODOMLOR" de. vay yavşak vay. bi de iyi zombie gore gördük ha bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 yukardaki iki posta ++ akıllara durgunluk veren ama durgunlukla alakası olmayan bir bölümdü... spo gabriel ne iş yaa önce incili parçaladı sonra...=) Noah'ya çok üzüldüm... keşke adrian öleceğine öbür salak arkadşı ölseydi... Pete 'i sevmemiştim zaten...ama öldürmek?? yo dostum yo..etik kavrama girmek istemem ama...böyle de kolay adam öldürmek... Carol ve Sam iyi anlaşabilirler bence...Carol'ın bir zamanlar üstüne titrediği canı gibi kolladığı, bir kızı olduğunu düşünmek, o kadar uzak ki...o zamanlar... bu arada-adını unuttum bu yeri başındaki kadın- kendin aldın içeri, gazı verdin insanlara...ricki polis yaptın, falan...şimdi nedir bu, çok mu görev verdim kaygısı...bu mevki yükselmelerini hızlandıran kendisi yanii.. ve tekrar Noah=( ahh yaa...tam çocuk bir neden buldu , inşaattı mimariydi şuydu buydu...derken... Bir de aiden'in ölüm sahnesi çooook iğrençti :( son olarak, arabada ilk giderken remix açtılar yaa orda koğtum..."you are going to die...die die " diye ahah çok iyiydi, biraz espiri olmalıydı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 yeni zenci mi giricek acaba diziye sdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 lan noah'a çok yazık oldu be.hiç beklemiyodum.hatta zombiler ayaklarınvan çektiğinde bile kurtulur diye düşündüm.elemanlarında mallığı yalnız.baktınız herif çıkmaya çalışıyo iki kişi çullanın lan işte kapıya.ne kastınız adamda kurtulsun diye abraham hariç herkes boka sardı bu bölüm.bi coup d'etat gelir heralde gelecek bölüm. ağlak suratlı rahibide ilk gördüğümden beri sevmemiştim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 bu bölüm fena değildi, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 sadece aksiyon ve ölüm varsa bölümü beğeniyorsunuz. hayret edecek birşey yok sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 şansa ayakta kalmış bu cummonityde resmen. adamların her işi ziyan, rick dagıtsın burayı biran önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 tuvalet suyunu kaynatıp 15 dakikada içtikleri tarzdaki bölümleri pek sevemiyorum ne yapayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Daesu said: şansa ayakta kalmış bu cummonityde resmen. adamların her işi ziyan, rick dagıtsın burayı biran önce Rick o sarhoşun karısını dagıtacak önce, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 peder ne ayak lan kitaptan spoiler verin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 yerleşke hakkında tahmin Durum şudur bence, bu yerleşke ordunun yarattığı deneysel bir ortam. Dışarda uzun süre kalmış grupların tekrar medeniyete dönüp dönemeyeceğini test etmek için kurulmuş. Bundan da sadece Sarah Palin kılıklının haberi var diye tahmin ediyorum. Bir nevi falloutdaki vaultlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 resmen millet sıkılmaya başladı diye adeta gore gitmişler bu bölüm ayrıca heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Bu bölüm de aynı galiba. İzleyen var mı? Facete Rick'in bi fotosunu gördüm de hafif spoilerimsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar