KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 la olm saçmalama :) rick mi, shane mi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Carl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Çizgi romanı güncel şekilde takip eden biriyim ve geçtiğimiz yaz Game of Thrones topicinde spoyler çakıp bir de kitabı okusaydınız pis cahiller diyen wannabelere acayip spoylır çakasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Hem de asker elemanın yanında götürdüğü bilim adamıyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 dangalaklar verdi o spoiler'i burada zaten, geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Sam said: dangalaklar verdi o spoiler'i burada zaten, geç kaldın. ahahah. adamları tırstırayım dedim empati yapsınlar diye ama yine yapmışlar yapacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 4. sezonu izlememmeişim lan galiba bi halt yoktur hehralde 5e başlıyım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 başlama abi haftada 1 saatini kitap okuyarak veya başka bi hobiyle ilgilenerek geçir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bilen biri bana özelden yazsın carola nooldu la? ömrümde hiç bir şeyi bu kadar merak etmemiştim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 mulgear6 said: bilen biri bana özelden yazsın carola nooldu la? ömrümde hiç bir şeyi bu kadar merak etmemiştim sanırım +1 bana da öm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 3 bölümde carol a noldu muhabbeti yaparlar şimdide ne kötü dizi ya nerden başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 :D Bozuk ettttt. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bu sezon kilisede mi geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 spo 5x3 büyük bir olasılıkla bethi buldular diyecem ama promoya baktım, beth hastanemsi bir yerde...Daryl başkalarını da bulmuş olabilir ama Carol ile birlikte niye çıkmadı, o zaman Carol'a bir şey mi oldu? Bir de terminus canniballarından daha manyak bir ekip olacağını düşünüyorum Bethi kaçıranların... http://www.youtube.com/watch?v=kgj-L_7UXaQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Lyv said: mulgear6 said: bilen biri bana özelden yazsın carola nooldu la? ömrümde hiç bir şeyi bu kadar merak etmemiştim sanırım +1 bana da öm plz Çizgi roman spoilerı istiyorsanız hiç beklemeyin. Çizgi romanda Daryl ve Beth yok, Carol ise tamamen farklı bir karakterdi ve hapishanede ölüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ölen sevdiğiceğinin yanında salya sümük ağlayan kişi gerilimi yüzünden saçlarım beyazladı şu dizi de ya bi insanda hiç mi survival instinct olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 3 Çok güzel doğradılar, göömek yerine zombilere yedirselerdi. Ama dur onlar taze et istiyor sahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 aklıma bişey takılıyo bayadır..şu samuray zencinin diziye katıldığı dönemde yanında dolaştırdığı tiplerden niye dolaştırmıyo bunlar yanında? rahat olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kokuyolar, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Evet gelecek bölümde ne olacak tahminleri alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 beth kaçarken çok heyecanlıydı, adamda tam bir sapık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bulaştım diye izliyorum ama çok kötü dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 çalıların arkası 3. bölümün sonunda küçük dixon kiliseye dönüyodu gece çalıların arasından. samuray abla karşılamıştı. yanında geleni göstermemişlerdi şimdi 4. bölümün sonunda hastaneye carol ı getirdiklerine göre o gece çalıların arkasındaki beth'in kaçmasına yardım ettiği delikanlı. he bu arada uzaklardan morgan geliyor yolda ama bence sezon ortası finalinde en erken girer. hastaneye operasyon olur ilerki bölümlerde. bence o officer bacı ve doktor devam etsin bi süre sonra feda edilecek karakter lazım oluyor aksiyonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 4 beth hala tam bir dangalak ya. mis gibi sistem işte. yamyamların eline düşseydi de görseydi hanyayı konyayı. hastane mis gibiymiş, best faction. çomak sokmasınlar oraya aman. carol & beth expendables. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Hastane irenc abi, neresi best faction. Carol oraya ajan olarak girdi, operasyon duzenleyecekler garanti onumuzdeki bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar