Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çizgi romanı güncel şekilde takip eden biriyim ve geçtiğimiz yaz Game of Thrones topicinde spoyler çakıp bir de kitabı okusaydınız pis cahiller diyen wannabelere acayip spoylır çakasım geldi.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

bilen biri bana özelden yazsın

carola nooldu la? ömrümde hiç bir şeyi bu kadar merak etmemiştim sanırım

+1
bana da öm plz
Mesaj tarihi:

spo 5x3

büyük bir olasılıkla bethi buldular diyecem ama promoya baktım, beth hastanemsi bir yerde...Daryl başkalarını da bulmuş olabilir ama Carol ile birlikte niye çıkmadı, o zaman Carol'a bir şey mi oldu? Bir de terminus canniballarından daha manyak bir ekip olacağını düşünüyorum Bethi kaçıranların...

http://www.youtube.com/watch?v=kgj-L_7UXaQ
Mesaj tarihi:
Lyv said:

mulgear6 said:

bilen biri bana özelden yazsın

carola nooldu la? ömrümde hiç bir şeyi bu kadar merak etmemiştim sanırım

+1
bana da öm plz

Çizgi roman spoilerı istiyorsanız hiç beklemeyin. Çizgi romanda Daryl ve Beth yok, Carol ise tamamen farklı bir karakterdi ve hapishanede ölüyordu.
Mesaj tarihi:
aklıma bişey takılıyo bayadır..şu samuray zencinin diziye katıldığı dönemde yanında dolaştırdığı tiplerden niye dolaştırmıyo bunlar yanında? rahat olmaz mı?
Mesaj tarihi:

çalıların arkası

3. bölümün sonunda küçük dixon kiliseye dönüyodu gece çalıların arasından. samuray abla karşılamıştı. yanında geleni göstermemişlerdi şimdi 4. bölümün sonunda hastaneye carol ı getirdiklerine göre o gece çalıların arkasındaki beth'in kaçmasına yardım ettiği delikanlı. he bu arada uzaklardan morgan geliyor yolda ama bence sezon ortası finalinde en erken girer. hastaneye operasyon olur ilerki bölümlerde. bence o officer bacı ve doktor devam etsin bi süre sonra feda edilecek karakter lazım oluyor aksiyonlarda.

Mesaj tarihi:

4

beth hala tam bir dangalak ya. mis gibi sistem işte. yamyamların eline düşseydi de görseydi hanyayı konyayı.

hastane mis gibiymiş, best faction. çomak sokmasınlar oraya aman. carol & beth expendables.

• Yeni Oluştur...