Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 tankıredi tankıredi diye yalanıyordu bütün forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Andrea'nın görsel medya tarihinde en nefret ettiğim karakter olmasına az kaldı. Breaking Bad'teki hatunla kapısıyor an itibariyle. Aşırı hoşuma gitti dışladıkları sahne. Get rekt Andrea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 naevia da var spartacusten lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bu andrea dediğiniz kadın fantastik 4te de taş adamı taş oldu diye bırakan kadın.bunu bildim bileli daha çok nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Problem dizinin ilk sezonunun en iyi zombie filmlerine bile tas cıkartacak kadar iyi olmasıydı.Sonraki sezonlarda o beklenti karsılanamadı haliyle,ama hala basarılı buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 zeper said: t-dog dedi bence=) mezarında bile rahat yok ya! hapishane tayfasını da bitirdiler zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 andreanın yarı açık sulu dudağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 andrea silent hill'de iyi bir karakterdi ya, hakkını yemeyin bu kadar. http://nuenue.x.fc2.com/saiyaki.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 http://cdn.hugelol.org/i460/79390.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 silent hillde yedilerdi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Sam said: andrea silent hill'de iyi bir karakterdi ya, hakkını yemeyin bu kadar. http://nuenue.x.fc2.com/saiyaki.jpg bunu bilmiyordum,silent hill'de mukemmel oynamisti.yikildim suan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Jim_E_Rustler said: Breaking Bad'teki hatunla kapısıyor an itibariyle. walter'ın karısını mı diyorsun? sırf o aptal kart karı yüzünden diziyi bıraktım. ölmediği sürece de dünyada ki en boktan dizi breaking bad gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Dp1Awfm0UH8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Hahaha Carl'a güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 swag lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 The mat said 'Welcome.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ahah thriller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bu bölümü çektikten sonra bir oturup izlediler mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 2.sezonda bile bu kadar kötü bölüm yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bi sonraki bölüm baya aksiyonlu olucak heralde beklenti arttırsın diye uğraşıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Abi zenci adamı bekliyordum 2sezondur sırf o yüzden bu bölüm güzel olabilirdi ama onuda güzel yapamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bu konuyla ilgili sadece 2 post kalmalı bence. 1- Bunun için mi 1 hafta bekledik 2- Gelecek hafta baya güzel olacağa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Aksiyon pek yoktu ama bence güzel bölümdü. Morgan'ın işi bu kadarla bitmedi elbette. Büyük ihtimal sonraki bölümlerde ortaya çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 12. bölüm yayınlandımı yurt dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar