Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bir gün karın çalışıyorum bir gün oblik. tek hareket yapıyorum. mekik yapcam ne yapcam işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 program bu http://www.muscleandstrength.com/workouts/ex-hardgainer-workout-eating-plan.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 program iyi. yalnız dikkat et side bends riskli bi hareket. weighted sit ups çok hip flexor çalıştırıyo olabilir. bu durumda sürekli söylediğim dragon flags i öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Dun kettlebell lerim geldi, 2-3 hareket yaptim totalde 10 15 dakika falan. Kan ter icinde kaldim. Cardioyu bunlarla yapmak lazim ya. Bi de bana 8-12 gayet yeterli geldi , 20 likle swing kalp kirar sanirim. Ama cift kb swing - clean de cok iyi gozukuyo belki bi 8 daha alip oyle yapmaliyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 doğru düzgün dumbbell nerden edinilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Pro dumbell lar icin sahibindene bak ama activalarin voitlerin 5 kati odeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Orta karin kasim barfiks cekerken agriyo boyle sanki kesiliyomus gibi. Iki gun once biraz karin calistim 100 rep karisik attim ortaya bi bok da degil, baya huzursuz ediyo simdi calisirken. Neden boyle olur asiri mi zorladik bi anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 crunch ytaparken karnımı sakatladım dıyen kımseye rastlamadım, gelişiyordur kasların bence kotuye yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 karında benim de iki gün sonra falan geliyor ağrısı zaten anca sdfg normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Sadece orta karin kasi ama ya, bacaklari bagdas kurup asiliyorum barfikse. Alt calistim meaela orada agri yok, yan calistim orasi da agrimiyo, orta baya agriyo yuk bindi mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Fıtık olabilir ama cok az ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Fitik degildir ya , hissediyorum cunku kasi orta baklava. Hatta soldaki porsiyon daha hassas gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bugun o kadar da agrimadi mesela, heralde gecen gun fazla ustune gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 lan nasıl ağıtıyorsunuz hergün 30 dakika karın çalışıyorum daha akşamına veya ertesi gününe ağrıdığı hiç olmadı benim bacak ve kollar fena ağrıyor 1 gün sonra başlıyor birde çok garip ertesi günden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Gecen sene kardesime biraktigim iki kutu jack 3d yi hic kullanmamis nasil mutlu oldum. Ohus dopingo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Wolas said: lan nasıl ağıtıyorsunuz hergün 30 dakika karın çalışıyorum daha akşamına veya ertesi gününe ağrıdığı hiç olmadı benim bacak ve kollar fena ağrıyor 1 gün sonra başlıyor birde çok garip ertesi günden sonra böyle bi iki ay yapmadıktan sonra anca ağrıyor benim de ya, düzenli yapınca ağrı olmuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 haa geröekten ağrıtamıyorum diye bir an üzülmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 chest + biceps mi? triceps mi ? tercih ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bütün spor salonlarında program yazdırdığın zaman chest ile triceps beraber veriliyor. ama ben cahil biri olarak chest ile biceps tercih ediyorum. niye çünkü chest çalışırken triceps de çalışıyor baya baya (az buz değil yani) sonra üstüne triceps'in yeterince yedirerek çalışılabileceğini düşünmüyorum. hehrangi bir okumuşluğum bilgim falan yok sadece bana mantıken öyle geliyor çünkü 5 tane chest hareketinden sonra triceps gayet yorulmuş oluyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Tricepsle bicepsi karistiriyo olmayasin :P Hangi gogus hareketi tricepsi iyi calistiriyo ki la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Esh said: Tricepsle bicepsi karistiriyo olmayasin :P Hangi gogus hareketi tricepsi iyi calistiriyo ki la oha ben kendime cahil diyordum da, spor salonuna bilmem kaç zaman giden adam gelip bunu söylüyorsa, ben iyi durumdayım ya :D kara cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Sdf bende calismiyo o zaman fly da dumbell pressde, ya da belki cok cok agir calisamiyorum ondandir. Ya da calisiyo ama ben hisstmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 flyda zor çalışır, dambıl press omuz degilmi yahu :) İttirince triceps , çekince biceps çalışır. Mekanikle alakalı tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Duz Bench dumbell press iste. Ya teoride ittirince calisir tabi de, hani o calisma ile tricepsi direk olarak calisma arasinda cok fark var benim acimdan. Hani chest yaptim, triceps calismama gerek yok diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar