Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Dun kettlebell lerim geldi, 2-3 hareket yaptim totalde 10 15 dakika falan. Kan ter icinde kaldim. Cardioyu bunlarla yapmak lazim ya.

Bi de bana 8-12 gayet yeterli geldi , 20 likle swing kalp kirar sanirim. Ama cift kb swing - clean de cok iyi gozukuyo belki bi 8 daha alip oyle yapmaliyim bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

lan nasıl ağıtıyorsunuz hergün 30 dakika karın çalışıyorum daha akşamına veya ertesi gününe ağrıdığı hiç olmadı benim bacak ve kollar fena ağrıyor 1 gün sonra başlıyor birde çok garip ertesi günden sonra

böyle bi iki ay yapmadıktan sonra anca ağrıyor benim de ya, düzenli yapınca ağrı olmuyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

bütün spor salonlarında program yazdırdığın zaman chest ile triceps beraber veriliyor. ama ben cahil biri olarak chest ile biceps tercih ediyorum. niye çünkü chest çalışırken triceps de çalışıyor baya baya (az buz değil yani) sonra üstüne triceps'in yeterince yedirerek çalışılabileceğini düşünmüyorum. hehrangi bir okumuşluğum bilgim falan yok sadece bana mantıken öyle geliyor çünkü 5 tane chest hareketinden sonra triceps gayet yorulmuş oluyor açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...