Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Ya nü modellik falan işin ayrı konusu da, orası spor salonu ve herkesin vücut hatları belli olabilir. Dediğin gibi büyük göğüslü bi kadının da göğüsleri belli oluyordur, tabi amcamın hoşuna gittiği için ses çıkarmaz ona.

Gitmeyin abi öyle apaçi salonlara. Para kazandırıyosunuz sonra bişey sanıyorlar kendilerini.

Havuzda bile yaşamıyoruz biz öyle şeyler. Slip mayo ile gelen falan var, yarışmaya hazırlanan ufaklıkların anneleri fln oluyor tirübünde. Kimse "arkadaş slip mayo giyme" demiyo giyenlere. Ki ıslak kumaş daha berbat bi durum sdf.

yani evimin hemen dibinde deniz manzaralı diye gidiyordum . bir de ilk müşterilerindendim 3 ay gittim ayıp ettiler. diğer ortağıda ben istanbula taşınacam diye salonda bana veda partisi falan organize etmekle uğraşıyordu.

Reflective said:

abi sende az daha toparlayan bi don giyseymişsin be.

ya böyle birşey giyiyorum aksine toplasın yapışşın vucuda diye

aha böyle don giyiyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

adam cidden deli etti beni ya. eşofmanından şeyin belli oluyor diye. şaka yapıyor sandım takmadım sonra koşu bandında patates bi teyze "kulak misafiri oldum ama bazı insanlar gerçekten rahatsız olabilir " dedi . bende rahatsız olan şeyime bakmasın o zaman. büyük göğüslü bi kadın gelse göğüslerini mi sarmalıcak belli olmasın diye? falan sordum.

Sonra eve geldim durumla ilgili testis geçtim facebookda. antrenörüm geldi altına yazdı "şeyini belli etmek istiyorsan başka salona gideceksin oraya benim karım da geliyor yarın al paranı çek git bi daha da gelme" dedi .

salonun diğer ortağı aradı sabah kusuruna bakma onun diye gel kafana göre istediğin gibi sen falan. ertesi gün gittim şeyime takmış herif vardı. eşofmanımın kumaşı ince diye "yine mi bunu giydin alamamam seni böyle" dedi.

"almıyorsan o zaman paramı iade edicen" dedim.
Bu başladı üyeliğimin bitmesine kaç gün kalmış falan gün hesabı yapıyor.

dedim "öyle facebookta posta koyuyorsan al paranı bi daha gelme diye bana şimdi burada öyle gün hesabı yapamazsın paramın hepsini iade edersin ya da ay sonuna kadar beklersin gitmiyorum hiç bi yere " dedim. "Neden yokuşa sürüyorsun işleri ? " dedi . dedim ben hangi eşofmanımı giyersem giyeyim belli oluyor dalga ona yapacak bir çözüm yok millete söyleceksin kim rahatsız oluyorsa bakmayacak " dedim. O da "rahatsız olan 1 değil 2 değil 3 değil 5-6 kişinin dikkatini çekmiş bana söylüyorlar" falan.

ertesi gün gittim böyle kumaş paltolon gibi içinde rahat edemediğim bir eşofmanımı giydim ama tam penisimin denk geldiği kısma nazar boncuğu taktım. ay sonuna kadarda bir hafta şeyimde nazar boncuğu antreman yaptım. madem o kadar şeyime bakılıyor nazar değmesin falan. sonra ay bitti malum benim duygusal sorunlarım oldu öyle iş güç koşturmaca dondurma derken gitmedim spora. ama acil başlamam lazım .

HAOIFAKNFJASDAS hangi salon bu
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Noyzura said:

adam cidden deli etti beni ya. eşofmanından şeyin belli oluyor diye. şaka yapıyor sandım takmadım sonra koşu bandında patates bi teyze "kulak misafiri oldum ama bazı insanlar gerçekten rahatsız olabilir " dedi . bende rahatsız olan şeyime bakmasın o zaman. büyük göğüslü bi kadın gelse göğüslerini mi sarmalıcak belli olmasın diye? falan sordum.

Sonra eve geldim durumla ilgili testis geçtim facebookda. antrenörüm geldi altına yazdı "şeyini belli etmek istiyorsan başka salona gideceksin oraya benim karım da geliyor yarın al paranı çek git bi daha da gelme" dedi .

salonun diğer ortağı aradı sabah kusuruna bakma onun diye gel kafana göre istediğin gibi sen falan. ertesi gün gittim şeyime takmış herif vardı. eşofmanımın kumaşı ince diye "yine mi bunu giydin alamamam seni böyle" dedi.

"almıyorsan o zaman paramı iade edicen" dedim.
Bu başladı üyeliğimin bitmesine kaç gün kalmış falan gün hesabı yapıyor.

dedim "öyle facebookta posta koyuyorsan al paranı bi daha gelme diye bana şimdi burada öyle gün hesabı yapamazsın paramın hepsini iade edersin ya da ay sonuna kadar beklersin gitmiyorum hiç bi yere " dedim. "Neden yokuşa sürüyorsun işleri ? " dedi . dedim ben hangi eşofmanımı giyersem giyeyim belli oluyor dalga ona yapacak bir çözüm yok millete söyleceksin kim rahatsız oluyorsa bakmayacak " dedim. O da "rahatsız olan 1 değil 2 değil 3 değil 5-6 kişinin dikkatini çekmiş bana söylüyorlar" falan.

ertesi gün gittim böyle kumaş paltolon gibi içinde rahat edemediğim bir eşofmanımı giydim ama tam penisimin denk geldiği kısma nazar boncuğu taktım. ay sonuna kadarda bir hafta şeyimde nazar boncuğu antreman yaptım. madem o kadar şeyime bakılıyor nazar değmesin falan. sonra ay bitti malum benim duygusal sorunlarım oldu öyle iş güç koşturmaca dondurma derken gitmedim spora. ama acil başlamam lazım .

HAOIFAKNFJASDAS hangi salon bu

izmir güzelbahçede bir salon ismini boşver. facebookta testis geçerken iletimde tagledim diye yaygara çıkarmışlardı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura acayip iyi yapmışın ya ahah baya gülerek okudum.

İşin komiği aynı durum bende de var. Ben dar baksırda giyemiyorum tamam mı benimde belli oluyor herkes de farkında ama beni böyle kabul etti millet. Bu güne kadar kimse de tek bir şey demedi. Bir tek bir gün trambolinde zıplıyordum kardiyo olsun diye 10-15 dk sonra da pilates başlıcakmış kadınlar geldi böyle ben zıplıyorum baktım kadınlar gülüyor neye gülüyorlar acaba diye baktım meğerse zıplarken şeyim de sallanıyormuş ona gülüyorlarmış ahah

Yani o salon tam angutmuş ne yapalım yani benim hoşuma gitmiyor yapışkan baksır giymek kendimi rahatsız hissediyorum hayır yani adama zorla şalvar tarzı bir şey giydirecekler sen bilirsin ninjalar giyiyor ya böyle bizim salon el değiştirmeden önce kung fu cu hocanın vardı öyle bende gidip o tarz bişi giyeyim madem. Hem rahat hem böyle sorun olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

ahahah (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...