Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Perfecto'nun dediği gibi,Glikojen öyle biten bişey değil,laktik asit bile glikojene dönüştürülüyorsa bitiricek delikanlı zor, he GVT falan kasman lazım, oda tam bitirmez ama yapanı fukara sümüğü gibi yapıştırabilitesi vardır.

Whey mevzuunda tadı sanki fazla takıntılı hale getiriyoruz. Bu sporu yapıp hedefleri olan adamın, zevkle yemesi ve tad beklentisi yok denecek kadar az olmalı, no pain na gain mantığı, hergün kaşık kaşık yulafla 7-8 yumurta yuvarlayıp 2-3 scoop whey + 1Lt. süt içen, lor ve tavuğu kürekle yiyen adam, "ben bundan zevk ve tad alıyorum" diyebiliyorsa, billosunu dışarda bıraksın, bi ara gelip saygılarımı ileteyim kendisine.
Sosyal ağlarda paylaş

3-5 byte'lık nicklere karakter yükleyip laf sokmak neyin kafası? muayyen güne mi denk geldin? Bilgi arayan adam, vg forum sitelerinde bulunanlardan daha fazlasını paticik vg başlıklarında bulabilir.Olurda kalkıp birisi bu yazılanları okur " bulgur ye, kramp girmesin" gibi bir mantık yürütmesin diye doğrusunu yazıyoruz. Yanlışı düzeltmek laf sokmakla eşdeğerse, 120 kişilik amfide bana laf sokan hocayı muştayla kovalamam gerekirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

tyrion saygılarını ilet bi ara bana. wheyim bide nem aldı heralde karışmıyo artık eskisi gibi .hem de optimum ya löp löp yutmak zorunda kalıyorum =/

@wolas

bildiğin çoğu şey bildiğin gibi değil. ama sen %100 doğruymuş gibi konuşuyosun. insanların sana karşı uslubu o yüzden farklı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...