mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bence direk yetersizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Kramp sebepleri genelde potasyum ve taurin. Wolas yine iyi sallamis. Ayrica kastaki glikojeni oyle tek idmanla bitiremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 kral geldi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ulan ilk defa dolabı acınca sutun bittigi sokuyla karsılastım. suyla baya igrenc oluyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ben hep suyla kullaniyorum sut abarti olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ööööööğğğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Perfecto'nun dediği gibi,Glikojen öyle biten bişey değil,laktik asit bile glikojene dönüştürülüyorsa bitiricek delikanlı zor, he GVT falan kasman lazım, oda tam bitirmez ama yapanı fukara sümüğü gibi yapıştırabilitesi vardır. Whey mevzuunda tadı sanki fazla takıntılı hale getiriyoruz. Bu sporu yapıp hedefleri olan adamın, zevkle yemesi ve tad beklentisi yok denecek kadar az olmalı, no pain na gain mantığı, hergün kaşık kaşık yulafla 7-8 yumurta yuvarlayıp 2-3 scoop whey + 1Lt. süt içen, lor ve tavuğu kürekle yiyen adam, "ben bundan zevk ve tad alıyorum" diyebiliyorsa, billosunu dışarda bıraksın, bi ara gelip saygılarımı ileteyim kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mecazı mürsel yapmamam gerektiğini anladım kimsenin o anlayışı yok herkes bir laf sokma çabasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 3-5 byte'lık nicklere karakter yükleyip laf sokmak neyin kafası? muayyen güne mi denk geldin? Bilgi arayan adam, vg forum sitelerinde bulunanlardan daha fazlasını paticik vg başlıklarında bulabilir.Olurda kalkıp birisi bu yazılanları okur " bulgur ye, kramp girmesin" gibi bir mantık yürütmesin diye doğrusunu yazıyoruz. Yanlışı düzeltmek laf sokmakla eşdeğerse, 120 kişilik amfide bana laf sokan hocayı muştayla kovalamam gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 tyrion saygılarını ilet bi ara bana. wheyim bide nem aldı heralde karışmıyo artık eskisi gibi .hem de optimum ya löp löp yutmak zorunda kalıyorum =/ @wolas bildiğin çoğu şey bildiğin gibi değil. ama sen %100 doğruymuş gibi konuşuyosun. insanların sana karşı uslubu o yüzden farklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Killer said: tyrion saygılarını ilet bi ara bana. ahah eyvallah, lan hiç mi? bögkk demedin, o kadar yedin,içtin,sıçtın. "çekilir çile mi lan" demedin.? Polyanna mısın arkadaşım sen `,-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ben 4kg dumbbell aldım.çok çok hafif olacağını düşünüyordum ama onu sürekli kaldırıp indireceğimi düşününce birkaç çalışma taktiğine ihtiyacım olur diye düşündüm. bunu kullanırken nelere dikkat etmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 killer shaker'ın dandik olabilir mi? benim eskisinde de oluyodu, yenisi pürüzsüz yapıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 @tyrion supplement loglarında 2 3 sayfa geriye git şöyle benim dolabı görürsün. içtiğim gainerların karışımların falan haddi hesabı yok asafd @toggie 4 senelik shakerim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Gizli said: ben 4kg dumbbell aldım.çok çok hafif olacağını düşünüyordum ama onu sürekli kaldırıp indireceğimi düşününce birkaç çalışma taktiğine ihtiyacım olur diye düşündüm. bunu kullanırken nelere dikkat etmeliyim? benim shakerım 4kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 4gk dumbbell ile ısınırsın ancak. gelisme bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Adamın bi kilosunu ,durumunu soraydınız zz Belki 45 kg eleman ,hayatında hiç spor yapmamış yada sakatlık gibi bir durumu var ,belki yaşı fazla..LAN BELKİ BAĞĞĞYAN Direk 4kg ile ısınırsın reröereöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ben ilk başta 6 ile zorlanıyordum :D asdasdzxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Seperate said: Adamın bi kilosunu ,durumunu soraydınız zz Belki 45 kg eleman ,hayatında hiç spor yapmamış yada sakatlık gibi bir durumu var ,belki yaşı fazla..LAN BELKİ BAĞĞĞYAN Direk 4kg ile ısınırsın reröereöre fark etmez ki 45 kg adam ne kadar gelisecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 İlla herkes herkülden hallice olacak diye birşey yok ki abi ahaha 45 kg adam protein sentezi yapmıyor mu?İskelet ve kas sistemi yok mu? Nefes de alıyordur muhtemelen ,150 kg adamdan eksiği yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Yani... Yapmıyor gibi bir şey. Teorik olarak hemen hemen sıfır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ya bayansa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Kiz arkadasim 58kg. Hicbir harekette 4kg kullanmiyor. Hatta fag fag calisanlarin hepsinden agir giriyordur. Bayansa ibret alsin. Erkekse iyi dusunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 http://curezone.com/upload/_A_Forums/Ask/women_bodybuilder_trainwreck_21_1_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 http://s02.tcuniverse.com/vkmedia_store/2013/04/w2bxKCsLPIOvFRMl/sizes/clean/pic_058_clean_790.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar