Soris Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Arma yok o dediğin steroid kullananlar için geçerli. Beslenme ile ilgili şöyle birşey var ama mesela antrenman yapıyorsan karbonhidratını az yersen kasların pek şekilli olmaz. Bir de şu var bir besin desteği olarak kreatin kullanmaya başlarsan kasların biraz daha şekilli gözükür. Karb da kreatinde kaslarda depo edildiği için görüntüsü öyle oluyor. Doğal kas yapmaktan kasıt steroid kullanmadan çalışmak. Bu protein tozuydu vs bunlar farklı ve zararlı değil ama gerekli de değil. Bu gerekli de değil kısmı tartışma meselesi oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Stereoid dendi mi stewie on steroids gelir akla sdf http://www.yabancidiziizle.com/premium/family-guy-7-sezon-13-bolum.html gerçi çok fazla kas yapanlarda da benzer semptomlar gözüküyor hehe (ilgili dakka 11:11) http://www.youtube.com/watch?v=S3by4Z7ccFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Roid kullananlarin kaslari sonuyor diye birsey yok aslinda. Yine ayni muhabbet. Adam kurde deli gibi calisiyor canavar gibi yiyor kur bitiyor eskisi gibi devam. E sonersin tabi amk. Ya da cak dianabol u, kur sonu su atti vucut sondum haci. Anti aromataz ne, estrogen nasil kontrol altinda tutulur dusunme, sonra aga cok su atti he. Roidler normalde kas hucrelerindeki nukleus miktarini arttiriyor. Vucudun kimyasini degistiriyor. Yani kendimizi kandirmayalim, kalici kas yapiyor aslinda. En azindan kas hafizasi olusturuyor. Tabi bu genetik sinirlarin uzerinde kas tasimak isteyenler icin gecerli degil. Zira onlar kurden cikmiyor zaten. Yani ozetle, gerekli uyarim ve gerekli kalori alimi devam ettigi surece kas kaybi soz konusu degil. Ozellikle naturelseniz korkacak hicbirsey yok. Ama yag yakma doneminde kas kaybi oluyor. Onun icin istediginiz kadar ince dusunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bişey soracağım ben. şimdi cardio yaparak ve bisiklet sürerek kilo veremiyor muyuz? herkes bişey diyor internette. son 1.5 ayda sağlıklı beslenme ve koşuyla 2.5 civarı kilo gitti ama koşmaktan mı gitti sağlıklı beslenmeden mi anlamadım o kadar ıvır zıvır bilgiden. bir de cardio (30dk) ve bisikletten(30 dk) sonra her biri 4 set ön ve arka bacak çalışmak sorun olur mu? hani kas erimesi hede hödö. kalça ve göbek eritmeye kasıyorum. benim kilo 5 senedir 71 - 75 civarındaydı. En son başladığımda 72-73 civarındaydım. Şimdi 69.8'e düşmüşüm. 5 yıldan sonra 69 ları hördüm huehueh 2 hafta sonra da squat ve deadliftlere başlamayı planlıyorum kalça için. Hedef 32 beden kot giyebilmek. haftada 3 gün 2 saat harcıyorum salonda. Zaten ilk 1 saat direkt koşu ve bisiklete gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ooo kıprıslı spor'a başlıyor. bizim salona gel, seni adam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ahahah olm en son 1 tane resim paylaşmıştın fb'da o kadar. DAHA FAZLASINI GÖREMEDİK??? bi de senin iş yerindeki kız senilne olan resimdeki tag'ini kaldırmış 3 hafta önce. onu biliyor muydun? naptıysan kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/5393_10151395964223191_12286505_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 @killer,soris anladım. ben karadüzen besleniyorum. vücut yakıyor zaten ama kasa çeviriyim diyede protein de almıyorum. köy yumurtası alıyom. sabah yumurta(haslama gerçi) öğleyin et, akşamda kafama ne eserse işte :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abi benim kafam karıstı, ben şimdi ekmek yemelimiym yememelimiyim.. 78-79 kilo arasında degisiyorum kilo almıyorum, düzenli olarak sporumu yapıyorum, salondaki hoca, ekmekte sorun olmaz o carb'lar kasta depolanir adeleleri daha belirgin büyük gösterir dedi, e ben ekmegei kesmem gerek diye biliyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ekmek = karb karb vücudun tercih ettiği ilk yakıt ,bu yüzden kaslarda depoluyor ,yani gerektiğinde direk ulaşımı kolay ,parçalayıp glikoz ATP falan enerjiye ulaşıyor.yani gelen karbın ilk etapta yağa hemen dönmemesinin sebebi ulaşımının rahat yapılması. şimdi olay burda başlıyor ,eğer aldığın kalori yaktığından fazlaysa ve aktivitesiz bir hayat sürüyorsan vücud o aldığın karbları kaslarına veya genele enerji kullanmak yerine daha pasif olan yağa çevirip atıyor kenara ,attıkça da atıyor sonra götlü göbekli adamlar oluyoruz :D edik : tabi bu işler böyle olmuyor yani karbonhidrat lap diye yağa dönmüşyor da mantığı bu işte amele gibi yazdım kusura bakma asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 applev0dka said: abi benim kafam karıstı, ben şimdi ekmek yemelimiym yememelimiyim.. hayir cheesecake bile yiyebilirsin, her gun olmadigi surece de isini kolaylastirmasi acisindan daha tok tutacak karbonhidratlara yonelmen daha iyi sadece --- hareket degistirecegim demistim de, soyle olsa gogus sirt bel bacak omuz biceps triceps ayni rutini en erken 3 gun sonra calisacak sekilde bir program sacma mi olur ? ara gunlerde hava guzelse cikip pistte kosmak seklinde haftada 1/2 gun de kardiyo koydum agirlik sonrasi da kardiyo yapmam lazim da acik hava olmadigi zaman sinirlerim geriliyor, 15 dk yaparken bile afakanlar basiyor kosu bandina bindigimde en eglencelisi hangsi sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Yalnız karb direk oksijensiz solunum da kullanılıyor. O tarz anerobik aktivitelerde mesela nefes nefese kaldığınız aktiviteler koşma olur depar olur çok hızlı ağırlık kaldırmak olur. Yani kısa sürede çok iş yaptığımızda direk karb da giriyor işin içine. Karb ı en güzel yeme biçimi ya lifle yiyeceksin ya yanında proteinle. O zaman insülini tak diye salgılatmazsın. Karb da sağlık sırası şöyle gitmeli: Önce şeker çıkarılacak. Sonra market ürünleri çıkarılacak. Çünkü hepsinde high fructose corn syrup var. Sonra tahıllar çıkarılacak ekmek de buna dahil. Sonra baklagiller çıkarılacak. Ee geriye ne kaldı dediğiniz duyar gibiyim Geriye kalan da en güzel karb kaynakları olarak Diyet modunda sebzeler Antrenman modunda patato veya meyveler Bu kadar basit bu kadar sade diğer her türlü karb kaynağını unutun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yulaf yulaf yulaf yulaf yulaf hadi afiyet olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 üçüncü boğaz köprüsüne yakın salon aranıyor. çok ara verdim bi de başlamak için çok geciktim. sarıyer ve daha kuzeyde düzgün salon lazım. aradığım özellikler önem sırasına göre: 1-temizlik 2-gelen insanların kalitesi(1 ve 2 birbiriyle bağlantılı aslında) 3-squat için rack olması, clean için alan olması 4-chest supported row ve dips aleti opsiyonel şimdilik arnavutköyde oturuyorum ama şantiyeye taşıncam garipçeye. arnavutköy civarı da geçici bi salon bulabilirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bugün ölçüm yaptırdım 48den 44e düşmüş kas oranım. yüzde 15 yağ oranı result = fag me 2 hafta diyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 nasıl yani anlamadım %48 den %44e mi düşmüş kas oranın ? genel ? olamaz lan sadf ,vücut dediğin şey de kas , yağ ,kemik , sıvılar var zaten başkada bi cacık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kg olarak sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kg olarak bile kurtarmıyor da neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 anca 300kg sa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bu yağ oranı kas oranı falan nasıl ölçülüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Cihaz var ellerin ve ayakların metal bir zımbırtıya değiyor ,aynı zamanda tartı tabi ,oranları falan veriyor ,kas yağ ağırlıklarını veriyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 %15 yağ oranı OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 çok mu geldi hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Killer gevezeliği bırak da beslenme topiğinde kahvaltıyla ilgili sorularım var onları cevapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 survivorda bodyciler fıslıyor gördünüz mü? ümit karan sporcu olarak tokat manyağı yapıyo sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar