Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Tili'nin bahsettigi gibi bi agri oluyor ya ama normalse iyi daha once de biraz bahsetmistim bizim salon cok sacma hoca ne program konusunda ne de aletlerde yardimci olmuyor o yuzden acaba yanlis mi yapiyorum dedim. (Hareketleri falan bodybuilding.com dan arastiriyorum +youtube kendimi sakatlamayayim diye)
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

3aydır bırakmıştım şimdi önceki gibi basamıyorum setleri 15*3 yapardım ağırlığı bozmadan 10*3e indrdim anca zar zor çıktı. acaba böle mi iyi yoksa ağırlığı azaltıp gene 15*3 mü yapayım hareketleri

şunu bende sorucaktım ya ,tekrar sayısını aynı ağırlıkla düşürmek mi yoksa ağırlığı düşürüp tekrarı sabit tutmak mı ,yeni programa geçtim yetemiyorum resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:

Wolas said:

3aydır bırakmıştım şimdi önceki gibi basamıyorum setleri 15*3 yapardım ağırlığı bozmadan 10*3e indrdim anca zar zor çıktı. acaba böle mi iyi yoksa ağırlığı azaltıp gene 15*3 mü yapayım hareketleri

şunu bende sorucaktım ya ,tekrar sayısını aynı ağırlıkla düşürmek mi yoksa ağırlığı düşürüp tekrarı sabit tutmak mı ,yeni programa geçtim yetemiyorum resmen

10*3 duydum da 15*3 ilk defa duyuyorum. aynı ağırlıkla 15*3 yapıyosan o ağırlık azdır. genelde kapasite yakın bi ağırlıkta yorgunsan son 2 tekrar arasında bile dağlar kadar acı farkı var.

10*3 ağırlık arttır tavsiyem
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de 2. ve 3. seti çıkaramamak var ,yani ilk set 10x3te sorun yok ama 2. set 5-6 ,3. set varsa o hepten yatış olabiliyor ,bunun için nedir tam olarak çözüm ?

Senelerce spor yaptım ,ettim ama bu fitness,gym,vücut geliştirme her ne haltsa harbi bambaşka bir olay ,insanın kendi vücuduyla kavgası gibi resmen ,neyse bende yeni sayılırım ,sizlerle öğrenicem inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

çözüm steroid

o da senin işin değil

son setler tabii ki ağrıyacak kaçarın yok. buddy bul kendine beraber çalışın yardım etsin son tekrarlarında. genelde mantık şöyle işler;

4 set yapıyosun diyelim. 3.'nün son tekrarlarında, 4.'de genel hafif yardımla çıkarırrsın seti max ağırlığınla basıyosan. son seti tek başına çıkarmak iyidir de az kalıyodur bana göre
Sosyal ağlarda paylaş

deadlift yaptıktan sonra böyle taa belden sırta doğru ince bir sızı giriyor böyle dik durunca falan. hareketi ilk yapışımdan bayağı zaman geçti, 2 hocayla+bir sürü vidyo üzerinden fln çalıştım doğru yaptığıma eminim.

neden olur acaba bu? güçsüzlük falan mı var acaba bir yerlerde?
bu arada ağrı hareketten sonra 5-10 dakika fln sürüyor sonrasına çok azalıyor. belki spor sonrası eve gelince inceden bi ağrı olabiliyor ama bayağı az.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...