Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Akhlaur said: Olm hepiniz çok abarmışsınız size de soru sormaya çekiniyorum lan.Kolum falan ince şöyle ölçülerim var programımdan memnun değilim falan yazıcam da yazamıyorum.Yok mu benim gibi olanlar bu konuya biz de yazabiliriz arkadaşlar.Bu hepimizin konusu. DO YOU EVEN LIFT PHAGGOT? ASLASDFASDF abi öyle şey olur mu bizim dalga geçtiğimiz şeyler ayrı genelde yapıştır soruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Yok be abicim nerden cikti kendimi diete verdim ben inecem 87 ye :) Yalan degil ama her zaman birinden daha iyisi olur phil heath vs degilsen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 harbi lan herkesten iyisi var philden yok ama asdfs top yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 killer, tili, perfectionist falan dalga geçerse tenkit ederim onları zaten ya. kınarım hatta! yok lan süper çocuklar lan. bi tek kanuni'den tırsıyorum ben :P remember sammy jankins don't trust kanuni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 benden de tırssana lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 saksı değilim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senin altında "Uye Ucurma: Uyeyi Ucur" tuşu var. Yani canım sıkılırsa uçurabiliyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Beni uçurabilirsin ama bende 20kg dumbell uçurabiliyorum 1km menzile kadar dfgdsg o değilde balonum kalsa benim olmuomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 patlatıcaz onu ya çiçeğim :) zamanı gelince patlatıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ayy çiçecğim dediii,ens evdiğimmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bisiklet veya yürüyüş 15dk twist 5dk mekik 4x12 leg raise 4x12 bench press 4x10 bench açış 4x12 (dumbell fly da yaziyor bir sitede) rowing mach 4x10 smit machine(multi press) enseye 4x10 scott curl 4x10 triceps extension 4x10 leg press 4x10 calf raise(oturarak) 4x10 sonra 15dk cross bi yorumlarsanız sevinirim :D 78-80 kilo arasında geziyorum. boyum 176-178 falan civari bişeydi sanrm ölçmeyeli yıllar oldu kollar ve omuzlarda gelişim belli oluyor (babadan geniş omuzluyuz :p) göbek oldugu gibi yerinde, onu güzelce yok edip yavaştan abs'lari meydana cıkartmak istiyorum şunu yap,sunu etme falan her öneriye acıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Göbek için beslenme programını paylaşman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 beslenme programim yok :D ögrenci evinde olmama ragmen gayet iyi besleniyorum kendimce aslında, etim sütüm yumurtam yogurdum eksik olmaz. itü'de okuyorum, okulun az kalorili yemeklernden falan yiyorum. siz sunu ye bunu ye derseniz alır yaparım üşenmem,zamanim ve imkanım var. protein tozu yerine günde 1 kilo tavuk yerim koymaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GodBlessStoya said: ayy çiçecğim dediii,ens evdiğimmmmm asdDSAFFDSAFASD GÜLDÜM ALLAH DA GÖĞÜSLERİNİ GÜLDÜRSÜN NÜTRİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yeni başladıysan şunu demek sitiyorum neden yeni başlayan admaa leg press verirler ben yazmıyorum şahsen leg press bana soranlara. personal verirsem da yazmam aynı şey gerçi sfgsd yeni başlamadıysan o program adaptasyon. geliişim gösteriyorm demişin y ao yüzden anlamadım ne ayaksın fkdgf beslenme şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 olay su, ben gecen sene calısıyordum. yazın bıraktım bir 5-6 ay falan yapamadım spor. ama işte yürüdüm koştum yüzdüm.Yazın kilo almadım formumu korudum. sonra 22 kasimda tekrar spora basladım, giriş programini kısa süre tekrarladım vucut kendine gelsin falan diye. sonra bu 2. program, buna geçtim. gecen sene duzenli yapamadım ama artık düzenli olarak gidip beslenme olayna dikkat edebilrm o yüzden soruyorum :D ilk programda leg press yoktu, 2.de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bak doğru biliyomuşum hacı topiği okumaya devam et bozma bişeyini şekeri yağı azalt gogo; http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225844_362168940546860_1304185652_n.jpg sağdaki kız türk miss universe mi ne oldu sanırm şmidi geçen gün çocuk chicken legs mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kuruyemiş olarak yiyebilcegim bişeyler var mi, böyle atıştrmalık protein sorunum yok,aram süt ürünleriyle falan iyi, her gün olmasa da 2 günde 1 et yiyorum, antreman sonrasi ögünde yemeye özen gösteriyorum. muz,mandalina falan meyvalar ile de aram iyi, ama beslenme olayini tam oturtmam gerek sanırım göbegin gitmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ceviz-fındık-fıstık-badem kombinasyonu önerebilirim kuruyemiş olarak, antremandan 30-45dk önce elma yiyorum arada. öğün aralarında mandalina falan götürüyorum ne varsa. antremandan sonra kuru kayısı yiyorum bide bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Akhlaur said: Olm hepiniz çok abarmışsınız size de soru sormaya çekiniyorum lan.Kolum falan ince şöyle ölçülerim var programımdan memnun değilim falan yazıcam da yazamıyorum.Yok mu benim gibi olanlar bu konuya biz de yazabiliriz arkadaşlar.Bu hepimizin konusu. yaz yaz, benim programim yok, gobegim var. work outu, cardio yu falan hic sevmiyorum. bunaliyorum. gaza gelsem de en fazla bi spor merkezine uye olup ilk gun gider 2. gun usenir gitmem. tecrubeyle sabit. buralari okuyorum, gaza gelince gobegime bakiyorum hehehe diyorum geciyo gaz. sen iyisin yani. yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Aha konusunu buldum. http://forum.paticik.com/read.php?32,6600698,6622478#msg-6622478 Buraya yazdım da geri buraya da taşıyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Buraların tili olmadan pek keyfi yok. Onun dışında benim de kollarım çok küçük kalıbıma göre. Benimde geliştirmem lazım. Okuyoruz öğreniyoruz her zaman. Mesela klasik bodybuilding konseptini hiç sevemedim. Ama onuda yapmam gerekiyor onun için 2 hafta klasik 1 hafta weightlifting gidecem. Yoksa kollar kalcak gene küçücük. Ayrıca şu leg press e çok gülüyorum. 150-200 kg arasında leg press yapan adam 40 kg squat yapamıyor bizim salonda. O yüzden hiç referans alıncak bir hareket değil. Ben daha spora ilk başladığımda daha hiçbirşey bilmezken ben bile 1 hafta sonra 100 kg filan yapmıştım. Onun için Killer e katılıyorum çok komik bir hareket. Bacak isteyen adam gitsin squat yapsın lunge yapsın pistol squat yapsın hele pistol squat ı düzgün yapsın helal olsun lan diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 saol soris :) bir süredir girmiyodum. çok fazla post gelmeye başlamış artık hepsini takip edemiycem anlaşılan. bugün okuduğum güzel bi sistemi yazayım said: The layer system is the most powerful way to build strength and size that I have ever experienced. It used one main lift per workout. You go through all the layers for the main movement in the session. Pick an exercise that can be done from a deadstart (bench press from pins, squat from pins, front squat from pins, shoulder press from pins, snatch-grip high pull from blocks, deadlift, trap bar deadlift, deadstart barbell row, etc.). You perform all 4 layers from pins. LAYER SYSTEM PART 1: RAMP TO MAX: This first layer is all about activating the nervous system, increasing fast twitch muscle fiber recruitment and building the capacity to showcase strength. You basically ramp up gradually toward your max for the day. Start at about 40-50% and add 10-20lbs per set until you hit your max. Perform sets of 3 for the first 2-3 sets then switch to singles to reduce fatigue. We want about 6-9 ramping sets including 3-4 heavy ones (above 90%). LAYER SYSTEM PART 2: CLUSTERS: Clusters develop the capacity to recruit AND stimulate more FT fibers. It is a very powerful method to increase size, strength and density (giving the muscles a harder look). You use 90% of the weight you reached in your ramp. One set has several reps (3-7) performed 10 seconds of rest between them. You rest the bar on every rep, which is why it's best to start from pins or a deadstart. You stop the cluster set when you cannot perform more reps. You do 3 sets. LAYER SYSTEM PART 3: HEAVY DENSITY LIFTING: This is the most effective way to stimulate as many fibers to grow as possible, especially now that the nervous system is "on". Each set is as follow: 5 reps/rest 10-15 sec/4 reps/rest 10-15 sec/3 reps/rest 10-15 sec/2 reps/rest 10-15 sec/1 rep... if you were able to get more than 17 total cluster reps over 3 sets, instead of 5-4-3-2-1 for HDL you do 4-4-3-3-2-2-1-1... you start with 65-70% and ideally would eventually be able to use 80%. Do 3 sets. LAYER SYSTEM PART 4: MAX PUMP: This is an optional layer. The layer system is perfectly effective with just the first 3. But if you are using a powerful recovery agent like PLAZMA and want to take the pump to another level (driving more nutrients to the muscles) you can add the pump layer: One set is: hold the weight in mid range (peak for pulls) 5 sec./do 5 reps/hold 4 sec/do 4 reps/hold 3 sec./do 3 reps/hold 2 sec/do 2 reps/hold 1 sec/do 1 rep... There is no pause during a max pump set (the "pause" is during the isometric hold... which is actually the hardest part!). Use 40-50% of the ramped max and perform 2-3 sets. Christian Thibaudeau yazmış. yeni bombası bu aralar. arada bir böyle en iyi kas yapmanın formülünü buldum diye çıkıyor. ama takip ediyorum yıllardır, son birkaç yıldır söylediklerinin üzerine ekliyor geliştiriyor. en son buraya getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ya bu adamlar böyle şeyler yazıyor iyi güzel ama biz bunlar gibi beslenmiyoruz bunların kullandığı suppları kullanmıyoruz veya roiddir vs. vücut kaldırır mı bu tempoları falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Soris said: Ayrıca şu leg press e çok gülüyorum. 150-200 kg arasında leg press yapan adam 40 kg squat yapamıyor bizim salonda. O yüzden hiç referans alıncak bir hareket değil. Ben daha spora ilk başladığımda daha hiçbirşey bilmezken ben bile 1 hafta sonra 100 kg filan yapmıştım. Onun için Killer e katılıyorum çok komik bir hareket. Bacak isteyen adam gitsin squat yapsın lunge yapsın pistol squat yapsın hele pistol squat ı düzgün yapsın helal olsun lan diyim. onun sebebi belli makaralardan dolayi kaldirdigin agirlik squattaki gibi 1:1 olmuyor bazi aletlerde. bunda mesela bahsettigin kadar fark olmaz iki hareket arasinda. Birde leg press i direk yabana atmayin. ısınmak icin de cok faydali. Cok agir squat girmek baya advance birsey cunku pek tavsiye edilmez. O yuzden cogu pro once leg pressle yorup daha hafif agirlikla squat yapmayi tercih ediyor. full squatta ozellikle dizlerin donmesi tehlikesi varki gg direk aylarca yatirir adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar