Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 fransa'da birisi fransuaya nasıl böyle dizi çekersiniz dese millet götüyle güler bizde başbakan diyor işte kalite farkı ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 harem'de kızlar aslında eğitim görüyormuş oğlan da erkek kelimesinin o zamanki haliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 said: Padişahlar hukuki koruma altına alınmalı http://yenisafak.com.tr/resim/site/615x326/0001125856971efc4bac0b70b42.jpg Tarihçi Yazar Mustafa Armağan, diziye çeki düzen verilmesinin şart olduğuna dikkati çekerek, "Hanedanla ilgili herkes aklına estiği gibi film yaparsa, tarihi istediği gibi mıncıklarsa, 'ben şöyle göstermek istiyorum' derse işin içinden çıkamayız. Hanedanın yaşayan mensupları hukuki yollara başvurmalı. Bu işin hukuki çerçevesi çizilmeli. Atatürk Koruma Kanunu çıkartıldı. Nasıl Atatürk'ü eşi Latife hanımla yatakta gösterilemiyorsa, aynı şekilde padişahların da bu manada korunması lazım. Onları isteyen istediği şekilde gösteremez." dedi http://yenisafak.com.tr/gundem-haber/padisahlar-hukuki-koruma-altina-alinmali-26.11.2012-426549 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 habsburglar koruma altına alınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 maesselam said: abi merak ediyorum,kanuni gerçeğini anlatında o düzgün kaynaklarınızdan dinleyelim. şuna bir bakın... sonrada şu linkleri bir okuyun,okumadıysanız. http://tr.wikipedia.org/wiki/I._S%C3%BCleyman http://tr.wikipedia.org/wiki/I._S%C3%BCleyman'%C4%B1n_yapt%C4%B1%C4%9F%C4%B1_sava%C5%9Flar%C4%B1n_listesi ben anlamadim ne demek istedigini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 konusu değil ama, kanuni pek denildiğini kadar mükemmel değil bence. 3-4 deliyi manyağı hesaba katmazsak adam ortalama bir padişah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 marty diyorumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 :))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 maesselam said: abi merak ediyorum,kanuni gerçeğini anlatında o düzgün kaynaklarınızdan dinleyelim. şuna bir bakın... lol ne kadar fakir capulcu memleket varsa orduyu yollamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 (tu) seraphiel bunu beğendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 barnacle said: ecdadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 BAŞGANIMIZ HEM TARİHÇİ HEM SOSYOLOG HEM EKONOMİST HEM POLİTİKACI HEM BİR BABA,ABİ,ANA KARDEŞ CEKEMIYOSANIZ GIDIN BUNLARIN HEPSI OLABILEN BIR ADAMI CEKEMIYORSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 maesselam said: marty diyorumki ahah kardes, o koydugun suleyman degil mehmet. padisah da 2 kere oldu, biri 12, biri 19 yaslarindayken. zamanin en iyi din ve bilim adamlarindan egitim gorup de hafiz olmasi cok buyuk basari degil. o kadar egitimle bir bok olamamasi basari olurdu heralde. istanbulun fethindeki yasini ve evlat okumaktan aciz yazan yeri iyi tutturmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 süleyman 10 sene at üstünde sefer yapmış tarihçiler öyle diyor. ee 45 sene padişah kaldı adam. 35 sene oppa harrem stayl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 marty ben bunu,sultan alparslan diye koymuştum,düzelttiğin için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 tuğra da fatihin. çalışmış da gelmiş, belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 benimde babam padişah olsa, 5 yaşında fethederdim dünyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 gerçi etmezdim vazgeçtim, aptallığın lüzmu yok kardeş kardeş yaşardık. evcilik falan oynardık diğer kral çocuklarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 en fazla ergenlikte bir kaç prensesi fordlardım. belki 1-2 kraliçenin memesine falan bakardım öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 tamam abi ne sen şehzadesin,ne baban padişah,sakin ol harem de değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hayali bile güzel geldi ama, belki biizm memleketin suları kesilirde komşu ülkenin kraliçesi gel oğlum bizde duş yap derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 son ders bedenmis terlemissin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 2.mehmed'i sezar triplerinden ötürü severim de bu dinci tayfa yüzünden tarihten soğuduk abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 barnacle said: ecdadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar