Nekro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hayatta hicbirsey icin gec degildir denmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 blackwolf said: adam oyunu bılmedıgı ıcın sadece fıkır sormus klasık olarak 2 3 tane sıvrı zekalı ınsan ve hep aynı yazı bıcımı ıle cevap vermıs bi f2p kore mmosu oynamamıştır mesela, anca duyulmuş, bilindik mmoları oynamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Saeros said: blackwolf said: adam oyunu bılmedıgı ıcın sadece fıkır sormus klasık olarak 2 3 tane sıvrı zekalı ınsan ve hep aynı yazı bıcımı ıle cevap vermıs bi f2p kore mmosu oynamamıştır mesela, anca duyulmuş, bilindik mmoları oynamıştır ragnorak vardı poporıng gulen balon kesıyoduk bs acıp mopların kafasına el arabası ıle vurmak fılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ben bugün başladım sende gel aldım battle chest'i 5€ ya bakıyorum keyfime, sende başla ;) gw2 de var bende ama pvp nereye kadar sıkıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Narius said: Acı olan insanların 2012'de wow oynaması değil 2012 yılında hala aynı seviyede mmo yapılmamış olması. oyun yahu nie acı olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 World of Starcraft yapılana kadar wow 1 numara olmaya devam edecek. Öyle bir çalışma da henüz başlamadığına göre 10 yıl falan diyebiliriz bu sürece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Yahu merak ettim çokmu nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Güzel olan WoWun çok başarılı olması. Hiç oynamadıysan bence oyna. Bi battlechest al dedikleri gibi 5 € ya. Zaten 70 olana kadar çok elenirsin beğenirsen wotlk ve catacta alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 wotlk mevcut battlechestte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Minimum gereksinim buymuş bence low da çok rahat kaldırır benim pc gibime geliyor ? Sistem Gereksinimi • İşletim Sistemi: Windows® 2000/XP, • İşlemci: 800 MHz Intel Pentium III/800 MHz AMD Athlon, • Hafıza: 512 MB RAM, • Hard Disk: 6.0 GB, • CD-DVD ROM: 4x Hız, • Video Kartı: PCI/AGP 32 MB Direct3D*, • Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu, • DirectX: Versiyon 9.0c, • Çoklu Oyuncu: Her oyuncu için 1 PC, • Internet: 56.6 Kbps, • Giriş: Klavye, Fare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 min sistem gereksinimleri kısmına inanmayın artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Bende bir soru sorayım bu wow nasıl bir oyun ki hiç sıkılmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarım sigara gibi bir süre bırakıp tekrar aktif ediyorlar hesaplarını yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Buddha said: Bende bir soru sorayım bu wow nasıl bir oyun ki hiç sıkılmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarım sigara gibi bir süre bırakıp tekrar aktif ediyorlar hesaplarını yıllardır. adam kesmecelı dovus kavgalı bı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar