barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 uashduah lanet olası karılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 dusuncelihayvan said: Linkedin iyi, yani elevator pitch olayını kullanabilirsiniz orada aslında ancak türkiye'de böyle mi gerçekten bilmem de 2 tane kız arkadaşım 3 tane yönetici eklemişti farklı şirketlerden adamların 3'ü de mesaj atmış çalışmak istersen gel görüşelim diye ben de ekledim adamı kabul bile etmemiş :( oha ahsduiahsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 dusuncelihayvan said: Linkedin iyi, yani elevator pitch olayını kullanabilirsiniz orada aslında ancak türkiye'de böyle mi gerçekten bilmem de 2 tane kız arkadaşım 3 tane yönetici eklemişti farklı şirketlerden adamların 3'ü de mesaj atmış çalışmak istersen gel görüşelim diye ben de ekledim adamı kabul bile etmemiş :( Olayın en üzücü kısmınınsa bu kapitalist sistemin özellikle işin işte öğrenildiği prezentabilitenin gerekli olduğu yerlerde gerçekten de böyle yavşakça işlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bosuna dememişler, dünya kadar malın olacağına fındık kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Beyler eğri oturup doğru konuşalım erkek erkegiz burada, döşü kıllı erkeği kim ne yapsın iş yerinde taş gibi hatun alabilecekken ayni vasıflara sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 oran önemli abi ayrıca yapılacak işe adam alınır ik gibi işlerede kadın. Genel olarak kadınlar iş yaparken savsaklıyorlar öylelerini barındırmamak lazım. şimdi bazılarınız kırılır peşin peşin söylüyeyim işini yapana hak edene lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ZaugnaKhaldun said: ....Bir de, kariyer.net'in database'inde cvsi olan insanlar arasından arama yapabiliyorsun. Arama sonucunda, son iş deneyimindeki detaylar, isim soyad, iletişim bilgileri dışındaki bütün bilgileri görüntüleyebiliyorsun... e adamın ilk iş deneyimi hala çalıştığı yerse? hiç iş deneyimi görmüyor mu firma? cv satın almadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Detaylar görünmüyor demiş. İş tanımı görünmüyordur, firma ismini bilemiyorum, ama ne zamandır çalıştığı görünüyordur mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 abi ne göründüğünden önce ne kadar görüntülendiğine bi bakın bence. sdfsfdsdf yoksa tamamı açık olsa kaç yazar? görüntülenme / başvuru sayısı 0'a bayağı yakınsa verimsiz bi araç burası demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 3/13 benim. biri de avivasa lanet olsn. aradılar finansal danışman olmak ister misiniz diye. küfür etçektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 dasaaa said: bingildak said: adam sektörel 15 yıl deneyim, ayrı sektörde 5 yıl deneyim, proje yönetiminde (mimarlık vs. değil) 10 yıl deneyim istiyor. proje yönetimi metodolojisi USA de yaygınlaşalı kaç yıl oldu da sen türkiyede 10 yıllık proje yönetimi yapan adam arıyosun. ha böyle bir adam var ve kariyer net e girip profil yaratmış iş arıyor. hehe. abi bugün bunu konuşuyorduk biz de :D doğru yani dediklerin :P hope for the best, plan for the worst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 lol kocaman bir şirket ilan yayımlar. 4gün önce yayımlanır. çocuğa da mail gelir. başvurulur işe. her neyse, bi arkadaşla karışalışırız barda. adama ayak üstü sorarım.. adamın başvurduğu işi. el cevap: -abi o pozisyon 2hafta önce doldu ki! salak mı bunlar? e evet... tanıdığa güvenin. kariyer nete değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 3 kez görüşmeye gidip biz eleman almaktan vazgeçtik cevabı alan arkadaşım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 kariyer.net baya boktan ya, ama bütün işlerimi ordan buldum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Yemin ediyorum bu tarz şirketler iş dünyasının kezban şirketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 son 6 ayda 72 başvuru 53 görüntüleme olmuş. 11 iş görüşmesi geçirdim. hala işsizim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Masakari said: Beyler eğri oturup doğru konuşalım erkek erkegiz burada, döşü kıllı erkeği kim ne yapsın iş yerinde taş gibi hatun alabilecekken ayni vasıflara sahip deneyim kişiden kişiye değişir ama benim gördüğüm örneklerin hepsinde eğer kadınların arasına erkek serpiştirmezsen bir doomsday device a dönüşüyor. kadınlar erkek çalışanlara göre çok daha kaprisli ve inanılmaz dedikoducu. bu durum o kadar ilerliyor ki iş göremez hale geliyorlar. benim önceki şirketimde departmanın yarısı istifa etmek zorunda bırakıldı, şiddetli geçimsizlik değil artık iş göremez hale gelmişlerdi. bu insanların bazıları 2 üniversite bitirmiş 20-45 yaş aralığında türkiyenin en üst kesiminde sayılabilecek insanlardı :p yani evet güzel eye candy ama etkin çalışmaya gelince kesinlikle kadınlar çok iyi fakat araya erkek serpiştirmek şartıyla. negate ediyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Dworgian said: ZaugnaKhaldun said: ....Bir de, kariyer.net'in database'inde cvsi olan insanlar arasından arama yapabiliyorsun. Arama sonucunda, son iş deneyimindeki detaylar, isim soyad, iletişim bilgileri dışındaki bütün bilgileri görüntüleyebiliyorsun... e adamın ilk iş deneyimi hala çalıştığı yerse? hiç iş deneyimi görmüyor mu firma? cv satın almadan? http://i.imgur.com/38ufC.jpg http://i.imgur.com/IsQah.jpg bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Satın almadan önce böyle yani Çok doğru bir şekilde hedefleme yapıp 3-5 kişinin özgeçmişini satın alacaksanız problem yok, hedeflemeyi düzgün yapamıyorsanız ya da ne yaparsanız yapın 100 tane cv çıkıyorsa tam bir kumar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 hmm ön yazı yazmak şart o zaman. adını soyadını vs anlatçan en temizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ZaugnaKhaldun said: Dworgian said: ZaugnaKhaldun said: ....Bir de, kariyer.net'in database'inde cvsi olan insanlar arasından arama yapabiliyorsun. Arama sonucunda, son iş deneyimindeki detaylar, isim soyad, iletişim bilgileri dışındaki bütün bilgileri görüntüleyebiliyorsun... e adamın ilk iş deneyimi hala çalıştığı yerse? hiç iş deneyimi görmüyor mu firma? cv satın almadan? http://i.imgur.com/38ufC.jpg http://i.imgur.com/IsQah.jpg bu şekilde Anladım sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 "roket adam" said: abi kariyer net biraz yalan bi oluşum. sırf piyasaya 'büyüyoruz!!!' izlenimi vermek için eleman alım ilanı verip hiç sallamayan firmalar tanıyorum. Yaşasın dummy ilanlar, severek uyguluyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 adeccodan görüşmeye çağırdılar ne sorar bunlar şimdi :) bu arada görüntülenme sayısı değişmedi hiç. demek counterda sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 walla sorun kariyer net'in parası gelsinde ilan içeriği umrumda olmaz hacı mantığı ile çalışması. biraz daha titiz davransa, firmaları belli şablon vs uymaları için zaten düzelir herşey o saçma ilanlarda gider. minimum 5 senelik grafik-tasarım deneyimi arayıp üstüne milyon tane req. katıp sonra görüşmede aaa biz aslında operatör arıyoruz 750+ekmek bizde böyle kusura bakma diyen koca ajanslar var. Hatta bi tanesine atar yapmıştım, ilanınızı düzenleyin o zaman grafik operatörü yapın. Ayrıca şu ilan detaylarınızla bahsi geçen paraya gelecek adam ya yalan söylüyordur tecrübe bilgisi konusunda yada başka problemler vardır falan filan adam olun lan vaktimden çalıyorsunuz diye. sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Geçenlerde arkadaş boscha başvuru yaptı part time öğrenci olayına. İşte test mülakat vs vs, sonuçlar açıklanacak fln dediler. Bİ süre bekledi çocuk cvp gelmeyince merak ettik fln. Sonra bi fuar gibim bişeyde denk gelmiş ik'cılarla. Sormuş işte böyle böyle, "aa sizin başvurunuz kabul edilmedi ama kariyer.net'den biz yazdık sonucu gelmedi mi size?" demişler. Tabi o an emin olamamış belki gelmiştir fln demiş ama tabi gelmediğini biliyor o da. Emin olmak için hemen bakıyor netten, msj fln gelmemiş. Hala da gelmiş değil. Böyle de bi aptal site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar