Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kariyer.Net

bingildak

Öne çıkan mesajlar

dusuncelihayvan said:

Linkedin iyi, yani elevator pitch olayını kullanabilirsiniz orada aslında ancak türkiye'de böyle mi gerçekten bilmem de
2 tane kız arkadaşım 3 tane yönetici eklemişti farklı şirketlerden
adamların 3'ü de mesaj atmış çalışmak istersen gel görüşelim diye ben de ekledim adamı kabul bile etmemiş :(

oha ahsduiahsda
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Linkedin iyi, yani elevator pitch olayını kullanabilirsiniz orada aslında ancak türkiye'de böyle mi gerçekten bilmem de
2 tane kız arkadaşım 3 tane yönetici eklemişti farklı şirketlerden
adamların 3'ü de mesaj atmış çalışmak istersen gel görüşelim diye ben de ekledim adamı kabul bile etmemiş :(

Olayın en üzücü kısmınınsa bu kapitalist sistemin özellikle işin işte öğrenildiği prezentabilitenin gerekli olduğu yerlerde gerçekten de böyle yavşakça işlemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

....Bir de, kariyer.net'in database'inde cvsi olan insanlar arasından arama yapabiliyorsun. Arama sonucunda, son iş deneyimindeki detaylar, isim soyad, iletişim bilgileri dışındaki bütün bilgileri görüntüleyebiliyorsun...

e adamın ilk iş deneyimi hala çalıştığı yerse? hiç iş deneyimi görmüyor mu firma? cv satın almadan?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

bingildak said:

adam sektörel 15 yıl deneyim, ayrı sektörde 5 yıl deneyim, proje yönetiminde (mimarlık vs. değil) 10 yıl deneyim istiyor. proje yönetimi metodolojisi USA de yaygınlaşalı kaç yıl oldu da sen türkiyede 10 yıllık proje yönetimi yapan adam arıyosun. ha böyle bir adam var ve kariyer net e girip profil yaratmış iş arıyor. hehe.

abi bugün bunu konuşuyorduk biz de :D

doğru yani dediklerin :P

hope for the best, plan for the worst
Sosyal ağlarda paylaş

lol
kocaman bir şirket ilan yayımlar. 4gün önce yayımlanır.
çocuğa da mail gelir. başvurulur işe.
her neyse, bi arkadaşla karışalışırız barda. adama ayak üstü sorarım.. adamın başvurduğu işi.

el cevap:
-abi o pozisyon 2hafta önce doldu ki! salak mı bunlar?

e evet...

tanıdığa güvenin. kariyer nete değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Beyler eğri oturup doğru konuşalım erkek erkegiz burada, döşü kıllı erkeği kim ne yapsın iş yerinde taş gibi hatun alabilecekken ayni vasıflara sahip

deneyim kişiden kişiye değişir ama benim gördüğüm örneklerin hepsinde eğer kadınların arasına erkek serpiştirmezsen bir doomsday device a dönüşüyor. kadınlar erkek çalışanlara göre çok daha kaprisli ve inanılmaz dedikoducu. bu durum o kadar ilerliyor ki iş göremez hale geliyorlar. benim önceki şirketimde departmanın yarısı istifa etmek zorunda bırakıldı, şiddetli geçimsizlik değil artık iş göremez hale gelmişlerdi.

bu insanların bazıları 2 üniversite bitirmiş 20-45 yaş aralığında türkiyenin en üst kesiminde sayılabilecek insanlardı :p yani evet güzel eye candy ama etkin çalışmaya gelince kesinlikle kadınlar çok iyi fakat araya erkek serpiştirmek şartıyla. negate ediyor :p
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

ZaugnaKhaldun said:

....Bir de, kariyer.net'in database'inde cvsi olan insanlar arasından arama yapabiliyorsun. Arama sonucunda, son iş deneyimindeki detaylar, isim soyad, iletişim bilgileri dışındaki bütün bilgileri görüntüleyebiliyorsun...

e adamın ilk iş deneyimi hala çalıştığı yerse? hiç iş deneyimi görmüyor mu firma? cv satın almadan?

http://i.imgur.com/38ufC.jpg

http://i.imgur.com/IsQah.jpg

bu şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

Dworgian said:

ZaugnaKhaldun said:

http://i.imgur.com/38ufC.jpg

http://i.imgur.com/IsQah.jpg

bu şekilde

Anladım sağol :)
Sosyal ağlarda paylaş

walla sorun kariyer net'in parası gelsinde ilan içeriği umrumda olmaz hacı mantığı ile çalışması.

biraz daha titiz davransa, firmaları belli şablon vs uymaları için zaten düzelir herşey o saçma ilanlarda gider.

minimum 5 senelik grafik-tasarım deneyimi arayıp üstüne milyon tane req. katıp sonra görüşmede aaa biz aslında operatör arıyoruz 750+ekmek bizde böyle kusura bakma diyen koca ajanslar var.

Hatta bi tanesine atar yapmıştım, ilanınızı düzenleyin o zaman grafik operatörü yapın.
Ayrıca şu ilan detaylarınızla bahsi geçen paraya gelecek adam ya yalan söylüyordur tecrübe bilgisi konusunda yada başka problemler vardır falan filan adam olun lan vaktimden çalıyorsunuz diye. sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde arkadaş boscha başvuru yaptı part time öğrenci olayına. İşte test mülakat vs vs, sonuçlar açıklanacak fln dediler. Bİ süre bekledi çocuk cvp gelmeyince merak ettik fln. Sonra bi fuar gibim bişeyde denk gelmiş ik'cılarla. Sormuş işte böyle böyle, "aa sizin başvurunuz kabul edilmedi ama kariyer.net'den biz yazdık sonucu gelmedi mi size?" demişler. Tabi o an emin olamamış belki gelmiştir fln demiş ama tabi gelmediğini biliyor o da. Emin olmak için hemen bakıyor netten, msj fln gelmemiş. Hala da gelmiş değil.

Böyle de bi aptal site.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...