Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 13. Hafta | Sanica Boru Elazığspor - Galatasaray | 24.11.2012 @19.00

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

@PZero

Devre arasında BJK lider olursa bu ligi şampiyonda bitirir.

Ordu deplasman
Eskişehir İnönü
Gençlerbirliği deplasman
Kayseri içeri

Rakiplerin fikstürlerine bakınca daha kolay, BJK bu fikstürden en az 10 puan çıkarmak zorunda ki imkansız, en fazla 3-4 olur BJK o da evdeki maçları kazanırsa

ben şu ligde gs yı rakıp olarak görmüyorum . fenerbahce asıl rakıp olur . ayrıca elazığsporu zor yendiler kendi evlerinde karabüke yenildiler gs abartılıyorsa beşiktaş bu ligde daha cok abartılmalı . gsden ne farkımız var ligde ?

gs antalya ve bursa uefa mücadelesi verir sezon sonunda .
Sosyal ağlarda paylaş

Topa değmiyor bile Muslera, ne çarpması neler dönmüş eheh. Bariz penaltı, ama bence kırmızı çok yanlış, sarı bile belirsiz denebilir. Birincisi bomboş kale değil, en az bir defans yeterince hızlı koşuyor kaleye doğru. İkincisi adam topu kalecinin üzerinden sola atıp kendi sağa koşuyor, resmen penaltı olsun diye uğraşmış golü atmaya çalışmak yerine. Topu koştuğu yere kaçırıyor olsa bile oradan zınk diye vuramaz zaten, açısı bozulur, ikinci defans oyuncusu bile çizgiye yetişmiş olur.

Melo da çok erkenden aşırı öne gelmiş hakkaten adım adım, ama hem yönü bilmiş, hem nerdeyse 1 saniye önce o yöne hareketlenmesine rağmen kaleci olmadığı için hafife alan yeto Elazığ forveti ters köşeye çevirememiş. Gayet profit o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

yok maksat bi kusur aramak

atılan penaltılara bakın %98 i kaleciler öne atlıyor.belki hepsi bie olabilir de hata payı verdim.

hatta hemen 2 click ile gelişi güzel penaltı atışı koyayım size

2. atışı izleyin ingiltere kaçırıyor.geri kalanını izlemedim bile ztn ilk 2 tanesinde görebilirsiniz bunu

Sosyal ağlarda paylaş

ahaha rıdvan süpermiş. güntekin onay haklı ama, kaç kez uygulanıyor ki o karar ? ben genelde sinir oluyorum uygulanmamasına, içeri futbolcuların girmesine vs, ama uygulanmıyor ne yazık ki pek. o kadar abartı da çıkmamış.

ama top gelmeden sağa gitmiş, kullanan adam epik kötü vurmuş o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...