pontipati Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 PZero said: sabret bir kaç saat sonra maçlarımız eşitleniyor bide o zaman bakalım kim lider U MAD? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 at gozlugu yok yani. cok kotu stream de anca bu kadar gorebilmis olmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Baktik, gs lider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 yalnız yılmaz vural melonun kalede oldugunu bilmiyor galiba haha. kalede soguk da olsa kaleci var, kacabilir cani sagolsun falan demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 @screwy ben senin şahsında demedm zaten onu :D senden baska da var yalan penalti falan filan diyenler, face'te fenerasyon falan diye gidenler var o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 muslera futbol kalesini koruyan gibi deilde kanije kalesini koruyan yeniçeri gibi atlamış direk rakibin üstüne. çok çok net pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 DarKRideR said: @PZero Devre arasında BJK lider olursa bu ligi şampiyonda bitirir. Ordu deplasman Eskişehir İnönü Gençlerbirliği deplasman Kayseri içeri Rakiplerin fikstürlerine bakınca daha kolay, BJK bu fikstürden en az 10 puan çıkarmak zorunda ki imkansız, en fazla 3-4 olur BJK o da evdeki maçları kazanırsa ben şu ligde gs yı rakıp olarak görmüyorum . fenerbahce asıl rakıp olur . ayrıca elazığsporu zor yendiler kendi evlerinde karabüke yenildiler gs abartılıyorsa beşiktaş bu ligde daha cok abartılmalı . gsden ne farkımız var ligde ? gs antalya ve bursa uefa mücadelesi verir sezon sonunda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Topa değmiyor bile Muslera, ne çarpması neler dönmüş eheh. Bariz penaltı, ama bence kırmızı çok yanlış, sarı bile belirsiz denebilir. Birincisi bomboş kale değil, en az bir defans yeterince hızlı koşuyor kaleye doğru. İkincisi adam topu kalecinin üzerinden sola atıp kendi sağa koşuyor, resmen penaltı olsun diye uğraşmış golü atmaya çalışmak yerine. Topu koştuğu yere kaçırıyor olsa bile oradan zınk diye vuramaz zaten, açısı bozulur, ikinci defans oyuncusu bile çizgiye yetişmiş olur. Melo da çok erkenden aşırı öne gelmiş hakkaten adım adım, ama hem yönü bilmiş, hem nerdeyse 1 saniye önce o yöne hareketlenmesine rağmen kaleci olmadığı için hafife alan yeto Elazığ forveti ters köşeye çevirememiş. Gayet profit o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 PZero Allah söletiyor seni kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 pzero sampiyonlugumuzun altına imzasını attı dagılabilir baska topiclere gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bahsedilen melo pozisyonu, az daha kassa gelip kucaklıcakms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 seagle için gelsin: fatih terim terbiyesiz bir adam değil. http://s14.directupload.net/images/121124/ptm32no8.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ohaaaaaaaaaa :D bacak kadar çocuğun yedi sülalesine sövmüş piç diyerek noktalamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Ahajsdfgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ama FT bu ülkeye kac kupa getrdi :( siz bu ülke için naptnz ha naptnz, ona öküz terbiyesiz diyemezssnz taam mi o cok pamuk gibi şeker gibi birisi, italyada zart aldı,milli takımda zurt aldı sen naptin liebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bende ilkokuldayken madalya almıştım, benimde çıkıp bir kaç yerde küfür etme hakkım var mı alenen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 dönen dramalara melo'dan yorum gelmiş https://twitter.com/_FelipeMelo_/status/201379813737500672 gerçi 6 ay önceden gelmiş ama olsun dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 emrede az karakter varsa şunu gördükten sonra istifa eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fGAgXCfGHJs&feature=share küçük enişte iş başında gene dsf ayrıca http://laminasyonlumuayenemasaortusu.com/tr/images/urun/dispenser_pecete_aparati.jpg bırakıyorum buraya teker teker alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 said: güntekin: hatta enteresan bişey söylicem, melo'nun sarı kartı var ve çizgiden öne çıktığı için ikinci sarıdan atılmalıydı. rıdvan: fırıncılara söyle bari melo'ya ekmek de vermesinler. sdfsdgsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 AGAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA yalnız öyle abartı öne cıkmamış ya.kaleciler bile o kadar öne atlıyor gol olmuş olsaydı kimse demicekti öne cıkmış falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Gol olursa denmez tabi, avantaj 101. Öne çıkmak kart getiriyor mu ki, sadece penaltı tekrarlanıyor diye biliyorum. İlk seferde en azından, gidip tekrarlarsan görebilirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 yok maksat bi kusur aramak atılan penaltılara bakın %98 i kaleciler öne atlıyor.belki hepsi bie olabilir de hata payı verdim. hatta hemen 2 click ile gelişi güzel penaltı atışı koyayım size 2. atışı izleyin ingiltere kaçırıyor.geri kalanını izlemedim bile ztn ilk 2 tanesinde görebilirsiniz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ahaha rıdvan süpermiş. güntekin onay haklı ama, kaç kez uygulanıyor ki o karar ? ben genelde sinir oluyorum uygulanmamasına, içeri futbolcuların girmesine vs, ama uygulanmıyor ne yazık ki pek. o kadar abartı da çıkmamış. ama top gelmeden sağa gitmiş, kullanan adam epik kötü vurmuş o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar