ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Vardır aramızda öğretmen yada öğretmen adayları.Gününüz kutlu olsun efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ilkokul öğretmenim birsen karakuş'a sevgilerimi gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde beni tahtaya kaldırıp "şunu oku, bu sureyi oku" deyip de olumsuz cevapla karşılaşınca "sen nasıl müslümansın" diye beni azarlayan ilkokul öğretmenimin öğretmenler günü kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Hakkaten lan tüm Öğretmenlerimizin(!) öğretmenler günü kutlu olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Bana kendim olduğum gibi öğreten annemi kutluyorum. Kendisi Galatasaray lisesinde edebiyat öğretmeni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 kutlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 tüm öğretmenlerimden nefret ederdim. halen nefret etmekteyim. fevkalade eğitimsiz insanlardı hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Hastalıklı toplumları yaratmanın en etkin organı sevgili öğretmenlerin günleri kutlu olsun tabii her saçmalığı kutsuyoruz madem eksik kalmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Atatürk de bir öğretmendi. Öğretmenden nefret etmeniz doğru değil. 1 harf öğretenin kölesi olmaz mıydınız? (Günümüzde yozlaşan eğitim sistemin öğretmenlerii kastetmiyorum. Onları gerçek öğretmenlerden fark ayırmamız gerekiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 nefret ettirmesinler kendilerinden o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bu ulkenin gidisatinin sorumluları, ogretmenler gununuz kutlu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ad3m said: Vardır aramızda öğretmen yada öğretmen adayları.Gününüz kutlu olsun efenim. Teşekkürler Adem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Fistan said: bu ulkenin gidisatinin sorumluları, ogretmenler gununuz kutlu olsun... Sorumluluları Öğretmenler değil, Anne Babalarıdır yani Büyüklerdir. Bu insanlar çocuklarını mahvediyorlar sizi mahvettikleri gibi bir gün doğacak çocuğunuzu mahvedeceksiniz. Bu insanlar çocuklarına her türlü önyargıyı, batıl inancı aşılıyorlar. Bu insanlar çocuklarının sırtına nesiller boyu taşıdıkları bir sürü saçmalığı yüklüyor ve bir sonraki nesil de bu yükü kendinden sonra gelene devrediyor. Delilik sürüp gidiyor... Çığ gibi büyüyor. Sizin yaptığınız da bu. Şarlatanların ve cemaatin varlığı bu. AKP'nin varlığı bu. Çocuğun bireyi oluşması ve çocuğun Topluma bağlı olmaması lazım. Atatürk'ten sonra onun devamlılığını sağlayan Öğretmenler sayesinde bu ülke ayakta. Öğretmenler olmasaydı bu ülkenin ömrü uzun olmazdı. Benim annem de bir öğretmen. Bana önyargıyı ve batıl inancı aşılamak yerine "anne" sıfatından çıkıp "öğretmen" sıfatına bürünerek çok şey öğretti mesela "kendini sev sonra kendini tanı. O zaman araştırmaya başla", "insan sürekli yanılgı içindedir. söylentiyi duymak yerine kitap oku" sözleri gibi. İşitme engelliyim ama kendi bireyi olmayı başardım. Düzgün türkçem olmayabilir ama kendim olduğum gibi davranıyorum. Bir kez daha öğretmene teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 +111.. ben de sevgili annemin ve tüm öğretmenlerimin gününü kutluyorum. çok salak olanlarına şakirt olanına hatta sapık olanlarına bile denk geldim. ama mükemmel öğretmenlerim de oldu. nefretimizi beslediğimiz öğretmenler son 50 yıl yönetimlerinin ürünüdür. tool'udur. ülke onların ürünü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ülkenin durumunu bağlamadığımız bi öğretmenler kalmıştı hımığ. kutlu olsun. sistem/müfredat aşırı kötü ama ellerinden geleni yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 coco said: +111.. ben de sevgili annemin ve tüm öğretmenlerimin gününü kutluyorum. çok salak olanlarına şakirt olanına hatta sapık olanlarına bile denk geldim. ama mükemmel öğretmenlerim de oldu. nefretimizi beslediğimiz öğretmenler son 50 yıl yönetimlerinin ürünüdür. tool'udur. ülke onların ürünü değil.50 yıl yönetimlerini dedem yetiştirdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 öğretmenler günü aslında 5 ekim'dir http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96%C4%9Fretmenler_G%C3%BCn%C3%BC 24 kasım'ın cunta uydurması olduğunu bilmeyip sevinen eden gaza gelen öğretmen düşüncesi bile çok aşağılayıcı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bence herşey o 70'lerin başında mı ne öğretmen okullarının kapatılmasıyla kötüleşti. köy enstitüleri değil kastım, öğretmen okulları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 BramStoker said: tüm öğretmenlerimden nefret ederdim. halen nefret etmekteyim. fevkalade eğitimsiz insanlardı hepsi. aynen KucukPrens said: Atatürk de bir öğretmendi. Öğretmenden nefret etmeniz doğru değil. 1 harf öğretenin kölesi olmaz mıydınız? (Günümüzde yozlaşan eğitim sistemin öğretmenlerii kastetmiyorum. Onları gerçek öğretmenlerden fark ayırmamız gerekiyor) WTF I AM READING! ulan atatürk'ün tahta karşısına geçmiş olmasından dolayı mı seviyoruz sadece? aynı mantık ile öğretmenler -senin ailenden kim öğretmense artık o da dahil olmak üzere- gitsin savaş yapsın, bir ülkeyi kurtarsın ve sonrasında da ülkenin kurulmasına yardımcı olsun. o zaman hakikaten seviceğiz. 1 harf öğretenin kölesi olmak ise feci gerzekçe bişi,kimse kusura bakmasın. Bre primat mısınız? insanlarda bilgi ve tecrübe aktarımı diye bi olay var. Bu olayı mahalledeki kasap bile size sağlıyor günlük hayatınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Dedeler nineler, anne babalar, büyükler ne fark eder. Kendini lanetleyerek büyüdüler. Osmanlı'nın son dönemleri bir milyon din adamları kaynarken milletin sonu geliyordu. Başöğretmen Atatürk geldi çattı Cumhuriyeti kurdu. Atatürk öldükten sonra din adamlar da yine devam edince ülkemizin gidişatını belirlediler. Sorun öğretmen değil, din adamı olsa gerek. Din adamı günahkar olduğunu yada en ufak yanlış yaptığında cehennemlik olacağını söyler. Lanetli olduğunu ve cehenneme gitmeye mahkum olduğunu söylüyorlar. Çok kurnaz insanlar. Şarlatanlar. Din adamlığı dünyadaki en hilekar meslek. Sonra diyor ki; "Başkalarını sev" Şimdi o sevgi plastik, sentetik, sahte bir gösteriden ibaret olacak. Millet öğretmene değil de, din adamına inandığı sürece kendini lanetlemeye ve başkasından nefret etmeye devam edecek. Millet öğretmene inansaydı, kendini lanetlemek yerine kendini sevmekten korkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 KucukPrens ülkeyi bu hale getiren zihniyetin bir prototipi adeta ya. Birisi yazmış yapmış göndermiş sanki böyle adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 dasaaa said: KucukPrens said: Atatürk de bir öğretmendi. Öğretmenden nefret etmeniz doğru değil. 1 harf öğretenin kölesi olmaz mıydınız? (Günümüzde yozlaşan eğitim sistemin öğretmenlerii kastetmiyorum. Onları gerçek öğretmenlerden fark ayırmamız gerekiyor) WTF I AM READING! ulan atatürk'ün tahta karşısına geçmiş olmasından dolayı mı seviyoruz sadece? aynı mantık ile öğretmenler -senin ailenden kim öğretmense artık o da dahil olmak üzere- gitsin savaş yapsın, bir ülkeyi kurtarsın ve sonrasında da ülkenin kurulmasına yardımcı olsun. o zaman hakikaten seviceğiz. 1 harf öğretenin kölesi olmak ise feci gerzekçe bişi,kimse kusura bakmasın. Bre primat mısınız? insanlarda bilgi ve tecrübe aktarımı diye bi olay var. Bu olayı mahalledeki kasap bile size sağlıyor günlük hayatınızda. Okuduğun için beni lanetlemek ne güzel. Atatürk'ün tahta karşısına geçmesi değil de Atatürk Harf Devrimini başlatması kadar büyük bir olay yoktur. Yoksa osmanlıca mı yazmak isterdin? Onu nasıl küçümsersin ki? Atatürkün Harf Devrimi sayesinde türkçe yazmaktasın. Atatürk sana Türkçe dili vermiş. Türkçe diliyle yazmakta ve konuşmaktasın. Devamlı yakıştırmayın. Gerçeğe müdahale etmeyin, kendine ait olmayan bir renk ve biçim vermeyin. Beynin olanı olduğu gibi görmene asla izin vermiyor; sadece kendi görmek istediğini görmene veriyor. Örneğin "Atatürk Tahta karşısına geçti" yav said: KucukPrens ülkeyi bu hale getiren zihniyetin bir prototipi adeta ya. Birisi yazmış yapmış göndermiş sanki böyle adsf Kusur aramana gerek yok. Üstelik bulmakla kalmayıp büyütmeye ve koskocaman hale getirmeye gerek yok. Bu tek çıkış yolu gibi görünüyor bir şekilde gururunu kurtarmak için böyle yapmak zorundasın. İşte bu nedenle bu kadar çok eleştiri ve bu kadar az sevgi var. Ben hiç birşeye bağlı değilim. Merak etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 "öğretmenler kötü, pis" "ATATÜRK BAŞÖĞRETMEN HEPSİ İYİ GÜZEL DİNCİLERDEN KURTARDIK DÖVLETİ" sorunlusunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 burada tartışırken, genelde yapılan karşındakini de senin düşündüğün sistematik içinde düşündüğünü farz ederek kendi düşüncelerinin yazılması, ama anlaşılan her zaman aynı olmuyor, senin yazdığın cümle karşıdan öyle algılanmıyor, sonra ortada manasız bir tartışma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar