kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 malın anladığı şeyden konuştuğu tek topic bu lan sanırım adam tadını çıkara çıkara uzun uzun nasılda yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 tüneldeki zuhalden aldım. peşin alınca 10 lira indiriyolar. senkop tada var G keyinde. ama G en pes olan ton. pesten tize doğru anahtarların sıralaması G, Ab, A, Bb, B, C, Db, D, Eb, E, F and F# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mal said: 10 tane delikten 63 tane nota nası çıkar lan? tam manyak işi bu alet http://archive.harmonicasessions.com/dec04/Overbends7.jpg İlkokulda çaldığımız blok fülütten bile çalmayı bilen sonsuz nota çıkartıyor arkadaşım :) http://www.youtube.com/watch?v=qGD-m8N9vDQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kermit said: malın anladığı şeyden konuştuğu tek topic bu lan sanırım adam tadını çıkara çıkara uzun uzun nasılda yazıyo ahaha olm benim anlamadığım bişey yokki. mızıka boş adam işi ondan hoşuma gidiyo didiklemek. bi ara reedlerin yapıldığı malzemelere felanda girerim phosphor bronze satinless steel felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 abi benim her enstrümana ilgim var, ortaokul yıllarında iki el farklı şeyler çalabilecek seviyede org biliyordum, flütü hala çalıyorum baya kulaktan notalarla. elektro çaldım bir süre. doğum günümde de kız arkadaşım mızıka almış flintstonestan öteye gidemedim mızıkada sdsfds tek deliğe üfleyemiyorum sıkıldım bıraktım uğraşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 iyi çalıyommu onu söyleyin siz. dinlemiyosunuzki 4 kişi dinlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bunu şimdi kattın repertuara. bide bomboş evdeyim çok fena yankı yapıyor. http://tindeck.com/listen/ulmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mal sen hangi mızıkayı öneriyon başlangıç olarak, söyle alaym. Dediklerinize biraz baktım 90 lira yav.Daha uygun başlangıç mızıkası yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 hohner suzuki tombo 40 tl civarı olan modellerden herhangi birini alabilirsin. hepsi aynı kapıya çıkar yeni başlayana. öyle yeni başlayan mızıkası diye bişey yok aslında. ama önceki sayfada yazdıklarım doğrultusunda seçersen daha uygun olur. çok önemli değil yani al bu üç markadab bi tane farketmez. bu gece sizleri arjantinli tango mızıkacısı hugo diazla tanıştırmak istiyorum. kendisi bizleri çıldırışına ortak etmek için mızıka enstrumanını seçmiş. http://www.youtube.com/watch?v=sFab-9ntFZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 hohner special 20 aldım başlangıç için, başladım, o kadar. asduhas çalmak isteyip çalamadığım bir şey vardı yine çalamadım şimdi, çalıyorum aslındada stabil değil. http://www.youtube.com/watch?v=gaUXsfg8K7A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Hohner Traveler 40 liralık Arkadaşlar madem fazla para verme denmiş, bende bundan satın alıyorum. OK midir ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Baslangıc ıcın blues harpğ iyidir iyidir. zaten muhtemelen calmıycaksınız, yakısıklı bole klasik görünümlü klas alet. koyarsınız masaya durur orda havanız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 2-3 ay önce stüdyoya götürdüm mızıkayı, normalde bas çalıyorum. Öyle 5dk doğaçlama bir şeyler çalarım diye düşünüyordum. Yaklaşık 30 dk falan doğaçlama takıldık; gitar + davul + mızıka şeklinde. Herhalde 7-8 aylık stüdyo geçmişimizin en keyifli provasıydı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 kaydetseydin keşke koyardın buraya. beklemediğin bi anda yıllardır çalıyomuş gibi çalıyosun bazen o an çok zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Ulgio said: Hohner Traveler 40 liralık Arkadaşlar madem fazla para verme denmiş, bende bundan satın alıyorum. OK midir ???? al güzel mızıka. bi farkını görmezsin daha pahalı mızıkalarla kendini ilerletmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Ulgio said: Hohner Traveler 40 liralık Arkadaşlar madem fazla para verme denmiş, bende bundan satın alıyorum. OK midir ???? gayet güzel bir arkadaşımda vardı kendisi. başlangıç için kullanabilirsin orta seviye vs. zaten 10 20 daha verirsen marine band falanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Çok geç hohner golden melody aldım. Şimdi kitabını alıyorum cd li md li İlk adım Mızıka Sanırım bu kitabı hatim edersem ufak ufak bişeyler çalabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 en uygununu almışsın cıngle bells felan gibi basit melodilerle tek nota çıkarmaya alışırsın önce. kitapta vardır zaten o tip şarkılar. sonrası gelir kendiliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mal alıyım mı bu kitabı, yoksa başka bi kitap falan tavsiyen var mı? İngilizce de olur, D&R da buldum bunu ondan bunu alıcam diyorum. KOlay olur alması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 internette çok kaynak var ama sıfırdan başlayan bi kaynak iyi olur elinde şurayıda karıştırırsın sonra ftp://188.134.1.36/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 deadwoll said: Bending hakkında kısa bir tip vereyim bu arada, eğer video falan izleyip de inatla beceremezsen dilin hariç çeneni de hareket ettirip ettirmediğini kontrol et. Bending yaparken çenenin de oynaması gerekiyor. sadece çene değil. dil çene ve gırtlak kaslarının ortaklaşa yaptığı bişey. bir de sesi hafif değiştirince bend yapıyorum sanmayın. şu videodaki şeyleri yapmadıkça bend yapıyosun denemez. youtube bend yapmayı anlatmak için bi yöntem düşündüm. mızıkası olanlar bi denesin bildirsin işe yarıyor mu. önce viiiiii yuuuuu diyin. ama uuuuu yu söylerken kesinlikle dudaklarınızı öne doğru uzatmayın. dudaklarınız hiç kıpırdamasın sabit dursun. bu şekilde uuuuu kısmını söylerken dilinizin geriye çekilmesi, gırtlak ve çene kaslarınızın kasılması gerekiyor. viiii yuuuu derken u harfini dudaklarınızı kıpırdatmadan -ı yada o değil- net bir u harfi çıkarmaya çalışınca bend yapan dil gırtlak ve çene kombosuna ulaşması gerekiyor. uuuuuu kısmını bu şekilde söylerken dil çene ve gırtlağınızın aldığı pozisyonu aklınızda tutun. ve 4. delikten normal bir şekilde çekerken dil gırtlak ve çenenizi o pozisyona getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 şimdi kolay çalınan ve zor çalınan mızıkaya iki video ile örnek vercem marine band delux http://www.youtube.com/watch?v=50yoyx5ZrNY özenmeden çaldığımda temiz nota çıkarmakta zorlanıyorum gördüğünüz gibi. tombo ultimo http://www.youtube.com/watch?v=yAqhW_gYtNY gayet rahat çalınıyor. bi kaç gün çalışsam veya özenli kaydetsem marine bandde de ultimo gibi temiz çalarım ama sonuçta iki tür mızıka arasında bir fark var. genede marine band türünün verdiği hissi veremiyor ultimo türü. ultimoyu sakin sakin çalıyorum ama marine band de coşma isteği geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar