Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CM101MMXI Fundamentals (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Sinemada dandik filmer olursa eğer, gitmezsin, insanlar para kazanamaz, o zaman dandik filmler de çevrilmez. Sinemada dandik çok film var diye birçok filmin emeğini niye çöpe atıyorsun ki.
Kitlelere ulaşmak için zaten DVD'sini çıkarıyorsun.
Stand-up show'unun olayı sadece adamın belli bir skeç üzerinde sahnede espri yapıp, seyircileri güldürmesi değil ki. Seyircilere takılması, doğaçlama yapması, hazır cevaplılığı, yani seyirci etkileşimi de o kadar önemli. O da işin önemli bir parçası, insanların değer verdiği bir olgu, sen şimdi bütün bunları hiçe sayıyorsun, kendi yaptığın işe saygısızlık değil mi bu...
Sosyal ağlarda paylaş

@Kanuni
Tamam onu daha ucuza satıyorsun zaten. Daha az parayı veren o farklılıktan mahrum kalıyor. Ama herşeyin DVD'sini yapabilirsin, futbol maçlarının, konserlerin DVD'sini yapabilirsin. DVD'sini piyasaya sürdüğün zaman ben bir sinema filmi çektim demiyorsun, demek istediğim o. Sinemaya koyarsan eğer, diğer sinema filmleriyle kıyaslıyorsun kendini, ben bir sinema filmi yaptım diyorsun...
Nasıl ki Madonna konserinin sinema filmini birebir yapmıyor, Michael Jackson filmi bile salt konser üzerine değildi. Çünkü Madonna ben sinema filmi yaptım demiyor. Konser verdim, DVD'ye çektim, isteyen izler diyor. Senaryo yok, oyunculuk yok. Futbol maçının da DVD'leri var, Ebru Şallı'nın Pilates becerilerini gösterdiği DVD'si de var. Ama gidip sinemada yayınlamıyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bir şey var. Bu adam karikatür çizerken, para odaklı işlere girmeden asla bu kadar zengin değildi ve zengin olamazdı. Şimdi Hakkari'de otele tek gecelik stand up gösterisine çıkmak için milyarlık ücretler alıyormuş. Talep olduğu sürece bu tip işleri yapmaya devam eder adam haklı olarak. İyi yaşıyor bu şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

:) Ne saygısı arkadaşlar? Adamın dini imanı para ve bunu zaten stand uplarında da, oynadığı reklam filmlerinde de, çevirdiği filmlerde de defalarca söyledi. Leman dergisinde aç karına geceleyip karikatür çizdiği zamanların intikamını fazlasıyla aldı ve almaya devam ediyor.
Yanlış anlaşılmasın,eleştirmiyorum adamı ve kendi dalında tartışmasız Türkiye'nin 1 numarası olduğunu düşünüyorum.
Saygı konusunda söylenenleri görünce bunları yazdım. Sonuç olarak adamın amacı "nasıl yaptığım işten daha fazla para kazanırım?" sorusuna cevap bulmak ve bulduğu her cevabı da kullanıyor. Böyle bakmak lazım olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

200-500tl bilet verecek olanlar için stand-up yapacak işte. Özel gösterimler falan kanlı canlı. sinema parası verebilecek olanlara ise böyle sinema salonunda izlettirecek. Kapitalizm bu yani. Bana göre etik değil ama kapitalizmin hüküm sürdüğü bir dünyada yaşıyorsak ve boğazımıza kadar bu sistemin içindeysek söylenmenin pek bi anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Parayla ne ilgisi var sdf, Ankara'ya gelsin gelsin diye bekliyordum, görmemişim ilanı o da üç günlüğüne geleceği tuttu hop tükendi biletleri...Üstelik stand up yapmayacak mıymış, ya da bu gösteriyi mi yapmayacakmış artık öyle bir geyik de var, dolayısıyla neden gidilmesin sinemada gidilir elbet.

İşi sevdiği için yapmak nedir allahaşkına, bir bitmediniz diyorum herkes bohem olmak zorunda mı arkadaşım, para için yapıyorsa ve para da kazanıyorsa başarılıdır adam, her türlü takdir ederim. Aşırı şekilin maceraları karikatüründe normal adamın Berkun abiye verdiği yanıtı hediye ediyorum sizlere.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

en guzeli bence de.
parasi olan canli canli seyreder adami
fakirlerde sinmeya mi gider, internetten mi indirir naparsa yapsin

Lan olm sen de forever alone guy misali boyle fakirlik canina tak ettikce zengin rp'si mi yapiyosun nedir ? Konularin yarisinda agliyosun diger yarisinda zenginim demeye getiriyosun. Ortada bulus bi kendinle.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada satasmalar baya gereksiz olmus. Sahsen uyuutubdan izlerken de ayni etkiyi yaratabiliyor adam. Haliyle sinemaya gelmesi guzel olur diyorum. Zira su kadar senedir ya fiyati cok oldugundan ya da bir turlu yer bulamadigimizdan gidemedik adamin gosterisine. Bu sayede yer bulamadin pahali geldi derdi olmaz en azindan.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

senko said:

en guzeli bence de.

Lan olm sen de forever alone guy misali boyle fakirlik canina tak ettikce zengin rp'si mi yapiyosun nedir ? Konularin yarisinda agliyosun diger yarisinda zenginim demeye getiriyosun. Ortada bulus bi kendinle.

senkoya o konuda bende dargınım
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

senko said:

en guzeli bence de.

cok fakir oldugumdan mutevellit, zengin rp'si yapiyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

filmden kasetten ( bildiğimiz kaset ) de aynı etkiyi yaratabiliyor adam.
ama bunun için sinemaya gitmek yerine o kaseti alırım yani. Hatta almam beklerim yutupa düşsün. Canlı izleyememek için sinemaya gitmem yani

erken izlemem için bi sebep yok nasolsa, kimsede spoiler yapamayacak :p
Sosyal ağlarda paylaş

Sevmediğin, nefret ettiğin hatta asla izlemem ben bu adamı leş diyip dalga geçtiğin kişi hakkında sayısız Wot döşeme isteğine hayranım bazı arkadaşların. Sanki zorla izlettiriyolar. Abi bu bi tür eğlencedir ve istersen gidersin istemezsen gitmezsin. Beynine silah dayayıp mı götürüyolar sinemaya nedir anlamadım. Bi ağlamadığınız kalmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...