Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Adı satış ama sevabına vereceğim bi kaç mal da var, bu başlığa zamanla değişik saçma sapan şeyler de ekleyeceğim belki birilerinin işine yarar. Ben İstanbul / Bostancıdayım, elden almak isteyen olursa haber versin, kargo da yaparım ama onun için beklersiniz biraz. 1: Tarot Açıklama: Eski kız arkadaşımı bana tarot öğret ayağına tavlamaya çalışmıştım (true story). İşe yaradı sanırım. Ama şu an 1 kere açılıp tarot bakılmış şekilde kutusunda duruyor. İsteyene veriyorum (tarotu) 2: Power Balance Bileklik (orjinal, sanki çakması farklı da amk) Açıklama: Evet Shaq beni de kandırmıştı, 60 lira falan vermiştim şu salak plastiğe. Bedave 3: VW Gti Anahtarlık (Orjinal) Açıklama: Polo GTI ı kullanırken yurtdışından sipariş vermiştim, orjinal vw store ürünüdür, Fena değil işte. Veriyorum (anahtarlığı) 4: Araç Tavanı Kayak Taşıma Magneti ('90 lardan kalma TÜV onaylı) Açıklama: Evet bi ara uludağa kaymaya giderdik (kayak sporu bağlamında) . Ama that was so 90ies. Tahminen 1-2 kere kullanıldı, bok varmış gibi 20 yıl kutusunda saklandı. Bu da bedava, hala kayan varsa (spor olarak) 5: Tag Heuer TH 6007 / 104 Güneş Gözlüğü Açıklama: Bunu bana gözlükçü kaskalladı, Güzel gözlük ama benim kafam küçük, pek olmadı gözümden düşüyor. 3-5 kere taktım, çizik yok, uv fltreli yedek saplı, kalite gözlük, sapları ferrari kapısı gibi kapanıyo (o ne demek amk). spor yaparken yelkende falan kullanılır, ben kullanamadım. 450 liraydı sanırım fiyatı ben aldığımda, Şimdi 200 lira talep ediyorum bunun için. 6- Soket 1156 I5 orjinal cpu fanı ve soketi Açıklama: Bedava. Daha da açıklanacak bişeyi yok. 7- Gereksiz Hardware Aciklama: Simdi buradaki mallar belli olmayabilir bunlarin ne oldugunu yazacagim. Böyle komple bağışlamak istiyorum. Tek tek değil de 3-5 tane birden isteyin. a- 8 lik fan 4 adet b- 12 lik fan 4 adet (1 tanesi kontrolorlu silverstone) c- dvi to vga adaptorleri d- Crossfire adaptoru e- Robotics 802.11g usb adaptor f- Ekran kartı video out kabloları g- usb 2.0 controller h- Sata controller (sata 2 sanırım) i- 2.5" to 3.5" hdd adaptoru ( sata değil) j- Sony mini aktif hoparlor (3 adet AAA pille çalışıyor) k- USB print server (eski paralel printer ı ve usb printer larınızı ethernet girişinden ağa dağıtmak için) l- Quickshot Retro joystick ( bu var ya, müzelik amk , çalışıyor ama girişi joyport sanırım eski AWE64 ses kartlarının falan üzerinde olan giriş) m- Creative USB blutooth dongle n- Bir takım ram ler ( Ballistix 1 gb, digerleri 128-256 mb lik ddr1 ler sanırım) o- Microsoft intelli laser 1st edition (müzelik bu da) p- kasa arkası 4 pin güç çıkışı (fosforlu sarı fileli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bi gözlük alana garaj bedave olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 insan bi q9600, ne bileyim e8500 fln koyar oraya sevabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 olsa koyayım da yok. bi pc vardı çöpe attım 266mmx sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 hakkaten saçma sapan ürünlermiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 "Theridone'a verilenler" said: b- 12 lik fan 1 adet e- Robotics 802.11g usb adaptor g- usb 2.0 controller k- USB print server (eski paralel printer ı ve usb printer larınızı ethernet girişinden ağa dağıtmak için) m- Creative USB blutooth dongle n- Bir takım ram ler ( Ballistix 1 gb, digerleri 128-256 mb lik ddr1 ler sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kayak zımbırtısını alabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 tamam alabil, elden mi alıcan kargo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 "Dasaa ya verilen (o da kız arkadaşına götürcek kendisi için deil =P )" said: Tarot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 lan dasaaa da mı kız yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yapacak işte tarot kitabıynan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Esh said: tamam alabil, elden mi alıcan kargo mu? Nerdesin sen? İstanbul Ataşehir'deyim de İstanbul Anadolu yakasında, hatta Avrupa'da ulaşımı kolay yerlerde elden alabilirim. Diğer türlü kargo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Sagem Phonefax 43 GSM fax cihazı Açıklama: Bu malı aldım ama hiç kullanamadım, turkcell data hattıyla nedense çalışmamıştı. 150 lira falan sanırım 2. el aldıydım, şimdi gg ye koymak istemiyorum, böyle bişeye ihtiyacı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 BLACK FRIDAY miş bugun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Üstad o mouse adam gibi çalışıyorsa talibova! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 power supply yok mu yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Sanguin said: Üstad o mouse adam gibi çalışıyorsa talibova! Calisiyodur heralde, 10 senedir kullanilmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Esh, Sata II kontrol kartı, USRobotics Wireless, AT/PS2 ve DVI-VGA dönüştürücülerine talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mouse imbaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yankı faxı arzulayan olmassa sabit hatla çalısıyosa bana kargola lan şirketteki bozuk eahueahu kapagı tutmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Elbet bir gün işe yararcılardan çıktı Esh de. Bizim de yazlık doluydu böyle 20 senelik şeylerle, sonra yazlığı satarken alan adama çaktık hepsini komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ah bee, usb printer server acayip işime yarayacaktı. usb'den olan bir sürü var da, paralelden bulmak çok zor bu günlerde. paralel porttan çalışan 15 yıllık hp laserjet 1100'ü kullanmak için evdeki masaüstü bilgisayarı print server olarak kullanıyorum asdjkllajsr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 deadwoll said: Elbet bir gün işe yararcılardan çıktı Esh de. Bizim de yazlık doluydu böyle 20 senelik şeylerle, sonra yazlığı satarken alan adama çaktık hepsini komple. hayatımın hatasıymış abi, koliler ıvır zıvır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 vaperon said: Esh, Sata II kontrol kartı, USRobotics Wireless, AT/PS2 ve DVI-VGA dönüştürücülerine talibim. robotics izmire gitti bugun. sata 2 kart av ps2 ve dvi vga lar duruyo, 4 tane dvi vga var hepsi mi lazım sdf adres yolla bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 fax ın ethernet girişi de var sanırım ya da ona benzer bi giriş işte, ama sabit hat girişi yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar