Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garaj satışı (Saçma Sapan Ürünler)

Esh

Öne çıkan mesajlar

Adı satış ama sevabına vereceğim bi kaç mal da var,

bu başlığa zamanla değişik saçma sapan şeyler de ekleyeceğim belki birilerinin işine yarar.

Ben İstanbul / Bostancıdayım, elden almak isteyen olursa haber versin, kargo da yaparım ama onun için beklersiniz biraz.

1: Tarot

Açıklama: Eski kız arkadaşımı bana tarot öğret ayağına tavlamaya çalışmıştım (true story). İşe yaradı sanırım. Ama şu an 1 kere açılıp tarot bakılmış şekilde kutusunda duruyor. İsteyene veriyorum (tarotu)

2: Power Balance Bileklik (orjinal, sanki çakması farklı da amk)

Açıklama: Evet Shaq beni de kandırmıştı, 60 lira falan vermiştim şu salak plastiğe. Bedave

3: VW Gti Anahtarlık (Orjinal)

Açıklama: Polo GTI ı kullanırken yurtdışından sipariş vermiştim, orjinal vw store ürünüdür, Fena değil işte. Veriyorum (anahtarlığı)

4: Araç Tavanı Kayak Taşıma Magneti ('90 lardan kalma TÜV onaylı)

Açıklama: Evet bi ara uludağa kaymaya giderdik (kayak sporu bağlamında) . Ama that was so 90ies. Tahminen 1-2 kere kullanıldı, bok varmış gibi 20 yıl kutusunda saklandı. Bu da bedava, hala kayan varsa (spor olarak)

5: Tag Heuer TH 6007 / 104 Güneş Gözlüğü

Açıklama: Bunu bana gözlükçü kaskalladı, Güzel gözlük ama benim kafam küçük, pek olmadı gözümden düşüyor. 3-5 kere taktım, çizik yok, uv fltreli yedek saplı, kalite gözlük, sapları ferrari kapısı gibi kapanıyo (o ne demek amk). spor yaparken yelkende falan kullanılır, ben kullanamadım. 450 liraydı sanırım fiyatı ben aldığımda, Şimdi 200 lira talep ediyorum bunun için.

6- Soket 1156 I5 orjinal cpu fanı ve soketi

Açıklama: Bedava. Daha da açıklanacak bişeyi yok.

7- Gereksiz Hardware

Aciklama: Simdi buradaki mallar belli olmayabilir bunlarin ne oldugunu yazacagim. Böyle komple bağışlamak istiyorum. Tek tek değil de 3-5 tane birden isteyin.

a- 8 lik fan 4 adet
b- 12 lik fan 4 adet (1 tanesi kontrolorlu silverstone)
c- dvi to vga adaptorleri
d- Crossfire adaptoru
e- Robotics 802.11g usb adaptor
f- Ekran kartı video out kabloları
g- usb 2.0 controller
h- Sata controller (sata 2 sanırım)
i- 2.5" to 3.5" hdd adaptoru ( sata değil)
j- Sony mini aktif hoparlor (3 adet AAA pille çalışıyor)
k- USB print server (eski paralel printer ı ve usb printer larınızı ethernet girişinden ağa dağıtmak için)
l- Quickshot Retro joystick ( bu var ya, müzelik amk , çalışıyor ama girişi joyport sanırım eski AWE64 ses kartlarının falan üzerinde olan giriş)
m- Creative USB blutooth dongle
n- Bir takım ram ler ( Ballistix 1 gb, digerleri 128-256 mb lik ddr1 ler sanırım)
o- Microsoft intelli laser 1st edition (müzelik bu da)
p- kasa arkası 4 pin güç çıkışı (fosforlu sarı fileli)

Sosyal ağlarda paylaş

"Theridone'a verilenler" said:

b- 12 lik fan 1 adet
e- Robotics 802.11g usb adaptor
g- usb 2.0 controller
k- USB print server (eski paralel printer ı ve usb printer larınızı ethernet girişinden ağa dağıtmak için)
m- Creative USB blutooth dongle
n- Bir takım ram ler ( Ballistix 1 gb, digerleri 128-256 mb lik ddr1 ler sanırım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...