Lixad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ya 2gb olmuş download durmuş flasgeth le çekiyordum şimdi devam etmiyor bu ya off niye ya[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 uzulme tek deilsin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Geçmiş olsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 daha kötüsü var, dua edinde benimki gibi bozuk çıkmasın...2.6 çektim zip i bile açamadım.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 winzip 9.0 kullanıcaksın acabilmek için.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Okadar bilgim var =) winzip9.0 da kullandım, winrarda , windows un kendi zip utility sinide ... hiçbiri yaramadı.File kesinlikle corrupt yani, bende bi program buldum zip repair diye açmamı sağladı fakat hangi dosyalar tam bozuk bilmiyorum şimdi 600mblık dosyayı yeniden çekiyorum neyazıkki.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 daha da kötüsü var, sürekli gidip gelen ve 1000 üstü kapalı portlara sahip interneti kullanan WoW WoW diyen ama yukardaki sebeplerden dolayı oynayamıyacak insanlar da var..[signature][hline]Forumlar iyice zevzeke mi benzemeye başladı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya o 600 mblık dosya banada acil lazım hala giremedim oyuna be tome.mpq lardan biri corrupt hatta ikiside olabilir torrentten indiremedim ne yapabilecegimi soyleyecek varsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 satiyolar cd leri satiyorlar kadikoyde okuyun forumlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 zaten cdleri yarın alıcam kısmetse birinden hatta bi arkadasada dl ettiriorum ama sadece belli dosyaları cekmek istedigim icin sordum hepsini istemiorum zaten yani forumu okumadan soylemiorum bise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bende oynasanadan dl yaparken kesiliyor sonra siteye girip acc giriş yapında dl tekrar başla diyorum devam ediyor böle bişe olmuyomu?[signature][hline]W3 VE W3:FT SATILIK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 birde fileplanet sitesinde download system bölümünde "download resume " seçeneği bulunuyor... bunlada olabilir belki..[signature][hline]W3 VE W3:FT SATILIK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Oynasana'da senin o anki isteğin için yaratılan linkin süresi kısa. Ama FilePlanet dosya 2.5gb olduğu için linkin süresini uzatıyor. Bizde de tamamen bilgisayar kaynaklı bir sorun oluştu. Hata: Dosya yazılamıyor. Scandisk çalıştırın diyor. Yer olmasa neyse daha 6gb boş yer var. Scandisk çalıştırdık gene fayda etmedi. Flashgete olan güvenim sarsıldı valla..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Açıkçası demek istediğini anlamadım pascha. FilePlanet eğer sunucuda boş yer varsa senin için özl bir link yaratıyor ve sen ona bağlanarak çekiosun. Bilgisayarında da dosyayı en başta yarat diyemiosun çünkü dosya boyutu çok büyük olduğundan windows izin vermiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Bonecrusher, 11 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki: daha da kötüsü var, sürekli gidip gelen ve 1000 üstü kapalı portlara sahip interneti kullanan WoW WoW diyen ama yukardaki sebeplerden dolayı oynayamıyacak insanlar da var.. üni. bağlantılarından bahsediyosan cidden anlam veremiyorum nasıl bu kadar dalgalanabilir bir bağlantı 10sn önce süper uber olan bağlantı bir anda düşer, sürünür dial-up ı aratır sonra yükselir; dowload da sorun deil ama böyle bir bağlantıyla oyun oynamak çekilemez; hele bir de portlar kapalıysa delirtir insanı.. okulun bilgi işlemiyle konuşmayı dene, konuyu başkasına atarlar yine de dene bizde bi yerlere gelmeye başladık bu konuda..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 12 Kasım 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ben normal fileplanet downloader ile 2 kez cektim 2 side bozuk cikti simdi ya sabir diyerek son kere cekiyorum bakalim yine bozuk mu cikacak..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 abi nasıl bozuk cıkabılır bende bıse olmadı makına full acıktı alla alla acaıp sanslısınız bu fp den kaynaklanan bırsey deıl abi baska bir sorun vardır[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Benimde makinam full acikti, 3 saat icinde bitirdim download'i ama hata veriyor :l[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bazı zıp lardan ınstaller cıkmıyor sanırım..Mesela bana cıkmadı.. Eskı surumdekı ınstaller dosyasını bu yenı loc a atıp calıstırırsanız.Oyunu sorunsuz yukluyor..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Süper evet bende temzilikçinin gazabına uğradım. :([signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bu temizlikçiler bilizzardın gizli ajanları falan mı acaba :) Bu arada 3 saatte nasıl indirebilliyorsunuz benim 3. Günüm ve hala %48[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: CraftedbyMalibu, 12 Kasım 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Bu temizlikçiler bilizzardın gizli ajanları falan mı acaba :) Bu arada 3 saatte nasıl indirebilliyorsunuz benim 3. Günüm ve hala %48 benim 3. günüm ve bitmiş olacaktı. Ne zaman bitecek bu beta ona göre başıycam yeniden?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 2 hafta diyorlardı galiba. Ancak bi kaç kişi de 1 ay olduğunu söylüyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Neyse indirelim o zaman :) ama 2 haftadır çünkü 23.11.03 te satışa başalanacak yani.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 walla ben zaten ancak 2-3 gün oynayabilecek olmama rağmen indiriyorum. Gerisini sen düşün...[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar