Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha yaaaa yok böle bir şey fileplanet öpcem alnından senin off

Lixad

Öne çıkan mesajlar

Okadar bilgim var =) winzip9.0 da kullandım, winrarda , windows un kendi zip utility sinide ... hiçbiri yaramadı.File kesinlikle corrupt yani, bende bi program buldum zip repair diye açmamı sağladı fakat hangi dosyalar tam bozuk bilmiyorum şimdi 600mblık dosyayı yeniden çekiyorum neyazıkki.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Oynasana'da senin o anki isteğin için yaratılan linkin süresi kısa. Ama FilePlanet dosya 2.5gb olduğu için linkin süresini uzatıyor. Bizde de tamamen bilgisayar kaynaklı bir sorun oluştu. Hata: Dosya yazılamıyor. Scandisk çalıştırın diyor. Yer olmasa neyse daha 6gb boş yer var. Scandisk çalıştırdık gene fayda etmedi. Flashgete olan güvenim sarsıldı valla..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 11 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
daha da kötüsü var,
sürekli gidip gelen
ve 1000 üstü kapalı portlara sahip interneti kullanan
WoW WoW diyen ama yukardaki sebeplerden dolayı oynayamıyacak insanlar da var..

üni. bağlantılarından bahsediyosan cidden anlam veremiyorum nasıl bu kadar dalgalanabilir bir bağlantı 10sn önce süper uber olan bağlantı bir anda düşer, sürünür dial-up ı aratır sonra yükselir; dowload da sorun deil ama böyle bir bağlantıyla oyun oynamak çekilemez; hele bir de portlar kapalıysa delirtir insanı..

okulun bilgi işlemiyle konuşmayı dene, konuyu başkasına atarlar yine de dene bizde bi yerlere gelmeye başladık bu konuda..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...

[Bu mesaj odchu tarafından 12 Kasım 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasıl bozuk cıkabılır bende bıse olmadı makına full acıktı alla alla acaıp sanslısınız bu fp den kaynaklanan bırsey deıl abi baska bir sorun vardır[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 12 Kasım 2004 21:46 tarihinde demiş ki:
Bu temizlikçiler bilizzardın gizli ajanları falan mı acaba :)

Bu arada 3 saatte nasıl indirebilliyorsunuz benim 3. Günüm ve hala %48

benim 3. günüm ve bitmiş olacaktı. Ne zaman bitecek bu beta ona göre başıycam yeniden?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...