Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ginaly said: "It is neither the strongest species that survive, nor the most intelligent, but the ones most responsive to change" C. Darwin bunu beğendim işte kardşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ginaly said: "It is neither the strongest species that survive, nor the most intelligent, but the ones most responsive to change" C. Darwin koçum darvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ginaly said: "It is neither the strongest species that survive, nor the most intelligent, but the ones most responsive to change" C. Darwin adamın hakkını yemeyin resmen türkçe öteini yazmış. vivavale said: meric ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 "Skebiliyoken skiceksin" diye meşhur atasözü var. ben bunu hayat felsefem yaptım ve bütün konulara uyarladım. yoksa bir bakmışsın elinde sadece bir hiç ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 imam net bir şekilde imamized'lamış olayı. bunun için de son soru cümlen yetmiş. antiban said: ya ben nası tahammüllü bi insan haline gelirim de sosyal ilişkilerimi normalleştirebilirim ? tüm drama hatun meselesi üstünden yürürken sosyal ilişki manevrası samimi olmamış. o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Gün geçmiyor ki yeni bir patronun oğlu türemesin patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 imamized olmuş direkt konu ama şu kısım da doğru: ideal kadınınıza yakın seçenekler bulmak genelde zor. bir kalıba dayandırmıyorum bunu, yani 'roket adam'ın ideal kadını 1.78 boyunda sarışın sabancı üniversitesi moleküler biyoloji ve genetikte okuyan ve 64 kilo' gibi bir kalıp yok, ama bazı insanları görüyorsun, ve diyorsun ki evet, budur. ama evet, budur dediklerin genelde sana evet, budur demiyor, ya da sen evet, budur dediğin için saçmalamaya başlıyorsun ve mevzunun sonu gelmiyor, elinde patlıyor bu hoşlantı. diğer yandan kendin gibi davranabildiğin için sana hasta olucak bir sürü kız vardır/olucak ama onları da sen beğenmeyeceksin, bu böyle sürüp gidecek. dolayısıyla eleğin aralıklarını biraz artırmak, seçiciliği azaltmak lazım ki pratik yapabilesin. pratik yaptıkça aslında çok da farklı olmadıklarını anlıyor gibisin, farklı olanlarla da zaten uzun uzadıya ilişki yaşamak istiyorsun. bu 3 paragrafı kendim için yazdım. öyle 'denk gelmiyor' ki tamamdır dediğim bir özel hayat olayı, artık ümidi kesicem yani, asosyal oldum o derece. hayat diğer taraflardan gaz veriyo bana da, hayat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RWI8t7DoF04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yazi yaz, icindekileri oraya dok ama bilgisayar degil bole kanli canli kalem olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 imamizer said: o zaman; kız yapamıyorsun. bunu kendine itiraf etmekle başla. kıt iq lular diye karşı tarafa komple bok atmak haksızlık. çok zeki, olgun, güzelleri de tonla var. onlara da ulaşamayınca hırçınlaşıyor gibisin. ilişki konusunda başarısız oluyorsun ama bunu karşı tarafı kötüleyerek kanullenmeme yoluna gidiyorsun. ama alttan alta sen de farkındasın gerçeklerin. yoksa şu postunda bile satır aralarında loser değilim, tek gecelik takıldım, ailemden destek almadım, yurtdışı proje, ben zekiyim, tahamül etsem alayını götürürüm mesajlarıyla donatmazdın. enfes. antiban, you just got imamized Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi kızın biri var çok tatlı şarkı söylüyo kitap tartışıyo yüzüyo ediyo dedim yemek yapıyorum çorba karıştırıyorum dedi erkekler için çok eksantrik bir hareket moralim bozuk saatlerdir :-/ imamizer said: o zaman; kız yapamıyorsun. bunu kendine itiraf etmekle başla. kıt iq lular diye karşı tarafa komple bok atmak haksızlık. çok zeki, olgun, güzelleri de tonla var. onlara da ulaşamayınca hırçınlaşıyor gibisin. ben bok atmamaya anlamaya, idare etöeye gayret etme aşamasındayım ama çok güzel tarif etmişsin imam kardeş nerden ulaşıyoruz şu zeki olgun ve güzellere :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kız gibi kod var önümde. hmmmmmmsssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 sinsice yaklaş ona dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ne sinsisi patlattım direk. null pointer exception :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 piii abazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 güzel ve zekilere yetemiyorsanız kendiniz için trip reduce helmet satanı bulun. hediye olarak da intelligence veren item alın kıza. işe yaramıyorsa buglıdır. ticket atarak uzaklaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 gidin evlenin,colugunuz cocugunuz olurken hem de kRiyer basamaklarini ,aklinizda su hatunu soyle gotursem,boyle yapsam gibi ,kin intikam ve sehvet kalmiyor.benim gibi 32 yasina gelince 2 cocugunuz ,sabancidan mezun sarisin bir esiniz :) ve haftalik yurtdisi seyahatleriyle dunyayi gexip gorme sansi yakaliyorsunuz. ') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 veya benim gibi ofiste sabahlıyorsunuz. seçim sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 lan bıdıbıdı yapma parasıyla ben de sabahlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 liseden 7 sene önce mezun olmuş olman ve ikinci üniversiteyi okuyor olman doğru insan ile karşılaşma vaktinin geldiği anlamına gelmiyor. arayış içinde olursan daha da kötü. düzgün bir sosyal çevren varsa, zaten zaman içinde olacaktır. iq'su iki haneli olanların da peşinde genelde iki haneliler oluyor, takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 olm ben de 160 üstü iqsu olan sarışın, mavi gözlü, 170 boylarında ve kilosu da normal olacak bir kız istiyorum. Aynı zamanda oyun oynasın, muzik zevkimiz aynı olsun, konuşmayı da iyi bilsin odun olmasın istiyorum. varsa böyle etrafınızda cvsini yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 oyle kizla sevgili olunmaz. abuk subuk bi konuda kiz tribi yapar kavga eder ayrilirsin mundar olur mis gibi kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dasaaa said: antiban said: arkadaşlar çevrenizdeki çok güzel, olgun, zeki kızları tartıp kaç ton çektiğini yazar mısınız ? abi sen yetememişsin yalnız. sorun çevrende değil, sorun sende. sen tartacak kız bulamadığın için eziklemeye mi karar verdin yoksa tartılar mı yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ne bicim cevren varmis birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 şu aşikar erkek "kendi kadar" kız bulamıyor. kızların genel değer ortalaması erkeklere göre çok düşük. bu yüzden orta seviye bir erkek kendisiyle eş seviyede bir kız aradığında bu kızlar için üst seviye oluyor genelde. bu kızı elde etmesi için ya doping (baba parası) yada üstün başarı/çalışma gerektiriyor. 250 gram içinde çekilirmi bu çile gardaş diyen bizlerde böyle mal mal kalıp topic açıyoruz. siz bunu tartışın 15 sayfa sonra çözemediyseniz ben size birer masturbatör satayım sıkıntınız geçer. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar