Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

derdiniz ne ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok acıkmıştım, bi de ödev falan baya canım sıkkındı. dedim dur bi pizza söyleyeyim bari biraz keyfim yerine gelir ama pizza da baya kötüydü, ödev de hala bitmedi zaten

onun dışında her zamanki dertler işte
Mesaj tarihi:
Hiçbir derdim yok, sadece sevdiğim uğraşlara tamamen vakit ayırmak ve kendimi gerçekleşetirebilmek için, çalışmamı gerektirmeyecek kadar paraya ihtiyacım var.

Bu da aslında büyük bir sorun :( ama yinede dert etmiyorum.
Mesaj tarihi:
İş hayatı çok sıkıcı. Monoton bir şekilde yaşayıp yaşlanıp ölücez. Tek bir kere yaşıyoruz onuda saçma sapan harcıyoruz. Dünyayı dolaşmak istiyorum. Evreni görmek istiyorum. Uzay mekiğine binip yeni gezegenler keşfetmek istiyorum. Peki ben napıyorum günün 12 saati ofiste oturup, 8 saati uyuyup, 4 saati de bilgisayar oynarak geçiriyorum. I hate my life.
Mesaj tarihi:
Playbook said:

İş hayatı çok sıkıcı. Monoton bir şekilde yaşayıp yaşlanıp ölücez. Tek bir kere yaşıyoruz onuda saçma sapan harcıyoruz. Dünyayı dolaşmak istiyorum. Evreni görmek istiyorum. Uzay mekiğine binip yeni gezegenler keşfetmek istiyorum. Peki ben napıyorum günün 12 saati ofiste oturup, 8 saati uyuyup, 4 saati de bilgisayar oynarak geçiriyorum. I hate my life.

Ben yazacaktım sen almışsın :) sadece bende 11 saat iş , 2 saat bilgisayar, 8 saat uyku ve 3 saatde tv. Robot gibi hissediyorum kendimi.
  • Yeni Oluştur...