BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bu arada siteyi mi cokerettiniz lan acılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 site 6 saattir göçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sorun da orada zaten abi. site hep çöküktü. refreshleye refreshleye bi yerlere gelmeye çalışıyoruz. saatlerdir uğraşıyorum ama sonuç yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi alamazsam kendime pıçak sokarım ya, nolur pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 peh adamlar uyandı 6 saatlik işkence çekti alamadık iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 daha uyanmadı. devam. verification mail bile geldi daha yeni. hala 18.77 pound bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yuh bana nasıl gelmiyor abi 100 kere falan sent email dedim >_< redditte hata mesajı çıkıyor artık diye yazmışlar bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 gmail ile yapaydın belki onla alakalıdır. belki de spam a gelmiştir gmail kullandıysan da. bana çat diye geldi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hotmail'e geldi şimdi verify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hay yeni hesap açtım başka yahoo mailimle çat diye geldi verify. benimde hotmail'e gelmiyordu. paypala geldim alıyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 paypal seçip ok diyince patladı. ama olacak bu azimle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ödemeyi yaptı artık bitti :D Order item(s): 1 x Bethesda New Year Collection $27,32 USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Abi olamaz yaaa, tam verify yaptım saatler sonra , system maintenance diyor !. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oha son saniye üçlüğü resmen System maintenance, we'll be back in about 30 minutes... Thank you for your patience! / The GamersGate team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aynen patladı bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Tüh ya 5 dk dır deniyorum, accountta vardı =P alamadan maint e girdi geri gelince 100 dolar olur artık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 paypal ödeme linki verdi tam sonra bakım =( =( son saniyelerde patladım. üye olaydım önceden 10 kere almıştım ya shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 keyleri steam'e eklemeye vakit olmadı inş benim ödemeyi geri iade falan yapmazlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ver keyleri ekleyelim biz bakalım calısıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sadece dishonored o kadar para ediyo lan indirimde, gamersgate ölür artık bethesda alıp kapatır bunları yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Beth, morrowind serisine multiplay, coop desteği koymayaktan kaçtığı sürece batacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hala 19 pound gözüküyor maintenance a rağmen. dur bakam tamamlayayım, paypal ne kadar isteyecek ona göre bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 morrowind serisi ne aga, elder scrolls diyeceydin herhalde. tes mmo çıkacaklar zaten yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yis edit: birde o mmo nun patlayacağı daha çıkmadan belli sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Fiyat düzeldi. $95.87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar