samaella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 nokia 1100 var bende ya değştirsemmi acep ?
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 öle bir telefondan geçiş yaptıktan sonra , dünyanın parasını verdim pili 3 saatde bitti lan bunun diosun.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Yalniz android cok iyi yav. Ios oyuncak gibi kaldi yaninda
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ios = stabilite, böyle ver anneye sadece arama yapsın msj atsın falan, arada bide resim çeksin marketten oyun indirip oynasın. android = bambaşka bişey, tarif edilemez. sdfsdf
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 reampage said: uagdan çok memnunum ama şunuda alasım yok değil. da ayrı.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 imlaya ben vurgu yapmistim eheh, bence oyun icin ios daha iyi ya market olarak hala devler oraya agirlik veriolar, burasi zaten oyunlarla hasir nesir bir forum oldugu icin pek umursanmiyor ama sadece tablet ve telefondan oyun oynayan coook fazla insan var. o yzden bence telefon android tablet ipad olmali. yani apple market erisimi lazim bir cihazla cok entersan seyler var
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Telefon kullanma tarzi cooook farklilik gosteriyor, kime gore diyorum o yuzden. Benim yeni Windows Phone'a gecisimi surada okuyun: http://forum.paticik.com/read.php?7,6896304 Telefonu basit ve temel bir arac olarak kullaniyorsaniz WP8 en iyisi olmus diyebilirsiniz mesela. Android tam geek aleti, iOS da WP gibi basit bir alet ama WP minimalizmi ile aklimi aldi. Tablette en iyi acik ara iOS ama, bu konuda fikrim degismez. Tablet genel olarak tuketim araci ve Turkiye'de bu tuketim sadece iOS ile oluyor. Siz korsan kullananlardan olabilirsiniz ama dergi, muzik, film en rahat newsstand ve iTunes ile aliniyor; Android ne onlar kadar kapsamli ne de Turkiye'ye acik. Ikincil olarak tablet is aleti. Not programlari, masaustu ile sync, ofis programlari iPad'de en iyileri. Sirf ofis derkes Surface tabii ama is sadece ofis'den ibaret degil. Oyun araci sonra tabletler; oyun olarak da en kapsamli iOS, Magic the Gathering bile var. Asil fark ama Android marketin telefon ve tablet icin genelde ayni programlari scale ederek gelmesi ve telefon agirlikli olmasi, iOS'un farkli farkli tasarim istemesi ve giderek tablet agirlikli olmaya baslamasi.
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Valla Android tablette Economist var, bana yetiyor dergi olarak, zaten ansiklopedi gibi dergi çıkarıyor adamlar her hafta, audio sunu da indiriyorum, boş tüm zamanlarıma yetiyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Korax said: Yalniz android cok iyi yav. Ios oyuncak gibi kaldi yaninda ios un ikonları ve menüsü o kadar şekerli, jelibonlu ki... androidin değiştirilebilir, minimal hali insanı acaip mutlu ediyor.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Ios cok guzel sorunsuz calisiyo, basit, babaannem bile kullanir yani dolayisiyla herkese hitap ediyo. Android daha geek aleti gergeninde dedigi gibi. Default kullanilir kullanilmayada, azcik anlayan bi adamin yapamayacagi sey yok android ile. Muthis valla kisisellestirme mevzunun dibine vurabiliyosun
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 iOS artik en basit oldugunu soyleyemez ama, Lumia'lar basitlikte zirveyi aldilar bence. Hayatinda akilli telefon kullanmamis yasli amca bile eline alir almaz kullanmaya baslayabiliyor 5 dakika filan kurcalayip. Market olarak hala en iyi iOS ama, daha yillarca da oyle kalir bence. Bir traction var.
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ya su "IOS kullanmasi cok basit dedem bile kullaniyor, android geek aleti" geyigi azalarak bitsin lutfen dunyanin yarisi geekmisde haberimiz yokmus androidi de gectim sirf samsung telefonlari iphonedan daha cok satiyor
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Hayirdir sana ne zarari var, sirketinmi batti nedir bu rage
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bana herhangi bir zarari yok da, gecelim artik bu eski muhabbetleri onu diyorum. hepsi ayni kakanin degisik renkli kombinasyonlari sonuc olarak Guncel smartphone istatistikleri
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Cunku bir iphone 4 tane giris seviyesi android fiyatinda da ondan. Android in super kisilestirilebilir olmasindan babaanne nasibini almiyor.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bu dediğin türkiye'ye özel şu anda... amerika'da iphone 690 dolara mı ne satılıyordu ilk çıktığında, s3 de 750 dolar civarıydı diye hatırlıyorum. yani başlarda daha ucuz olarak daha iyi olduklarını kanıtladılar, artık gayet iphone'dan pahalıya satıyorlar, onunla aynı tier'da ürettiklerini. eh zaten satışların baya geniş bir kısmını da galaxy s2-3-4 oluşturuyor diye biliyorum samsung'un.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Olm kontratla aliniyo o aletler yurtdisinda. Para vermiyosun zaten alete. Ama ayni fiyat olsa androide niye para veresin ki :P
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 muhabbet windows linuxten daha iyidir mantığıyla yürümüş ama olmamış ne yazıkki. biri gelipte size windows güzel süper müthiş derse suratına böm böm bakarsınız haliyle. bu işte biraz öyle ios kakalak kullanıcı mantığı güdüyor değiştirilebilir oynanabilir değil her bok parayla.. androidde tam aksine varsa arkadaşım bilgin aha sana cihaz kafana göre takıl diyor hatta yapabiliyosan daha iyisini yap bizde nasiplenek mantığı var. olmamış. hiç akıllı telefonum olmadı halada yok ama şunu söyleyebilirimki ios takoz kalıyor android yanında. tabi şu var bu yorum benim düşüncelerimi ihtiva ediyor.. şimdi bu yoruma saldıran olacaktır. sakin..
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Daha geniş bakalım iOS vs Android olayına. Bir kere "iOS'ta herşey paralı..." olayı Dev'lerin ilgisini çeken birşey. iOS'ten gelen gelir Android'e oranla çok daha yüksek. İstatistikler şunu diyor. iOS device alan bir kullanıcı Apple Eco systeminden diğer cihazlarıda satın alıyor. iPhone'da daha fazla user "mutlu olarak" devam ediyor. Düzenli olarak App Store'u izleyen kişi sayısı, para vererek satın alan kişi sayısı çok çok fazla. Bu yüzden de herhangi bir app tasarlanırken iOS düşünülerek tasarlanıyor. iOS'in eskidiğini bende düşünüyorum. Ama ben Pro-user olarak fikrimi söylüyorum. Onun haricinde iOS basitliğiyle alışması, kullanması çok kolay. Yeni iOS ile bizi memnun edecektir Apple.
Öne çıkan mesajlar