Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

alperozg said:

Bu kapaktan almak istiyorum baya pahalı yurtdışından ucuza getirtebileceğim güvenilir yer var mı tavsiye edebileceğiniz?

ebay'den yüksek satış yapmış, puanı yüksek kişileri seçebilirsin

ben spigenin www.spigen.com/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html aldım ebayden
Sosyal ağlarda paylaş

O kapak telefonu hissedilir şekilde kalınlaştırıp ağırlaştırıyor. Tek elle kullanımı oldukça zorlaştırıyor. Ayrıca foto çekerken müthiş zorluyor. O transparan kısım kameranın ve flaşın önüne gelse de kapak kirliyse (parmak izi dahil) foto bok oluyor. Ben aldım sonra arkadaşıma hediye ettim direk..

Bu arada arrow rom'a geçtim( Teşekkür ederim One hallettim kendi kendime), çok güzel oluyor telefon tavsiye ederim, kesinlikle ısınma yok falan filan. Crash rom da güzele benziyor ama nedense servis yok uyarısı alıyorum ve arama yapamıyorum. Cyanogenmod'da exynos 5'e heralde gelmeyecekmiş samsung'un kaynak kodunu açıklamamasından ötürü.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kılıç çok kalınlastırıyo cidden, onun yerine baya sert bi buff aldım, tas gibi oldu telefon.

kameraya girerkenki reset sorunu da tamam. official XXUBMEA kurdum, akıyor adeta.

bide elektronik şans işi, insanlar henüz kabullenemiyor ama malesef durum elektronik olan herşyde geçerli, samsungun göze bu kadar batması çok satmasından kaynaklı.

htc 100k satar 1000 tanesi arızalı cıkar cok fazla ses getirmez. samsung 1m satar 50k sı arızalı cıkar sonra samsung kaka olur.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden pc gold'la ilgili vardı bu dediğin sorun. adamlar yazıcıoğlu'nun toplamı kadar satış yapıyordu sonra baktık bi sürü kişi "abi pc gold'dan almayın bozuk çıkıyor bir sürü sattıkları parça" demeye başladı. millete anlatmaya çalışıyordum neresi ucuzsa oradan alın diye de, çok dinletemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim cihaz da ACR bölge kodluymuş, hangi ülkeye ait olduğu da belli değil. TR'den garantili almıştım üstelik. Şimdi BMG9 firmware'i Türkiye için çıktı ama ben indiremiyorum. Bir önceki BMEA firmware'i aynı gün hem TUR'a hem ACR'ye çıktığı için hiç dikkatimi çekmemişti.

Dün Samsung'u telefonla aradım, güzelce anlattım, anlamış gibiydiler. Yarın size dönecekler, uzaktan telefona bağlanıp ayarlama yapılabilir falan dediler ama dönen falan olmadı :(. Orjinal kullanacağız diye çektiğimiz çileye bak...
Sosyal ağlarda paylaş

alperozg said:

Bursa dayım Ankara biraz uzak kalıyor kapak almak için :)

Ebay'den sipariş vericem ama anladğım kadarıyla bu camlı kapakta mıknatıs özelliği var ve teşefonu aktifleştiren o. Yani çakma alıp da telefona zarar vermek istemiyorum. 110 TL civarı orjinali siyahını bulursam ondan alıcam.

ekran kilidini açıp kapatıyor, aramaları açmadan cevaplayabiliyorsun vs.

o yarım santim açık kalma muhabbetide şey kapağın bükülen kısmı yeniyse o sorunu yaşarsınız fakat 2-3 gün içinde tam oturur açılıp kapanınca.

aynı ürün var şuan elimde, istiyorsan anlaşmalı olduğum kargo firmasıyla adresine gönderebilirim.

hani uğraşacağıma üşenmiyorum bahsettiğin fiyat çok uçuk o yüzden.

gelişi + ufak bir miktar karla 40 liraya gönderirim adresi atarsan 2 güne elinde olur :)

içinde garanti belgesiyle vs tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

L_Zero said:

alperozg said:

Bursa dayım Ankara biraz uzak kalıyor kapak almak için :)

Ebay'den sipariş vericem ama anladğım kadarıyla bu camlı kapakta mıknatıs özelliği var ve teşefonu aktifleştiren o. Yani çakma alıp da telefona zarar vermek istemiyorum. 110 TL civarı orjinali siyahını bulursam ondan alıcam.

ekran kilidini açıp kapatıyor, aramaları açmadan cevaplayabiliyorsun vs.

o yarım santim açık kalma muhabbetide şey kapağın bükülen kısmı yeniyse o sorunu yaşarsınız fakat 2-3 gün içinde tam oturur açılıp kapanınca.

aynı ürün var şuan elimde, istiyorsan anlaşmalı olduğum kargo firmasıyla adresine gönderebilirim.

hani uğraşacağıma üşenmiyorum bahsettiğin fiyat çok uçuk o yüzden.

gelişi + ufak bir miktar karla 40 liraya gönderirim adresi atarsan 2 güne elinde olur :)

içinde garanti belgesiyle vs tabi.

Teşekkür ederim ama aldım dün :)
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

0ne said:

htc 100k satar 1000 tanesi arızalı cıkar cok fazla ses getirmez. samsung 1m satar 50k sı arızalı cıkar sonra samsung kaka olur.

birnde 1k arıza, ötekinde 50k arıza varsa orada duracan liseli

50k arızalı demek mühendisler götünü yayıyor demek, 50 k arıza ne lan it derler adama.

he canım he mühendisler götünü yayıyor

az biraz satıs rakamı arastırın, adamlar 60 günde dünya capında 20 milyon sınırına geldi, %5'i bile arıza yapmıs olsa bu 60 gün içinde (Müşteri kaynaklı, sevkiyat ve kargo kaynaklı oluşan arızalar da dahil) 1 milyon telefon arıza yapmıs demektir ki bu kadar yüksek bi rakam olmus olsa millet forumlarda aralıksız ağlardı, konu üstüne konu açılırdı.

Şu an için yazılımsal bir reset problemi vardı, onuda developer options dan arka plan program sayısını 4'e sabitleyince düzeliyordu ki dün cıkardıkları yazılımda onu da çözdüler.

Hani bişey uyduruyosunuz biyerinizden ama fikir edinmeden önce bilgi edinin, sonra gelin yazın ne yazıcaksanız.

Samsung ultra mükemmel bi firma değil, adamlar her fiyat ve segmentte her yastan ve meslekten kullanıcıya hitap edicek telefon üretiyor ve şu an dünya çapındaki pazar payı %26 dan fazla ve satış alanında 1. liği elden bırakmıyor s3 ler cıktığından beri.

İlgili bilgilere de cok değil, azıcık google kullandıktan sonra ulasabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9500&pcode=TUR#firmware

indir şurdan XXUBMG9'u odin 3.07'de google dan aratıp indir, sonra pc den yükle.

Telefon root değil, şirket telefonu olduğu root yapmıyorum. Daha doğrusu kendi telefonum ama iş amaçlı da kullanıyorum. IT Admin app root'a izin vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

O dosyalarda zaten kies'den alınan yazılım dosyaları, root/rom ile işin yok yani.

.tar.md5 dosyasını indirip Odin 3.07 de "PDA" kısmına koyucaksın dosyayı

sonra "Ses kısma + Orta Tuş + Açma Kapama" kombinasyonu ile ara menüye gelip "Ses Açma" tuşuyla Downloading ekranına geldikten sonra telefonu usb kabloyla pc'ye baglıyosun. Com Port kısmında bi sayı göründükten sonra ( Örn: Com 5 ) start diyosun ve yeni versiyon yazılımın yüklenmeye baslıyor.

Pc'de kies kurulu degilse usb driverları yoktur muhtemelen, Samsung USB Driver pack ya da Kies kurman gerekli yoksa Com portu görmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...