Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 herkes çok sevmiş ama htcin 1080p ekranını, kullananlar daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Kanuni said: Bende yok, quad var onu kullanan programim yok. 8 core var tabii pcde hatta super computerlerde daha fazlasi vardir. Cep ama len bu programi 6 mb 10 mb , 8 core ne , neden, ne icin ? 4 core cikali kac sene oldu hala 2 core %90 oyun program pc de. sende olup olmaması önemli değil, piyasada var mı önemli olan o. super computerlık mesele değil bu, 6mb'lık bi programı çalıştırmaktan da ibaret değil. işletim sisteminin daha hızlı çalışması, fotoğraf yazılımlarının gelişmesi, cpu yetmemesinden dolayı daha önce yapılamayan bazı işlerin de cep telefonlarına eklenebilmesi gibi faydaları olacak. yoksa elbette açıp 3dsmax'ta render almıycaksın aletle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 :) Cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 http://www.guru3d.com/news_story/photo_of_alleged_galaxy_s_iv.html Fotoğraf sızmış 2gb ram 2.0 ghz quad işlemci pc speclerini geçti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bilgisayarı satıp üstüne para koyup şundan alıp eve gelince dockinge bağlayıp pc oalrak kullanabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Gene kötü tasarım. Malzeme kalitesinde S3'e göre gelişme olmuştur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 tasarımı nasıl olmalıydı? hnai nasıl olsa daha güzel olurdu benim aklıma ilk katlanabilir bir model olması geldi, keşke o ekranların olduğu tasarımları bu sene içinde görebilseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ben HTC'nin tasarımlarını beğeniyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 samsung söyle tasarımlara baslasa ya la..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sensation ve one serisinin tasarimlari super bence. HTC tasarim ve malzeme kalitesi konusunda cok önde samsungtan. Xperia Z de güzel duruyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Nisan sonu çıkacak bir telefon için ortaya çıktı demek sakat ya. bi de "aha işte tasarım bu" diye paylaşılan resimler daha kötü. olm çinde 15 tl verin adamlar 15 çeşit tasarım çıkarır birleştirir, bazıları da "ohey bulduk du reklamımızı da basalım üstüne" diye yayar ortalığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 telefon çıktı ortaya geç bile kaldılar zaten xperia Z bariz daha iyi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sizan fotoda cakma note 2 olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 reampage said: telefon çıktı ortaya geç bile kaldılar zaten xperia Z bariz daha iyi bu sefer lolno. her 3 ayda bir superphone çıkarmak iFag olmadığınız sürece mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 3 aymı ? S3 mayısta çıktı S4'de mayısta çıkar senede 1 güncellio. Tüketici'nin bilinçsiz olanı her çıkan üst modelin eski modelden çok daha iyi zannedio olması S2'si olanların S3'e ihtiyacı yoktu S3'ü olanlarında S4'e ihtiyacı olmıcak. S2'de nisan 2012 de çıktı Galaxy S'de Haziranda Çıktı Yani S serisi senede 11-12 ayda bir yenililenmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 e tamam işte mayısta çıkacak olan telefon için neyine geç kaldı samsung onu anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 artık telefonlarda çerçeve olmasın ya. hala etrafı ya siyah ya beyaz şerit. ne çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 liberal said: e tamam işte mayısta çıkacak olan telefon için neyine geç kaldı samsung onu anlamadım ben? leaklere başlıyıp subliminal mesajlarla kullanıcıyı bir daha ki modele hazırlamya başlamakta geç kaldı bu işler böle telefon piyasası yani kısaca reklama geç kaldı. Sony bu sefer daha başarılı telefon en azından tip olarak kesin öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 xperia Z s4den önce çıkarsa bence kasıp kavurur 5 inch android piyasasını flagship klansmanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 BabacumMostors said: tasarımı nasıl olmalıydı? hnai nasıl olsa daha güzel olurdu benim aklıma ilk katlanabilir bir model olması geldi, keşke o ekranların olduğu tasarımları bu sene içinde görebilseydik şunlar güzel konseptler bence olabilirdi http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/72878_460734767309765_1642450011_n.jpg http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540773_460287904021118_1120241038_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 8 core iimiş, kullanan programcıklar yazsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 8 core ne ya bu kadar mı başarısız bir işletim android ki 8 core ile anca ekranlar sağdan sola titremeden kayabiliyor. Sadece gereksiz pil kullanımı demek 8 core. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi 8core olayını demiştim daha önce, 4core az güç tükenen düşük işlemler içimn, tasarruf için 4core esas işlem gücü için. 8core komple calısmıyor. androidle hiç bir alakası yok, arm teknolojisi sadece http://www.arm.com/products/processors/technologies/biglittleprocessing.php s4de olmıcak, notebook ve tabletlerde görücez yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 nabacaz, coreları bi tarafımıza mı sokacaz afedersin? pil teknolojisini geliştirin ayvanoğulları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar