sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 back tuşu ve notification barın aşağı inmesi İNANILMAZ büyük kolaylık ya öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ios 7'de gelecek herşey s4'te zaten var, artık apple geriden gelmeye başladı. Stock rom gerçekten başarılı, ben de custom rom düşünmüyorum. Root'lamayı da düşünmüyorum hatta, sadece XXUBMEA TUR rom'u gecikti, o sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 sabonis said: back tuşu ve notification barın aşağı inmesi İNANILMAZ büyük kolaylık ya öyle böyle değil. Ayfonda da piston asagi iniyo ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ifag misin olm sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 beyler s4 alacaktım ama inanılmaz ısınma problemi var. arkadaşa bi oyun göster dedim 5 dakikada elim yandı. I905 modeli falan nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 bu s4'ler 720p mp4'leri sorunsuz oynatıyor değil mi? çözünürlük değiştirmeme gerek var mı atacağım videolarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 720p denemedim hic de sanmiyorum sorun olcagini, ornek video varsa deniyim Bende 9505 var, isiniyor ama el degmicek, kulak yakcak kadar isinmadi hic. Anlatilanlati abarti buldum diye soylemistim onceden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 yoo 720p lerde hiç sorun olmuyor, hatta game of thrones un son 3 bölümünü işyerindeyken telefonda utorrent kurup indirmiş sonra da izlemiştim. 3-5 eksiği dışında pc den farksız benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 720p'yi rahat oynatıyorsa sorun yok o zaman tamamdır. yalnız 3-5 şey dışında pc'den farksız diyebilmek için pc'yi anne gibi kullanıyor olmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 pc'Yi sadece oyun, internet, haberleşme için kullanan biri için denebilir gayet. üstüne mobil olması, gps, fotoğraf çekebilme gibi özellikleri de var hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bugun elime gecti telefon simcik android noob u olaraktan ne yapmam lazim ozet gecebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Isınma problemi olmayan bir I9500 gelmiş bana belli ki :D, 30 bard's tale oynadım, hiç sorun hissetmedim. Yine 30 dk 1080p game of thrones izledim, full brightness açık, yine sorun yok. 10 dk'dan fazla konuşunca artık kulağıma değdiremiyorum diyenler var, öyle bir sorunum da yok. Çok ilginç :P. 10 bit video hariç 1080p'yi dahi güzelce oynatıyor. 10 bit'te ise 720p yine kabul edilebilir derecede iyi ama 1080p olmuyor. Bunun da sebebi HW accelerated çalışmıyor, SW decoding yapıyor. Cihazda HEVC var, 10 bit profile eklenmemiş, çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 razzRaziel said: 720p'yi rahat oynatıyorsa sorun yok o zaman tamamdır. yalnız 3-5 şey dışında pc'den farksız diyebilmek için pc'yi anne gibi kullanıyor olmak lazım :) MHL ile monitöre bağla, bluetooth mouse + klavye. Al sana pc :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Allah Allah ya valla var isinama programi diye bir şey niye yalan soyleyelim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 XXUBMEA update TR için gelmiş :P, inatla root'lamadığım için beklemiş oldum biraz ama çok da uzun sürmedi. Bir ara sıcaklık ve pil değerlerini de atarım buraya. Telefondan çok memnunum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Tr icin olani kuran olursa tr'ye ozel bisey olup olmadigini yazabilir mi? Bu arada bi sıkıntım var, kisilerin hepsini google ustunden aktardim telefona. Arama gelince kayitli olmasina ragmen kisi gorunmeyebiliyor, numarayi kisiye merge etmem gerekiyor bi sonraki sefer gorunmesi icin. Bu tip bi sıkıntı yaşayan var mi hic? Cozumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 media server - ortam sunucusu- deli gibi şarj yiyor. şu anda %54 gösteriyor. bir kaç widget i kaldırdım ekrandan bazı fotoğrafları sildim. programları kontrol ettim. ancak halen aynı. bu durumla karşılaşıp çözen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bende de media server bir ara yüksek yüzdeyle pil yiyordu. Sonra nasıl düzelttim bilmiyorum. Galiba google now'dan dolayıydı. En azından google now'ın ciddi pil harcadığını biliyorum, kapatmayan varsa kapatsın :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Fast dormancy'de fena pil yiyo aklinizda olsun. Media Server icin karta format lazım diyenler var bikaç yerde. Yada custom rom ile media serveri iptal etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 bi bok yapmadan pil hemen bitiyor ya dellencem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Korax said: Fast dormancy'de fena pil yiyo aklinizda olsun. Media Server icin karta format lazım diyenler var bikaç yerde. Yada custom rom ile media serveri iptal etmek lazim. rootlayıp şunu da kullanabilir isteyenler. bende de oldu aynı problem bunla düzelttim. şarkı resim falan ekleyince de gözüküyor yani anlamadım tam olarak ne yaptığını ama açınca yine şarjı emmeye başlıyor sdfhsdf. hafıza kartındaki dosyalarla ilgili bu ya, formatla geçme ihtimali var epey evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Müzik dinledikten sonra müzik app'i 5%, mediaserver 20% görüp de ya bu mediaserver çok pil yiyor demiyorsunuz di mi :P? Sistem modüler olduğu için video, müzik, gallery vs. app'ler interface görevi görüyor, gidip de ekranda gösteren, sesleri çaldıran mediaserver, o yüzden yüksek oranda çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben i9505 almak istiyorum heryerde olan 9500 yerine. Baya aradım internette ama bulamadım, 9505 satan bi yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ben Singapur'dan almıştım, TR'de nerede bulabilirsin bir fikrim yok. Sahibinden veya GittiGidiyor'a bakabilirsin, vardır oralarda muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 baya araştırdım.. 9500 daha hızlı ama 9505'in pili daha uzun gidiyor ve daha az ısınma problemi yaşıyor, yanılmıyorsam. Bir de LTE desteği var. Ondan yurtdışında alacağım galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar