Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

Isınma problemi olmayan bir I9500 gelmiş bana belli ki :D, 30 bard's tale oynadım, hiç sorun hissetmedim. Yine 30 dk 1080p game of thrones izledim, full brightness açık, yine sorun yok.

10 dk'dan fazla konuşunca artık kulağıma değdiremiyorum diyenler var, öyle bir sorunum da yok. Çok ilginç :P.

10 bit video hariç 1080p'yi dahi güzelce oynatıyor. 10 bit'te ise 720p yine kabul edilebilir derecede iyi ama 1080p olmuyor. Bunun da sebebi HW accelerated çalışmıyor, SW decoding yapıyor. Cihazda HEVC var, 10 bit profile eklenmemiş, çok saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

Tr icin olani kuran olursa tr'ye ozel bisey olup olmadigini yazabilir mi?

Bu arada bi sıkıntım var, kisilerin hepsini google ustunden aktardim telefona. Arama gelince kayitli olmasina ragmen kisi gorunmeyebiliyor, numarayi kisiye merge etmem gerekiyor bi sonraki sefer gorunmesi icin. Bu tip bi sıkıntı yaşayan var mi hic? Cozumu nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Fast dormancy'de fena pil yiyo aklinizda olsun. Media Server icin karta format lazım diyenler var bikaç yerde. Yada custom rom ile media serveri iptal etmek lazim.

rootlayıp şunu da kullanabilir isteyenler. bende de oldu aynı problem bunla düzelttim. şarkı resim falan ekleyince de gözüküyor yani anlamadım tam olarak ne yaptığını ama açınca yine şarjı emmeye başlıyor sdfhsdf.

hafıza kartındaki dosyalarla ilgili bu ya, formatla geçme ihtimali var epey evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Müzik dinledikten sonra müzik app'i 5%, mediaserver 20% görüp de ya bu mediaserver çok pil yiyor demiyorsunuz di mi :P? Sistem modüler olduğu için video, müzik, gallery vs. app'ler interface görevi görüyor, gidip de ekranda gösteren, sesleri çaldıran mediaserver, o yüzden yüksek oranda çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...