jonq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 civilization 5 10$ civilization 5 gods kings 10$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dusundum de, vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Farklı linklere gerek yok en ucuzunu verdim işte diğer sitelere bakmayın artık :) http://getloadedgo.com/ Buradaki indirim ile Civ 5 GOTY ve Gods&Kings 15$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 darejedi komisyon aliyor, baktirmadi obur sitelere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Ya yok daha ucuzu şuan yok zaten 11 tane siteyi takip ediyorum mesela getgames de deponia steamden daha ucuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GERGE said: dusundum de, vazgectim. al abi all ben sevmesem bile alıcam arcade gibi geliyor diğer civ'lerden sonra ama civ serileri için değişmiyen birşey varsa oda her bir sonraki exp.'da daha bi efsane olması. En azından bir sonraki exp. için alınır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 meh kk mı kabul etmiyor o site sen nasıl aldın darejedi paypal mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Evet ben paypal olan heryerde paypal kullanıyorum. Alırkende bir sorun yaşamadım açıkçası eve geçince de steame ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Deponia yok orada benim icin. PC only diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Yoldayim birazdan link atarim 5.99a satiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Satiliyor, PC only ama. Mac'de calismiyor. Steam'deki OS X'de de calisiyor. Zaten 1$ daha fazla verim Steam versiyonunu alirim yeni siteye girmaktende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 aldık bakalım sagolasın jedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Zıkayrim 30$ olmus. Duser mi yilbasinda daha acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Skyrim greenmangaming sitesinde indirim kodu ile alirsan 22.50$ kac kere yazicam arkadas bunlari :) http://steamcommunity.com/id/DareJedi/games/?tab=all&sort=name su listenin daha 1/5 ini bile oynamamisimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kod nerden aliyoruz dsaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 darejedi naaptin abi :) o ne oyle. oynamadigin oyunlari neden aliyorsun ? hoby olmus artik sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 "GMG25-G4VDR-0ZL4Q" Greenmangaming indirim kodu %25 Bu kodu her seferde birkez kullanabilirsizni yani tek tek 5 oyun alin hepsinde tek tek calisir ancak sepette 5 oyun varken 1 tanesinde calisir. @Kanuni Ya aslinda vakit bulamiyorum saat aksam 9da eve girince perte cikmis oluyorum zaten. Bir loto tutmadi ki gece gunduz oyuna vereyim once kendimi sonra dunyayi gezeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bu aldigi oyunlari oynayan var mi hakkaten? ahahflkdjfs. max payne'i pre-purchase yapmistim, 2 chapter oynadim biraktim. indirimden aldiklarimi yuklemiyorum bile, o derece fsdjkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Guzelce Deponia oynuyorum ben. Eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bu greengaming steam download mı yoksa kendı sıtesınden mı ındırıyoruz? dishonored daha ucuz burda.. tamam capsule denen programdan ındırıyoruz sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Dishonored i aldim steame ekledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yanlışlıkla civ 5 exp aldım parayı geri istedim vermezlerse takas yapabilirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Dishonored aldım bende GMG den. Direk Steam key veriyor Dishonored için. Max Payne 3 single bitirmiştim önceden de, multisi için 15 doalr değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 max reyiz icin 15 dolar ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 max artık bi dahaki sefere alırım. öte yandan Chivalry'de 15 dolara geliyor GMG de voucher ile birlikte. edit: gerçi steam de de 16 dolarmış zaten asdfafs neyse 10 dolar olsun öyle alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar