NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Fistan said: toggie said: Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata Detayı: (14515): Abone Bulunamadı: 6: Kişi kaydı bulunamadı. ne ayak bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 o hatanın ne olduğunu kimse bilmiyor daha. borcu yoktur diye hayal kuruyoruz şimdilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 O hatayı alanlar bir durumlarını yazsın, anlarız. Benim durum şu; 1.5 yıldır çalışıyorum, aynı zamanda bu süreç içerisinde öğrenciydim ve halen öğrenciyim. 25 yaşımı geçtiğimiz ay doldurdum. SSK düzenli olarak yatıyor bu süreç içerisinde. Kimse bana GSG'ye gel, gelme vs demedi etmedi, eve kağıt vs de gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ben konuya baya yabancı kaldım sallamadım kagıt magıtta gelmedi bende birşey yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 wuhhuuuuuu ^^ öğrencilik rulz ya, ilk çıktığında bu dalgalar gelir 0 diye beyanname vermiştim, borcu yoktur diyore. borcu olanlar gelsin de bira ısmarlayım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 2274 lira borç oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 430 lira oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Quadrophenia said: O hatayı alanlar bir durumlarını yazsın, anlarız. Benim durum şu; 1.5 yıldır çalışıyorum, aynı zamanda bu süreç içerisinde öğrenciydim ve halen öğrenciyim. 25 yaşımı geçtiğimiz ay doldurdum. SSK düzenli olarak yatıyor bu süreç içerisinde. Kimse bana GSG'ye gel, gelme vs demedi etmedi, eve kağıt vs de gelmedi. benim durum ne ya da nasıl anlatıcam bilmiyorum 4-5 yıl önceden sigorta yatıyordu ara ara yatmadigida oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Hata Detayı: (14515): Abone Bulunamadı: 6: Kişi kaydı bulunamadı. lan şunların bi tanesinde adam gibi cevap alamadım zaten ha. hep bi belirsizlik hep bi bilinmezlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Başlık biraz ağır olmamışmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Lan ben 2010 temmuzda mezun oldum ekimden beri çalışıyorum, bu sene de ekimden beri aynı zamanda öğrenciyim, sigortam 2008de başlatıldı 2010 ekimden beri düzenli olarak yatıyo falan ama ben de o 6lı hatayı alıyorum kimlik no ile sorgulayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kod : vjKOD :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bapsiler bu gün kanala beyaz saçlı bıyıklı sgk uzmanı geldi, sordum bu borç durumunu boşver ödeme nasıl olsa af çıkar dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 adam tecrubeli iste. vergide de ayni muhabbet vardi bi ara. su anda nasil bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Hata Detayı: (14515): Abone Bulunamadı: 6: Kişi kaydı bulunamadı. ikametgahım bile kayıtlı değil şu anda. kaçak yaşıyorum ülkede. ama aynı zamanda da mahkemede ismimi değiştiriyorum. nasıl iş anlamadım. edit: öğrenci. 23. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Benim de borcum yok görünüyor, adamlar eve gelir tespitine geleceklerdi, gelmemişler 228.99 lira aylık ödeme çıkartmışlar. İşin komiği tebligat vs. gelmedi, rastgele denk gelmesem haberim olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 1297,21 çıktı lan 21 yaşındayım lise mezunu görünüyorum türkiyede de nedir bu arkadaş 3 yıldır boş gezen adam statüsündeyim devletin gözünde de bu kadarı da ayıp :( gidip hallediyim şunu konsoloslukta okuyo belgesi alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GSS borcu ile SGK borcu ayrı işler değil mi? SGK Borçlanma diye bakınca said: Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata Detayı: (14479): Ödenmemiş borcunuz bulunmamaktadır. diyor, GSS 13 diye bakınca 2274 lira borç gösteriyor. Bu sene şubat başı gibi o süresi bitmeden kaymakamlığa gitmiştim gelir testi için, bir kağıt (o anket gibi olan form değil) doldurttular bitti dediler. 2-3 kere sordum başka birşey yok mu diye yok bu kadar dediler. Sonra ne gelen ne giden direk 2274 lira borç. İkametgahı İstanbul'a aldırdıktan sonra Beşiktaş kaymakamlığına gittim geçen hafta, gelirim yok 25 yaşındayım öğrenciyim dedim bu sefer o anketimsi formu doldurdum (ilk defa). Ben okuldayken de eve memur gelmiş kuzene sorular sormuş falan. Şimdi bakıyorum GSS borcu hala sabit duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata Detayı: (14604): İŞLEMİNİZ BAŞARISIZ bu ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 650 TL GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bu konunun konu dışına taşınması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 işsizler garbage'a bakıyor yahu kalsın burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Abi 1000 tl borç çıktı, okurken part-time çalışıyordum (3 ay kadar). Mezun olduğum gün full-time'a geçtim hala nasıl olmuş anlamış değilim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 geçen açtığım konuda benle 'ağır işsiz lan bu' diye makara yapanları burda görürsem fena bozarım sfsdfasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 oldun said: Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata Detayı: (14604): İŞLEMİNİZ BAŞARISIZ bu ne ki iste bunlar hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar