Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25 yaşını dolduran işsizler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sgk'ya borcunuz birikmiş olabilir yeni çıkan zorunlu sigorta saçmalığına göre.
https://sgk.ziraatbank.com.tr/ buradan GSS Prim-13 seçerek borcunuz varmı yokmu bakabiliyorsunuz.

patide hiç benzer başlık gözüme girmediydi bi uyarayım dedim.
Mesaj tarihi:
kaymakamlığa mı ne gidip gelir testi yaptırıyodun. soruyolardı işte oturduğunuz ev sizin mi, buzdolabı var mı falan diye.

fakirlik durumuna göre 0-35-112-250 mi neydi aylık primler. mecburi. gelir testi yaptırmayanlara girek 250'yi saplıyolardı. baya olay olmuştu millet internette ayaklanmıştı falan, haberiniz yok mu la?
Mesaj tarihi:
25 yaşına kadar okuyorsanız gözükmez, okumuyorsanız 18 yaşına kadar limiti var.

25e daha gelmediyseniz ve (aof hariç) üni okuyorsanız şikayet dilekçesi filan vermek lazımmış.
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

kaymakamlığa mı ne gidip gelir testi yaptırıyodun. soruyolardı işte oturduğunuz ev sizin mi, buzdolabı var mı falan diye.

fakirlik durumuna göre 0-35-112-250 mi neydi aylık primler. mecburi. gelir testi yaptırmayanlara girek 250'yi saplıyolardı. baya olay olmuştu millet internette ayaklanmıştı falan, haberiniz yok mu la?

hangi aralıklara ne kadar prim düşüyor biliniyor mu?
Mesaj tarihi:
432 lira olmuş borç. hayatta da ödemem yani.

ayrıca mezunum ama 22 yaşındayım. ne borcuymuş bu? form doldurdum, gelir testine gelicez dediler ne gelen var ne giden. seçime doğru af çıkar bence.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

432 lira olmuş borç. hayatta da ödemem yani.

ayrıca mezunum ama 22 yaşındayım. ne borcuymuş bu? form doldurdum, gelir testine gelicez dediler ne gelen var ne giden. seçime doğru af çıkar bence.

Evlenirken karına haciz bile gelir. Ya da kazanacağını düşünüyorsan mahkeme. Diğer turlu hep sana patlar.
Mesaj tarihi:
öğrenci olup olmadığımızı biz söylemediğimiz müddetçe bilmiyorlar mı lan ? asşldfjasdf aşmış kurumlarımız var.

edit: onu geçtim yaş olayını bile yanlış hesaplıyorlarmış bildirmedikçe. enteresan ya.
Mesaj tarihi:
beni ocak başında reesen sisteme kaydetmiş şubat-kasım arası çalışıyordum ama sistem görmemiş heralde 1290 lira borç görünüyodu, sgkya gittim ilk git gelir testi yaptır sonra gel halledelim dedi
  • Yeni Oluştur...