Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sgk'ya borcunuz birikmiş olabilir yeni çıkan zorunlu sigorta saçmalığına göre. https://sgk.ziraatbank.com.tr/ buradan GSS Prim-13 seçerek borcunuz varmı yokmu bakabiliyorsunuz. patide hiç benzer başlık gözüme girmediydi bi uyarayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ben doldurmadım ama benim borcum var görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kişi bulunamadı diyor.. vkn ile buldu ama kurumdan hata geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 tc numarası ile bakılamıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kaymakamlığa mı ne gidip gelir testi yaptırıyodun. soruyolardı işte oturduğunuz ev sizin mi, buzdolabı var mı falan diye. fakirlik durumuna göre 0-35-112-250 mi neydi aylık primler. mecburi. gelir testi yaptırmayanlara girek 250'yi saplıyolardı. baya olay olmuştu millet internette ayaklanmıştı falan, haberiniz yok mu la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 25 yaşına kadar okuyorsanız gözükmez, okumuyorsanız 18 yaşına kadar limiti var. 25e daha gelmediyseniz ve (aof hariç) üni okuyorsanız şikayet dilekçesi filan vermek lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 995.68 TL GGNORMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 konuyla ilgili 3. topik ama görmeyen kalmasın cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Yırttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Cokomantis said: kaymakamlığa mı ne gidip gelir testi yaptırıyodun. soruyolardı işte oturduğunuz ev sizin mi, buzdolabı var mı falan diye. fakirlik durumuna göre 0-35-112-250 mi neydi aylık primler. mecburi. gelir testi yaptırmayanlara girek 250'yi saplıyolardı. baya olay olmuştu millet internette ayaklanmıştı falan, haberiniz yok mu la? hangi aralıklara ne kadar prim düşüyor biliniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 432 lira olmuş borç. hayatta da ödemem yani. ayrıca mezunum ama 22 yaşındayım. ne borcuymuş bu? form doldurdum, gelir testine gelicez dediler ne gelen var ne giden. seçime doğru af çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 http://www.haber7.com/haber/20120119/Kimler-GSS-Primi-odeyecek.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Llama said: tc numarası ile bakılamıyor mu tckn yazdığına göre bakılıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ödemem diyenler dikkat etsin böyle 2-3 sene unutursunuz sonra 10bin tl falan faizle geri döner ödeme yapmayacaksanızda gelir testi yaptırıp üst sınırdan yemeyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata Detayı: (14515): Abone Bulunamadı: 6: Kişi kaydı bulunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 vatandaşlık gg senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 mokoko said: 432 lira olmuş borç. hayatta da ödemem yani. ayrıca mezunum ama 22 yaşındayım. ne borcuymuş bu? form doldurdum, gelir testine gelicez dediler ne gelen var ne giden. seçime doğru af çıkar bence. Evlenirken karına haciz bile gelir. Ya da kazanacağını düşünüyorsan mahkeme. Diğer turlu hep sana patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 22 yaşındayım ve okuyorum hala, 1300 lira borç çıktı. Nereye şikayet ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 oha 1300 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 okuyanlar ögrenci belgesiyle sgk ya gidip borcunu sildirebiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bu iş ile ilgileniyormuş. Oraya gidip soruşturmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Close enough. Borcum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ne yapılacagıyla ilgili http://beta.eksisozluk.com/entry/30940407 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 öğrenci olup olmadığımızı biz söylemediğimiz müddetçe bilmiyorlar mı lan ? asşldfjasdf aşmış kurumlarımız var. edit: onu geçtim yaş olayını bile yanlış hesaplıyorlarmış bildirmedikçe. enteresan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 beni ocak başında reesen sisteme kaydetmiş şubat-kasım arası çalışıyordum ama sistem görmemiş heralde 1290 lira borç görünüyodu, sgkya gittim ilk git gelir testi yaptır sonra gel halledelim dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar