Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray - Manchester United ( 20.11.2012 - 21.45 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Neyse. Haters gonna hate diyelim geçelim. Bir Fenerbahçeli olarak tabi ki inanmayacaksın sen, ben de tam tersi olarak Türk futbolu ve Gs'nin başarılarının altında imzası olan adama inanacağım. Haklısın o konuda.

Fake ise bile güzel bu ahaha.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1E-JapzsqGc
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Adam 40 snde 5 kere elini oraya goturmus, istemsiz oldugu belli o el hareketinin. Bunu cek dedigi de benim cikisimi cekin adami cekmeyin diyor. Aksini savunmak bence biraz art niyet ya terime karsi. Tamam cok ters olaylari oluyor da, hem o hareketi yapacak kalitede bi adam degil, hem de oyle bi hareket de yok ortada pek.

fatih?
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç ümidim yok açıkçası. Manu dediğin takım kimle gelirse gelsin belli bir sistemde belli bir disiplinle oynuyor. Eminim sakin, sabırlı olacaklar. Biz ise ne yaptığımızın farkında değiliz, şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyoruz, olmayacağını bildiğimiz taktikle, adamlarla. Hücumda bilinçli ataklarımız yok gibi sene başından beri pozisyon bulamıyoruz. Avrupa'da gol atmamız çok daha zor TR'ye göre, çünkü basit hatalar yapmıyor CL takımları. Bakıcaz artık...
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldo toplam 50 maça çıkmış 2004te. baya yedekmiş.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/cristiano-ronaldo-dos-santos-aveiro/leistungsdaten/spieler_8198_2004.html

bu da kadrolar:

bu kadrolar:

FENERBAHÇE: Rüştü Reçber , Önder Turacı , Servet Çetin , Fabio Luciano , Ümit Özat (Kaptan) , Serkan Balcı (Dk.72) Mehmet Yozgatlı) , Marco Aurelio Brito Dos Prazeres , Alexsandro De Souza , Selçuk Şahin , Tuncay Şanlı (Dk.89 Fabiano Lima Rodriquez, Márcio Ferreira Nobre (Dk.87 Niyazi Serhat Akın)

MANCHESTER UNITED: Tim Howard, Philip Neville, Wes Brown (Dk.63 Gerard Pique) , John O’Shea , Quinton Fortune , Christiano Ronaldo , Eric Djemba-Djemba , Darren Fletcher (4), Kieran Richardson (Dk.68 Jonathan Spector) , Liam Miller) (Dk.76 Chris Eagles) , David Bellion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...