Joker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Seks yapmak yerine DNA yiyor http://imganaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/750/Haftan%C4%B1n%20en%20ilgin%C3%A7%20bilim%20hikayeleri-19.11.12/12.jpg Bdelloidea isimli, tatlı suda ve nemli toprakta bulunan ve hepsi dişi olan tekerlekli hayvanlar son 80 milyon yılı seks yapmadan geçirdi. Yeni bir araştırmaya göre, bu canlılar diğer yaratıkların DNA'larını yiyerek üremese de hayatta kalabiliyor ve soyunu sürdürüyor. http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=62750&rid=4369&p=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 DOĞADA OLDUĞUNA GÖRE BİZDE SEKS YAPMADAN YAŞAYABİLİRİZ. SONUÇTA DOĞADA VAR. SEKS YASAKLANSIN memelere özgürlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 dna yemekten aldığım zevki seksten alamadım. belki ön sevişme. ama yok lan dna yemek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 olm bu senin bütün Business'ı etkiler yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 olm yengeye sormadan fotoğraf koymuşsunuz, kaldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Haberturk subesı mı actık? Bu başlık ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Mortis said: olm bu senin bütün Business'ı etkiler yalnız. +1 kendi ayagina ates etmissin.ya da pazarlamayi disiler uzerinden surduruceksin bi yonlendirme sezdim!!111!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 DNA kapsülleri stok'a gircek bu hafta onun viral'i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Joker said: Seks yapmak yerine DNA yiyor http://imganaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/750/Haftan%C4%B1n%20en%20ilgin%C3%A7%20bilim%20hikayeleri-19.11.12/12.jpg Bdelloidea isimli, tatlı suda ve nemli toprakta bulunan ve hepsi dişi olan tekerlekli hayvanlar son 80 milyon yılı seks yapmadan geçirdi. Yeni bir araştırmaya göre, bu canlılar diğer yaratıkların DNA'larını yiyerek üremese de hayatta kalabiliyor ve soyunu sürdürüyor. http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=62750&rid=4369&p=5 Abi bu ne ya. Gören de seks yapmadan üreyen tek canlı bu hayvanlar sanacak. Tekerlekli hayvan ne ayrıca bu bir. İki dna yemiyor bunlar dna'yı kapsüllerle içlerine alıyorlar buna yenmek denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Shit storm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 aha sahibi geldi. yoksa bunlar taa liseden beri asina oldugumuz terliksi hayvanlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Amanin =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 seks yapmaya yapmaya bembeyaz olmus garibim heryer yapis yapis sperm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 swallowing yapıyo lan işte. O da bi seks aktivitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 "üremese bile hayatta kalıyor ve soyunu sürdürüyor." nasıl abi anlamadım. bunlardan mesela 10 tane var, 80 milyon yıldır o 10 tanesi mi yaşıyor sadece soyunu nasıl sürdürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 succubus gerçek çıktı hadi, bunu da açıklayon atayizler! hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Xenocide said: "üremese bile hayatta kalıyor ve soyunu sürdürüyor." nasıl abi anlamadım. bunlardan mesela 10 tane var, 80 milyon yıldır o 10 tanesi mi yaşıyor sadece soyunu nasıl sürdürüyor? işte dna yiyomuş olm, o biçim bir canlıdan 10 tane olabilir mi ? senin sadece parmağında bir milyon tane geziniyordur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ilk 6 yanıtı koyuyorum mokoko said: DOĞADA OLDUĞUNA GÖRE BİZDE SEKS YAPMADAN YAŞAYABİLİRİZ. SONUÇTA DOĞADA VAR. SEKS YASAKLANSINmemelere özgürlük -Deno- said: dna yemekten aldığım zevki seksten alamadım. belki ön sevişme. ama yok lan dna yemek daha iyi. Mortis said: olm bu senin bütün Business'ı etkiler yalnız. dasaaa said: SirWinstonPee said: olm yengeye sormadan fotoğraf koymuşsunuz, kaldırın. GERGE said: Haberturk subesı mı actık? Bu başlık ne? ne kadar farklı adamlarız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 adamlar seks i tag olarak kullanmıs bılım teknıkde bıle cıdden yazık. şunu okuduktan sonra dunyadan olmadıgına kanaat getırdım : Bdelloid rotifers have recently been shown to be extraordinarily resistant to damage from ionizing radiation. The same DNA-preserving adaptations used to survive dormancy are thought to work in this case, and may have also helped the organisms to thrive despite their totally asexual mode of reproduction yani adam super nova patlamasında bile hayatta kalabılecegı anlamına gelıyor veya guneste sıcaklıgı hesap etmezıse yasayabılır dna bulabılırse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ne desem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bu cok enteresan bır yaratık yalnız bıraz bakındım. ionizing radiation evrenin olusumu ıle acıga cıkan bır hede nasıl bir defence geliştirebilir ki hangi ortamda eger evrim var ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 işte bunlar hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 diycektim de 80 milyon yıldır nasıl dayanmışlar ne nefs varmış keratalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar