Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 oyun full screen olmuyor 800x600e takıldı kaldı. ayarlardan hiç bir şeyi değiştiremiyorum. launchtan yapayım dedim de nasıl oldugunu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 örümcek yumurtasiyla bisey yapilabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Oyunda tarlaları kurup 2-3 arı kovanı yaptın mı bitiyor adeta? Sandbox oyun iyi güzel hoşda bir noktadan sonra "Eeee, şimdi?" diyip sıkılıyorsun ki bu oyunda da o noktaya ulaşmak oldukça kolay. Sıkıntıdan buraktım oyunu, 8-9 saat anca idare etti beni. Bu oyun için bir amaç, son lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 orasi öyle cidden ben domuzlari toplayip canavar eti yediriyorum aralarinda kapisiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Bu domuzlar hiç canavar olmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 3-4 canavar eti yedir, pişmemiş. Ya da dolunayda eğer evine gidememiş biri olursa canavara dönüşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 benım anlamadığım levellı mı? bende 3 tane yuvarlak alanda gezip durdum. 20. günde öldüm artık spiderlarla kapısırken yanındaki zerg towerları gibi garip bişey cıktı öldürdü beni asdf :D bütün olay bu mu? Çok sığ kalmış eğer buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ya benim anlamadığım ise level atlıyorum nexustan geçip şimdi spoiler vermeyeyimde yine aynı dünya level 2? sonra yine? fark yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ya ben şimdi oynuyorum ama yapıalbilcek şeyler cok sınırlı ve az hemencecikte son seviyeye gelebiliyorsunuz [ oyunda kürek yapıp yeri kazıyın cıkan şeyi science machine in içine atın 20 puan veriyor ] bu kadar mı oyun? Mesela gun geçtikçe daha yeni icatlar buluyormu karakter ? birisi uyuyunca yeni şeyler buluyor falan demişti ne kadar doğrudur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 aç değilsiniz, açıkta değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ya nup oyunun ne oldugunu söyle bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Fakkoo said: ya ben şimdi oynuyorum ama yapıalbilcek şeyler cok sınırlı ve az hemencecikte son seviyeye gelebiliyorsunuz [ oyunda kürek yapıp yeri kazıyın cıkan şeyi science machine in içine atın 20 puan veriyor ] bu kadar mı oyun? Mesela gun geçtikçe daha yeni icatlar buluyormu karakter ? birisi uyuyunca yeni şeyler buluyor falan demişti ne kadar doğrudur bilemiyorum. Belliki korsan sürüm bu seninki çünkü oyun daha beta ve her hafta yeni bir içerik ekleniyor. Şu an en son yağmur geldi mesela kış mevsimi güncellemesinden sonra. Uyumakla alakası yok, science machine in içine birşeyler atmakta kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 korsancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 aynen hacı oyunun endgame ı ne diye merak edip indirdim en düşük versiyonunu indirmişim şimdi oynadığımdada pek bi cacık yok 3 5 dal cırpı daha fazla atılmış etrafa. Vazgeçtim almaktan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 He tabi tabi , eminim o niyetle korsanini indirmissindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 end gamei ne diye merak etmek bi oyunu oynayıp bitirmekten başka bir anlama mı geliyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Sorularımdan da anlaşılıyor. Şu an sepette steamde ekli ama minecraft gibi geniş bi craft yelpazesi olmadığı için oyun ne kadar ileri gidilebilir? ve her harita değişiminde tekrar 0 dan başlamak pek akıllıca birşey değil.Eğer böyle bir sistemi varsa satın almicam. Yapılan şeyler baya bildiğin sınırlı sayıda o yüzden soru sorup birşeyler bekliyorum ama sizde de maşallah iq dünyanın çekirdeğinde sürünüyor ne yazdığınıza dikkat edin, ilk ve son uyarı. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 harita değişimi diye birşey yok gidip adventure mode oynarsan haritan değişir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bunları merak ediyordum kimse cevap vermeyince kendım arastırdım ve almicam karar verdim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 pek iyi araştıramamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 fazladan var 1 adet bende tekliflere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BadenPowell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fazladan varsa talibim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 5 tane dota 2 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 19 tane dota2 keyi var elimde zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar