kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Ben yine bisey sorucam. Bu frontier pack sadece dont starve oyununa sahip olanlara 7 tl sanirim. ben simdi bunu alsam bi arkadasima dont starve ve dont starve togetheri verebilir miyim? Satin alma ekraninda gift secenegi yok cunku. kisacasi ben normal oyunla togetheri arkadasa vericem extra togetheri da kendime alicam. Bende normal oyun var cunku. Nasi yapicam bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Buy Don't Starve Together Frontier Pack Includes: Don't Starve and Don’t Starve Together, plus a gift copy of Don't Starve Together - Send the extra copy to a friend! ben bundan bi' şey anlamadım. zaten hayvan gibi de uykum var, beynim durdu. bence arkadaşına "git steam'den şunu al oynayalım. delirtme beni!" de, kendi alsın bu pack'i. bu arada starVE'NİN nedir ya ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Abi bu pack sadece dont starve oyununa sahip olanlara 7 tl ise packin içinde niye dont starve oyunu var yaaaaaa bunun bi yolu olmali biri cevaplasin lutfen ustteki sorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 aha buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 abi oyun düzgün oynanınca çok zevkli oluyor ya. multisi baya zevkli. bu arada şöyle yaptık biz arkadaşla dün. bende sadece don't starve oyunu vardı together yoktu. don't starve oldugu için frontier pack 7 tl'ye geliyor. frontier pack'i gift olarak arkadaşa gönderdim. o don't starve ve together'i kurdu içindeki ekstra together'ı da bana verdi.sdfsdf 7 tl ye 1 adet don't starve 2 adet together almış olduk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 normal don't starve alacak kimse varsa almasın, bana bir stranded deep alsın=) ben hediye edeyim... elimde kaldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Aslında 4 kişi bayağı zevkli olur, iş dağılımı vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Dort kisi zevkli olur cidden ben varim. Ayrica 7 tlye hem ds hem de ds together alinabiliyor su frontier pack ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 multilisinin early access ne zaman bitio? hediye edeceklerdi singlecılara ağaç olduk beklemekten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bence paraya kiyip al oynayalim abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 arcane sen de al tam 4 kişi oluyoruz.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 arcane alma, bize çıkınca yine bi hype yaratırız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben almış sayılıyorum. ilk oyun var işte onun sahibine öbürü bedava early access bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bende bitsin diye bekliyorum hem ekleyecekleri herşeyi eklerler sonra 4 kişi kabile şeklinde takılırız yanlız 1 i ölünce ne oluyor direk oyun dışı mı? OYnayanlar biraz anlatsın lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Multide uc mod var survival, endless ve wild. İki kisi oynuyor diyelim; Survivalda biri olurse hayalet oluyor. Diger hayatta kalan kisi onu hayata dondurebiliyor.(ot mu yemek mi bisey yapmasi gerekiyor tabi tiklayinca donmuyor direkt) İkisi de olurse oyun bitiyo ama. Endlessda ikisi birden olse bile bitmiyo oyun hayalet oluyolar ve ilk dogduklari kapi gibi yere gidince canlaniyolar. Wild i hic oynamadim ama haritada farkli yerlerde basliyo oyuncular onda sanirim pvp icin uygun bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Endless güzelmiş o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 wild'da aslında 8-10 kişiye izin verilse, iki grup olsa, kapışsalar falan çok acayip olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 pvp gitmez bu oyuna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 DS together da sadece kış bossu mu geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bu Together sırf multi oynamak içinmi? farklı bir şeyler varmı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Multi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Don't Starve Together 3 Haziran itibarıyla tüm Don't Starve sahiplerine açılmış. Welcome to Don't Starve Together! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 dont starve together oynamak isteyen var mı beraber girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Steamden gift atarsan oynarız ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 paket aldım vaktiyle de gifti başkasına attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar