Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Don't Starve

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Ben yine bisey sorucam. Bu frontier pack sadece dont starve oyununa sahip olanlara 7 tl sanirim.

ben simdi bunu alsam bi arkadasima dont starve ve dont starve togetheri verebilir miyim?

Satin alma ekraninda gift secenegi yok cunku.

kisacasi ben normal oyunla togetheri arkadasa vericem extra togetheri da kendime alicam.

Bende normal oyun var cunku. Nasi yapicam bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

Buy Don't Starve Together Frontier Pack
Includes: Don't Starve and Don’t Starve Together, plus a gift copy of Don't Starve Together - Send the extra copy to a friend!

ben bundan bi' şey anlamadım. zaten hayvan gibi de uykum var, beynim durdu. bence arkadaşına "git steam'den şunu al oynayalım. delirtme beni!" de, kendi alsın bu pack'i.

bu arada starVE'NİN nedir ya ıyy
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
abi oyun düzgün oynanınca çok zevkli oluyor ya.

multisi baya zevkli.

bu arada şöyle yaptık biz arkadaşla dün. bende sadece don't starve oyunu vardı together yoktu.

don't starve oldugu için frontier pack 7 tl'ye geliyor. frontier pack'i gift olarak arkadaşa gönderdim. o don't starve ve together'i kurdu içindeki ekstra together'ı da bana verdi.sdfsdf

7 tl ye 1 adet don't starve 2 adet together almış olduk yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Multide uc mod var survival, endless ve wild.

İki kisi oynuyor diyelim;

Survivalda biri olurse hayalet oluyor. Diger hayatta kalan kisi onu hayata dondurebiliyor.(ot mu yemek mi bisey yapmasi gerekiyor tabi tiklayinca donmuyor direkt)

İkisi de olurse oyun bitiyo ama.

Endlessda ikisi birden olse bile bitmiyo oyun hayalet oluyolar ve ilk dogduklari kapi gibi yere gidince canlaniyolar.

Wild i hic oynamadim ama haritada farkli yerlerde basliyo oyuncular onda sanirim pvp icin uygun bisey.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...