Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 12. Hafta : Eskisehirspor - Fenerbahce ( 17.11.2012 - 19:00 )

Phyx

Öne çıkan mesajlar

fırat'in hakemlgni bitirme operasyonu baslams sdsfs..

abi burda herkes kendi takımna yapılanlari göruyor,iyi güzel söyluyor, sonra baskasina yapılnca herkes işin dalgasına bakıyor 1 gram ilerleyemiyoruz..

türkiyede hiç bir hakem, durduk yere futbolcu atacak kadar cesur degil bir kere, bir şey görup duymustur,gördgnu sanmıstır falan..bizim macta da felaket kararlar veren bir fırat vardi,fener macında da öyle(tabi tvden izledgimz kadariyla) biz cok görduk cocugum ölsun diyen adamlari,siyasetcileri.

zaten direk kırmızı kart oldugundan kurula gitmicek mi caner ? cezasi 2 mac mi olcak 5 mac mi olcak karar verilsin diye, o zaman hakem raporu cıkar ortaya ögreniriz, simden böyle gaza gelmeye gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Aydınus tr'deki en iyi hakemler arasında bence. Pozisyonda birşey göremiyoruz, emin olmamak lazım. Hani bişey görünmüyor gibi ama net de değil kameralar tam kareye alamamış.

Şu anda ne söylesek boş. Bi rapor çıksın cidden.

Ama ben canerin coluğum çocuğum muhabbetine inanmam. Sadece caner de değil, çoğu futbolcuya inanmam. Caner zaten daha önce de bu tarz saçma kartlar yemekten mimlenmiş bi adam. Hani yapmışsa da tüm tepkiyi üzerine çekmemek için öyle bi konuşma da yapabilir.

İnsanoğlu yalana meyilli ya, fazla inanmamak lazım anamn babam çocuğum laflarına. Ama net görünen bişey de yok hani.

Rapora bakar yorumlarız en mantıklısı.
Sosyal ağlarda paylaş

cemaatci emre bile bbmden ben atmadim o mesajlari diye cocugunun ustune yemin ediyordu. gorduk montaji 3 temmuzda dsaghj.

bi gazeteci de ahlak timsali aykut kocamana bucaspor kadrosunu yazarken ne hissetigini sormadi ya bu ulkede. hos, kendi de anelkanin meshur golunden sonra hocaligi birakiyordu, 3 temmuzdan sonra tekrar birakiyordu, mahkeme bitince birakiyordu. bugun de birakmis.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne alakası var?

sahada fırat aydınus dışında canerin küfür ettiğini gösteren tek bir şey yok.

görüntüyer bakıyorsun, adam yere bakarak yürüyor. bağırması lazım duyması için küfretmesi durumunda aydınusun, öyle olsa vucuttan anlaşılır zaten.

adam kafayı tutmuş yere bakarak yürüyor.

yeter abi resmen görmek istemiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

belli ki veysel küfür etmiş hakemde canerin küfür ettiğini sanıp ona basmış kırmızıyı.bana kalırsa fırat bu ligin en iyi hakemlerinden kötü niyetle yaptığını sanmıyorum.ancak böyle bir hata yaptıysada cezasız kalmamalı bir süre süper lig maçı verilmemeli fırata.

ama nerde öyle ceza vericek tff.
Sosyal ağlarda paylaş

şu maçı sırf 10 kişi kaldık diye 1-1 puan kaybı yaşadık vs bağlamayın bence. fenerbahçe hissetmedi eksikliği bence... kalitesiz oynadı. kişisel yetenekler olmasa gg.

ayrıca kendinizi de o kadar yüksek görmeyin siz hiç birşey değilsiniz, şike yaptığı ıspatlanan 3 temmuz'dan beri savunduğunuz herşey darmadağın olan bir klupsünüz..

lütfen "fenerbahçe düşmanları" , "en büyük biziz anlımız temiz oyumuz buyumuz ak vs"

geçin bunları. gerçekçi olun

heh bu arkadaş da anlatmış güzel

sizin mantıgınzı kuralım hemen:

applevodka
17vs1 hörkoz böze dusman. fırat fener dusmani, bunlar feneri bitirme projeleri, adam CL'seviyesne cıkmıs ama işte bindigi dalı kesip arkasi dönup kart gösterip bacagna sıkcak kendinin öyle mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ama ben canerin coluğum çocuğum muhabbetine inanmam. Sadece caner de değil, çoğu futbolcuya inanmam. Caner zaten daha önce de bu tarz saçma kartlar yemekten mimlenmiş bi adam. Hani yapmışsa da tüm tepkiyi üzerine çekmemek için öyle bi konuşma da yapabilir.

inanıp inanmama meselesi değil de yemin etmek için öne ailesini falan süren insanlardan acayip tiksiniyorum ya, kan bağım bulunan biri böyle bir yemin etse tokatlarım yemin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

cemaatci emre bile bbmden ben atmadim o mesajlari diye cocugunun ustune yemin ediyordu. gorduk montaji 3 temmuzda dsaghj.

bi gazeteci de ahlak timsali aykut kocamana bucaspor kadrosunu yazarken ne hissetigini sormadi ya bu ulkede. hos, kendi de anelkanin meshur golunden sonra hocaligi birakiyordu, 3 temmuzdan sonra tekrar birakiyordu, mahkeme bitince birakiyordu. bugun de birakmis.

haha şu o kadar doğru ki aykut azizden maçtan önce diğer takımların kadrolarını alırken hiç utanmamışken, hala 3 temmuz üzerinden prim yapmaya çalışıyor.

bana göre aykut bire bir şikenin içinde bulunanab aktörlerden biri, şuan hala fenerin başında olmasının tek nedeni de bu.
ama biraz utanma olmalı insanda hala 3 temmuz falan diyebilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Pozisyona hakemden yakın 6-7 futbolcu + 4. hakem var. Hiçbiri bir şey duymuyor, tek kelime kamera görüntüsü yok, hatta pozisyona girilen rakibin kendisi 30 santim mesafeden "Caner bir şey demedi ben duymadım" diyor.

Durum böyleyken haklı olarak serzenişte bulunan FB taraftarına "taraflısınız, kimsenin sizi çekemediği yok" diyen adamlar da dolayısıyla ya hakikaten salak olduklarını ispatlıyorlar, ya da bize paradoks/çelişki nedir öğretmeye çalışıyorlar.

Ha Caner olsaydı kazanacağımızın garantisi var mı, tabii ki hayır, belki o zaman 3-0 yenilecektik. Fakat sonuçta ortada mantıksız bir haksızlık ve olağan varsayımlara göre haksız bir puan kaybı var. Kendi takımınıza şunun aynısı olduğunda tepki gösterecekseniz, burada da sağa sola salya saçmanın manası yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

escape çok kalitesiz bi adamsın, yorma kendini cevap yazarak falan. sallayan fazla adam yok seni.

ha cevap istiyosanda, her zmaan ki gibi sıkışınca boş beleş salyalarını akıtarak saldırıyosun. daha 2-3 sayfa önce ben dahil fenerliler yazdı zaten eskişehire helal çok güzel top oynadı diye.
Sosyal ağlarda paylaş

escape zaten troll abi, ona kasmayın pek. Pzero'nun düzgün görünmeyi başaranı falan :p

Caner isterse karısını gözümüzün önünde kessin ona ben de itibar etmem, kimisi de hatırlamıyor bile zaten o anın hırsıyla. En büyük olay Veysel'in açıklamaları ve Sezer'e yapılanlar.

Anlık büyük bir acı çekip kimseye yönelik olmayacak şekilde "hasiktir" dedi diye adam atılacaksa her maç hükmen 3-0 biter ayrıca, gerçekten bu yüzden attıysa o da ayrı şovmenlikmiş. Orta yerde amk amk diye gezen ortalama kaç futbolcu görüyoruz maç başına?
Sosyal ağlarda paylaş

gsliler yazip oynamis masallah ahaha.

nedir olayiniz yahu ne ugrasiyosunuz. kotu lan iste takiminiz gidin kendi takiminizi cekistirin.

escape masquerade sozum ozellikle size. birakin bu sevdayi ya duzgunce trolleyemiyosunuz bile okadar dar gelmis at gozlukleri.

bjk liler arada mantikli seyler soylularda siz gercekten faciasiniz.

sizin macta soyle bir penalti olsa demediginiz laf kalmaz(hakli olsa bile). boyle bir kirmizi olsa aman yarappi dusunemiyorum bile.

birakin artik yazip oynamayi, senaryoya sadik kalin yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...