tunch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Selamlar efenim. Bu aralar baya moda oldu malum ; stream yayınları , youtube kanalları.. Ben de malum bu ara işşizlikten falan günün büyük çoğunluğunu oyun başında geçiriyorum. Topic'in amacı , burdakilerin fikrine danışmak , bir nevi fizibilite çalışması. Türkçe bir stream olsa , sohbet muhabbet gırla olsa , çoğunlukla WoW oynasa stream yapan kişi , heroic mode raid yapsa , orta seviye arena yapsa , Wow UI düzenlemeleri yapsa sonra boş vakitlerde başka oyunlar falan oynasa. Bir nevi Toweliee'nin türkçe konuşan versiyonu olsa. Arada Sponsor firma bulup çekilişle hediye dağıtsa? Takip eder misiniz? Donate gibi olaylara girişir misiniz? Ne bileyim arkadaşlar arasında muhabbetini yapar mısınız? Bu aralar baya kafaya koydum bu işi , ama öncelikle etraf ne düşünüyor onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Abi ben acaip stream izleyen biri olarak wowun keyifli olmadığını düşünüyorum streami bana en keyifli starcraft gelio ki onu oynamama rağmen izliorum. Türkiyede streamin en büyük derdi upload hızı düşük ve 1080 imkanı çok zayıf e şimdi kalitelisi varken aynısının düşük kalitede izlemek pek mantıklı değil. WoW değilde böle karışık oyunları oyayanları daha çok takip ediyorum yabancılardan tabi. Türkiyede upload imkanı bir tek superonlineda var 5mb verio onla olur belki güzel. ama wow bayık bence raid izledim milleti yok ara veriolar yok bişi oluo illa ancak oynayana hitap ediyor. Dota 2 Starcraft LoL gibi oyunlar streame daya uygun sanki zaten SC2 yuksek cozunurluk için iyi kanallar para alıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 720p stream yapsan yeterde, upload limitsiz bağlantı yok memlekette. 1mbit upload ile zorlanırsın gibi, sol varsa upload 5-10mbit arası değişiyor ama limit yetmez. Ayrıca wow sıkıcı bir oyun bencede stream için, trendy oyunları stream etsen daha iyi olabilir. Örneğin bu aralar, Black Ops 2, War Z , Halo 4 , yakında Planetside 2 vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 "Yan" oyunlar dediğim onlar zaten , yeni çıkan oyunlar trend olanlar vesaire ama bir de uymam gereken raid takvimi var sonuçta. RBGler falan gayet keyifli bence izlenme açısından da , RBG lead de yaptığım için onun yayını da keyifli olabilir. İzleyenlerin katıldığı RBG ve old content raid gibi şeyler düşünüyorum katılımı arttırmak için. Bir de , çözünürlük olayı ÇOK da önemli değil gibi , en azından kendim hiç bi zaman tam ekran izlemiyorum stream , her zaman normal site boyutunda kalıyor , chat falan yanda açık şekilde. Stream , kendiniz de oyun oynarken arkada "eşlik" edince zevkli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 sadece wow olmasın trend oyunlar da olsun follower ladım bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Ha bu arada abi ilk başladığın zamanlar kimse izlemio yada ne bu kadar az kişi diye pes etme stream düzenli yaptığın zaman bir süre sonra artıo tabi 1k lar felan çok zorda +100 takılırsın ki o bile çok zevkli. (ama düzen şart) Milletle etkileşim oluo sana söle yap bole yap diolar sen yapıosun onlar sevinio sen onlar sevindiği için seviniosun felan Wot yapıodum bi ara bi baktım 20 kişi olmuş izleyen account arkında full acıktı tanklar bende noobtum millet şöle oyna böle oyna diye epey yorumlar yaptı sıçtığım yerleri sölediler çoğu rustu tabi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 yüksek kalite problem bu 8mb ye kadar olan netlimitsizler 240p'yi anca kaldırıyor, 360p belki. 480'e yetmiyor mesela, oyununda ping yükseliyor hatırı sayılır derecede. hani sistem açısından hiç sorun değil sırf işlemciye bakıyor ama bizim tr'deki bağlantılarla zor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 oyun için farklı stream için farklı internet kullanılsa olurmu bu şekilde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Upload lazim abi farkli kullansanda 1k yetmio min 3mb up lazim hadi iki farkli net kullanip lagi cozdun 1k yine yetmicek yuksek fpsli oyunlarda frame atlamaya baslio ya kaliteyi dusurucen ki karsinda ki adam takila takila izlemesin. Vodafone uploadu 3mb kadar vardi ama kotalidir onlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 türkiyede şu an ki şartlarda baya hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 simetrik bağlantı falan olmadan baya zor çünkü genelde upload hızını downladın 4 de 1i olarak veriyorlar. 720p altında yapacaksanız hiç yapmayın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 kabloneten habersizsiniz sanırım beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ben bütün gece towelliee izliyorum valla onun kadar geyik yapılabileceğini sanmıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 abi toweliee'nin %10u seyircim olsun neler yaparım ben var ya haha :) bir de klasik "herşeyin en iyisi ile başlama isteği" gibi bi durum olmıycak tabii. ufak ekrana göre bi kalitede başlıycam yayına. "türkiye şartlarında 720p yayın yapılamıyor" diye türkçe stream olmaması biraz saçma. kendim için , burda ki çoğumuz içinde stream izlerken oyunu tam kalitede izlemekten çok , muhabbet için izliyoruz. "ufak player" boyutunda anlaşılabilir olduktan sonra çok bir kalite açığı olucağını düşünmüyorum ; tabii bunlar başlangıç için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 denemekte yarar var.. 2 dönemdir başkanlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Dendiği gibi bağlantı hızı baya bi sıkıntı bu işlerde. Ağzı laf yapan bir adamsan, bağlantı sorun değilse niye izlenmesin ki. Olay teknik imkanlardan ziyade sende bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 İleri zamanlar için öyle evet ama başlangıçta nek adar iyi olursan ol bir yandan giveaway tarzı işler yapman lazım izleyicinin gelmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 tunch said: kabloneten habersizsiniz sanırım beyler :) kablonette upload 1 mbit değil mi? upload sınırsız tarifesi de varsa bilmiyorum. metronet vardı 10/10 veren. o çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Metronet çok az yerde var. Bu arada ben de streamde görüntü kalitesi aramıyorum çok fazla. 480 yetiyor bana sc2'de bile. Bence önemli olan gösterilen contentin içeriği, daha sonra sunucunun sunuşunun akıcılığı. Halihazırda oyun oynuyorsan bence bir kanal aç dene, sen bir şey kaybetmeyeceksin sonuçta. Sadece laklak yapacaksın. Sen başla beğenilirse zaten 1 2 ay içerisinde falan belli bir kitlen olur, beğenilmezse kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ben arkadaşlara stream izliyorum diyince genelde dalga konusu oluyorum,ulan git oyunu oyna oyunu oynayanı niye izliyorsun tarzında ama benim hoşuma gidiyor şahsen. Bi ara diablo 3 stream eden türkler vardı twitch'te onları bile bir süre izlemiştim iyi geyik dönüyor diye ama çok kalabalık olduğu için bayıyor bir yerden sonra kim ne diyor bilmiyorsun falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bende hergün pcyi actigimda 2. ekrana sürekli takip ettigim playerlarin streamini acar kendi oyunuma bakarim, aliskanlik oldu artik, ne oynadiklari da o kadar önemli degil acikcasi muhabbet güzel olduktan sonra ebat ve hd kalitesi fart etmeksizin takiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Dota 2'de sing sing çok iyi geyik iyide oynuo adam zaten pro. gerçi sanırım artık çıktı mouzsportdan geçen artık pro değilim demişti mesela dendinin stream o kadar sarmıo. Yine dota 2de tobiwan maç anlatımı harika. Zaten böle maçları izlemek çok zevkli evde 46"e verip izliorum kalabalık felan olunca futbol maçı izler gibi. SC2 çakalları 720 ve üstüne para istiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 singsing en başta eğlenceliydi de eğlendiricem diye gerizekalılıklara başladı. kendi takımına da karşıya da oyunu zehir ediyodu sırf stream yapıyo diye. mouz da kötü zaten stream olarak mmorpg bayar en güzeli en izleneni moba bi de oynamasam da hatta anlamasam da arada sc2 açarım izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar