Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ufukta evlilik var, ufaktan ev duzmeye basladik. basladik da hersey muthis pahaliymis. gecen haftasonu kapi baktik. en begenmedigin duz kapi bile 500-600 tl'den basliyor. azicik iyi bisi istiyorsan 700 liradan basliyor secenekler. yine mobilyacilardan devam ettik, avangarde mi nedir yatak odalari varmis masallah 10k, 12k, 15k diye gidiyor. mobilyanin hazir al kullan olayi ates pahasiymis (ikeaya hic gitmedim nasil durumlar orada bilmiyorum ama on yargim var dasgf). onumuzdeki hafta da marangozlari gezip fiyat alip karsilatirma yapacagim bakalim ama yakin zamanda bu tip olaya girenler nasil cozdunuz bu mobilya isini. marangoza gidip usta boyle olsun soyle olsun diyip catir catir pazarlik olayina mi girmek daha akillica (tabi iyi bir marangoz bulmak lazim bu olay icin de) ya da random magazalara gidip su guzelmis diyip etiket fiyatiyla almak falan mi iyi. bir arkadas marangozlar da pahalici haci cok bisi bekleme yani falan diyip aklimi bulandirdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 birde yurt dısında gelır fazla ama hersey cok fazla pahalı geyıgı varya agızlarına sopa ıle vuracan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 spot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 şurası iyidir, http://www.mobilya.org/ oturup çok sıkı pazarlıkla %40-%45 indirim alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yaptırmaksonrasında sağına soluna bişey olduğunda sıkıntı. adam dükkanı kapatırsa muhatabın kalmıyor. ama bu sıfırdan ev düzme işi çok sıkıntılı valla allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ne demisler ev düzme komsu düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bck said: birde yurt dısında gelır fazla ama hersey cok fazla pahalı geyıgı varya agızlarına sopa ıle vuracan. bu doğru ki. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 vay arkadaş masq bile evleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 mobilya parasına ufak bi arsa alıp üstüne 2 kargo konteynerı atın, gerisi gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 15k yatak odasi nedir? ikea abanican o zaman. yatagin ici onemli mobilyasi cok degil. koltuk onemli surekli oturcaksaniz. gerisini ikea abanican. kapi hirsizlk icin lazim. bi de zamanla duzersiniz. benim bi sene evimde hali olmadi tr de . sira sira gidersiniz. zaten esyaya cok abanmayin bogar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://www.ikea.com.tr/Urunler/yatak_odalari/karyolalar/cift_kisilik_karyolalar.aspx bi ton sey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ^^ adam bekar tarafı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ikea adamın donunu alır yaw üstelikte çok koftan malları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 reyou said: ne demisler ev düzme komsu düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sparkcaster said: vay arkadaş masq bile evleniyor bi sn.. harbi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 TURANJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 dur daha "altı üstü tül parçası lan" dediğin perdelerin tanesi 2-3k ya gelicek ben 3 yıldır diziyorum. hala bitmedi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Abi ben yüzüğümü aldım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 eh ben tr de duzdum, gerci yarimdi bitmemisti sayilir. dagittim au ya geldm. au da tam duzdum simdi dagitiyom cunku tr ye gelicem tr de barbie evi alip icinde yaticam anasini satiyim. pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sormammıştık ama çok dertliymişsin admin kardeş düz rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 mobilyacılarda pazarlıksız birşey almamak gerek adamlar inanılmaz kar koyuyorlar. ikeanın bazı ürünleri kaliteli olabiliyor ama büyük oda takımları falan almazdım ben herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 konu başlığına ithafen: http://englishscholar.com/matrix/weldesrt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 tane tane alacaksın taksite girmeden 2 yılda tamamlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Çeyizi hazır hatun bulun olm sizde alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 1+1 eve 15k harcadım. evlensem 35k min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar