lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 8-9 sene önce 250k bağlantı ile naturo falan izlerdik lan. ne zaman inecek ne kadarı gelmiş diye bakardık. hatta %100'ü dolmadan bile izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Bir zamanlar ben de mutlu bir streamciydim. Sonra şunu bi yüksek kalite izliyim diye bi seriyi torrenttan indirmeye başladım, o günden beri her şeyi torrenttan indiriyorum Streamden filan hiçbir şey izleyemez oldum, 420p anime gördüğümde gözlerim kanamaya başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Fin said: gerge 3.dünya ülkesinde yaşayıp mp3 dizi anime manga herşeyi parayla alın izleyin g6 attitude AHHAHAH konusu açılmışken diyim. hukuk okuması ve böyle bir anlayışa sahip olması çok hoş bir şey bence. saygı hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bu arada 3. dunya ulkesi degiliz. teknik olarak: 1. dunya ulkesi, nato uyesi ulkelerine, 2. dunya ulkesi, sscb ve kankalarina, 3. dunya ulkesi de, bu ikisine de bagli olmayan ulkelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 1080p download ediyorum 350 gb'lık external var anime'lere ayırdığım lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 crashplana atın dursun işte orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 >Not having 2 terabytes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 var 2tb de o bile doluyor heh, yeniden dvd'ye yazmaya başlayacağım yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Abi izlediginiz herşeyi saklamayın sapık gibi, arşivlemeye değer şeyleri koyun. Hoarder mısınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 saklıyorum, yaşlılığımda hastane giderlerini e-bay ile karşılarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 adam uzun donem plani yapiyor. devlet baba bile yapmiyor boyle plan jfsdkfjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sam said: saklıyorum, yaşlılığımda hastane giderlerini e-bay ile karşılarım. adamım sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 stream. indirdiğimi silemiyorum sonra, 1tb harici var 30gb falan yeri kaldı, o yüzden indiremiyorum. tabi indirilmesi gereken animeler var, onlara saygım ayrı. (Cowboy Bebop, trigun falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 seri yayınlanırken DL, çok beğenmişsem BDleri çıkınca öyle arşiv ayrıca tv'de yayınlanan animeleri para verip izlemek nedir ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 raw indirip japonca izle o zaman, tvde oyle yayinlaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ücretsiz yayınlanan bi medyaya ve bu medyalara yine ücretsiz eklenen altyazılara para veriyor olmakla, benim animeleri nasıl izlemeyi tercih ettiğim alakasız şeyler. haliyle bedava bişeye para veriyor olmak HALA çok komik. ama madem merak ettin 1.5 senedir japonca kursuna gidiyorum. her bi boku anlıyorum haliyle. senin burda "cruncy direk sönöryodan çeviri yapıyor, o yüzden hatasız" yazılarına da ayrıca gülüyorum zira hatasız bir bölümleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 destek olmak amacli para veriyor olabilir bedava bir seye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar