Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angels in America

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ekimde CNBC-E'de yayınlanacakmış. Emmy ödülleri sırasında tanıdımını gördüm, baya etkilendim. Oyuncu kadrosu zaten harika. (aha şimdi yazarken bi daha çıktı)

Merakla beklemekteyim.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
Al Pacino, Emma Thompson , Merly Streep ohannesburg kadroya bak !
Konusuda ilginç, Reagen zamanı 1985 ler, AİDS in amerikada yayılması ve cumhuriyetçilerle dinci kesimlerin AIDSe ciddi yaklaşmaması hatta yakalananları toplumdan dışlama politikaları. Philedalphia tarzı.
Mesaj tarihi:
Emmy'de gördüğüm parçalardan Al Pacino'nun mükemmel oynadığı anlaşılıyor. Ödülüde aldı zaten direk. Merakım iyice arttı.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
çarşamba günü ilk bölüm. kaçırmayın derim :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Mesaj tarihi:
walla çok bayydı bıraktım zaten uykum var[signature][hline]and so when i'm lost
and i'm tired and depressed
and when my mind goes astray
won't you light my way
don't save it for another day
hey! don't save it for another day
won't you light my way

Mesaj tarihi:
seyrederken annem sordu nasıl güzel film mi dedi. daha başlarıydı ama çok övüldügü için "güzel güzel" dedim. 10 dk sonra geldi beraber serettik. başkası olsa şey sanardı yani :p[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
eh ben de 11 emmy'lik bişi göremedim ama belki amerika'nın gay'ini, sonra çıkar oyunu.. :-p

ha bu arada uyuşturucu müptelaları ve eşcinsellerle aynı kefeye koydu film beni, çok hoş.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 06 Ekim 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
ha bu arada uyuşturucu müptelaları ve eşcinsellerle aynı kefeye koydu film beni, çok hoş.. :)

bu dil sürçmeleri fazla olmaya başladı be sam?[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
  • Yeni Oluştur...