LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ekimde CNBC-E'de yayınlanacakmış. Emmy ödülleri sırasında tanıdımını gördüm, baya etkilendim. Oyuncu kadrosu zaten harika. (aha şimdi yazarken bi daha çıktı) Merakla beklemekteyim.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 21 dalda emmy adayiymis. mini dizi deniyor birde. kesin izlerim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Al pacino yu gördüm abi o varsa süper[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Al Pacino, Emma Thompson , Merly Streep ohannesburg kadroya bak ! Konusuda ilginç, Reagen zamanı 1985 ler, AİDS in amerikada yayılması ve cumhuriyetçilerle dinci kesimlerin AIDSe ciddi yaklaşmaması hatta yakalananları toplumdan dışlama politikaları. Philedalphia tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Emmy'de gördüğüm parçalardan Al Pacino'nun mükemmel oynadığı anlaşılıyor. Ödülüde aldı zaten direk. Merakım iyice arttı.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 oha emmy de 21 dalda aday olmuş eheh bu fikir vermeye yetiyo[signature][hline]Güçlü, haklı olmaya gereksinim duymaz; ama haklı, güçlü olmak zorundadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 http://www.hbo.com/films/angelsinamerica/photos/index.html burun resimler[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 11 tane aldi bile. Bende merak ediyorum. Hangi gün? ilk bölümünü kaçirmayalim bari[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ekimde başlıodu ilk bölüm ne zaman bilen warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Harika haber.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 çarşamba günü ilk bölüm. kaçırmayın derim :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bakalım beğenicez mi? Turkcell sayesinde reklamsızmış hem de. :tebrikz:[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Emma Thompson Hastasıyım valla Hayatta kaçırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bu akşam 22:00'de başlıyor aman sakın ha kaçırmayın.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ve işte ..sonunda başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 kimsenin bekledigi gibi deil sanırım :) en azından simdiye kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 walla çok bayydı bıraktım zaten uykum var[signature][hline]and so when i'm lost and i'm tired and depressed and when my mind goes astray won't you light my way don't save it for another day hey! don't save it for another day won't you light my way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 geçmiş olsun madem[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 GAYS in America[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 delikanlıyı bozar bu film :-p[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 çok sıkıcıydı. ayrıca cidden bazı yerlerde midem bulandı.[signature][hline]return 0; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 seyrederken annem sordu nasıl güzel film mi dedi. daha başlarıydı ama çok övüldügü için "güzel güzel" dedim. 10 dk sonra geldi beraber serettik. başkası olsa şey sanardı yani :p[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 eh ben de 11 emmy'lik bişi göremedim ama belki amerika'nın gay'ini, sonra çıkar oyunu.. :-p ha bu arada uyuşturucu müptelaları ve eşcinsellerle aynı kefeye koydu film beni, çok hoş.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 güzel güzel, o kadar komedi dizisinden sonra böle depresif birşeye ihtiyacım vardı =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Sam, 06 Ekim 2004 23:10 tarihinde demiş ki: ha bu arada uyuşturucu müptelaları ve eşcinsellerle aynı kefeye koydu film beni, çok hoş.. :) bu dil sürçmeleri fazla olmaya başladı be sam?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar