Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 toz, su damlası, yansıyan isik vs. bulunur kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 tuvaletten yaziyorum selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 BabacumMostors said: bu arada karoda nasıl surat buluyorsunuz bizim banyo tabanı mermer o zaman oluyor da.. karoda nasıl lan? ya işte mermer, üzerinde bir sürü büyüklü küçüklü bebekler olan mermer. karo dediğim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ginaly said: beraber hadron çarpıştırırık. bilim tutkumuz yanlış anlaşılır abi tuvalette yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Türkün aklı ya kaçarken yada sıçarken gelirmiş Rahmetli dedem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 2004ten beri tuvalette penguen uykusuz vb okurum. aralarına popüler sayns falan da eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 abi fayanslara bakar dalar giderim.aklımda olanlarıda isimi gorurken planlarım.tuvalet onemli abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 99 dan beri aldığım level ve oyungezer dergileri. hep duygulanıyorum sıçarken eski oyunları görüp, hatıralar kafada canlandığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Iphone üzerinden paticiğe yazıyorum. Şuan wc'den canlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 pati ye girmeden sıçamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 LUTFEN SIFONDAN BASKA BIRSEY CEKMEYINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 battlefield 3 fln oynuyorum tabletle pc ye bağlanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben tavana ıslak peçete fırlatıyorum, çiğ köfte gibi yapışıyor çok eğlenceli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Sirf tuvalet icin ipad aldim. Iyi ki zenginim ya. Fakire hayat zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 uyuşana kadar el konsolu veya smartphone bazı oyunlara "sıçmalık" gözüyle bakıyorum falan, o derece sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 1 dakikadan fazla takılan lifli gıdalara yönelsin artık o ne ya gazete dergi falan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Sparkcaster said: yemek sepetinden hiç sipariş vermedim bugüne kadar minik hipster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yemek sepeti eskiden hipster isi gorulurdu :) vay be zaman ne cabuk degisiyor. bu arada smartphone vazgecilmez arasindadir. hani disari cikarken otomatik anahtarini vs alirsin ya, bende tuvalete giderken artik cebime smartphone u atiyorum. tuvalette kalma suremde genelde rss de okunmamis itemlarin sayisi ile dogru orantili oluyor. cok uzun kalmisligim vardir, endise edilcek derece. smartphone oncesi gazete idi bu, yine ayni sekilde gazete bitirmisligim vardir. Genelde tuvalette neden tuvalette oldugumu unutuyorum. Gecici is ana is oluyo, ana is gecici is, hani gazete okurken bari sicayim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Telefonsuz tuvalete mi girilir ya. Ben Flow diye bi oyun var onu oynuyom komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Haftalarca uğraştıran bazı bölümleri, sabah uykulu uykulu girdiğim tuvalette geçiyorum. Telefon oyunlarının vazgeçilmez mekanı tuvalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 lan ne cok zamanınınız varmıs arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 benjani said: pati ye girmeden sıçamıyorum Ahgfafggssdh dağ başında kalsanız paticige giremedik diye bokunda boğulup ölecek o derece hemiii asdassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Gazete smartphone kitap ders notlari laptop vb den olusan genis bi skala icerisinden secip oyle takiliyorum.Gectigim derslerin cogunu. Ve okuma aliskanligimi tuvalette gecirdigim zamana borcluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 gitarsız girmiyorum. alaturka alfranga farketmez.. hele ilk çıkış yaptığım noktalar için özel akorlarım falan var, onları çalarken .çmak hoşuma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ipad'i tablet olarak değiştirmek lazım. tek tablet ipad değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar