Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seiko saat olayına son noktayi koymus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

aha bu da benim ki. şerefsiz takım elbiseden kot tshirte her türlü kıyafet ile gidiyor sağolsun.

edit: yalnız hayranım şu saat firmlarının bütün resimleri 10:10 da çekmelerine :D subliminal mesaj veriyorlar akılları sıra :D
Mesaj tarihi:
bu arada saati sag bilege takan var mı abi.ben cocukluktan bu yana sag bilege takmaya alısıgım yazı yazarken mouse kullanırken cok zor oluyor ama sola takınca cok garip hissediyorum :S
Mesaj tarihi:
bir hikaye vardır;

NASA yerçekiminin olmadığı ortamda kullanılabilen tükenmez kalem geliştirmek için milyon dolar harcamıştır, buna karşın kozmonotlar ise sadece kurşun kalem kullanmışlardır

elbette bu bir şehir efsanesi ki günümüzde kozmonotlarda aynı kalemi kullanmaktadırlar, üstelik ar-ge si milyon dolara gelmemiştir, şu anda amazonda vs bu kalemi 20$ gibi bir paraya satın alabilirsiniz

ne demek istediğimi anladınız
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://www.konyalisaat.com.tr/uploads/urun_resimleri/L/TAG-Heuer/WV2116.FC6181.jpg

İlerde parayı bulursam bunu almak istiyorum ben. Şunu kullanıyorum şimdi:

http://zeiteisen.at/files/ps2013x1_beautyshot.jpg
Mesaj tarihi:
Benim arkadaş çok seviyo böye saat olayını. Para da var, aynı modelin farklı renginden 2 armani sati fln var. Çok benzer başka bi modelden de yine aynı marka saati var.

Yeni alınca gösteriyor bazen "nasıl?" diye. "Abi aynısı var sadece yeni renk almışsın" diyemiyorum tabi sdgfsgs. Çok gereksiz bence saatin aksesuar olarak kullanılması.

Çok nadir taktığım bi saatim var. Şık da bişey, hafif spor, her tür kıyafet ile giyilebilecek türden. Ama takmak çok gereksiz geliyor abi kaç senedir. Bi ara takıyordum. Sonra baktım ki saat kolumda olmasına rağmen telefondan bakıyorum zamana. Eeh dedim, boşa ağırlık. Takmıyorum artık.

Saat takmanın olayı bitti bence artık.
Mesaj tarihi:
saati saatten ogrenmek cok kolay oluyor ama
cebinden ya da baska yerden telefonu alıp bakmaktan kolay baya
takın bak bi süre sonra baya alısacaksınız kolunuzdaki saate
ben de eskiden saat ne ya diyordum ama güzel oluyor
Mesaj tarihi:
Abi her saate bakmanız gerektiğinde telefona mı bakıyorsunuz çıkartıp?

Bir de bu saatin 3k euro olmasının nedeni gps'i olması falan değil, Seiko'nun top notch modellerinden olması. Mont Blanc falan bakın fiyatlarına işte, kurmalı lan bu dediğiniz saatlere kaç para istiyorlar.
Mesaj tarihi:
Süre olarak daha uzun evet telefondan bakmak. Ama alışmış kudurmuştan beterdir olayı, telefona uzanmak daha kolay geliyor kolay olmamasına rağmen.

Tamamen alışkanlık aslında. Ama o kadar yerleşmiş ki alışkanlığı kırmak zor ya, ben kıramadım en azından. Kaldı öyle saat de kenarda.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Mekanik saat daha iyidir zaten, pilli saat kullanmam ben.

100 saat konusu acilsa hemen yapistiriyorsun saat yok mekanik ben biliyom falan
saat yapsan nolcak la evde
git ne biliyim tütün eksperiyim de, mantardan anlarim her turlu mantarı yerinde bulurum falan de
saatten anlarım ne ya
Mesaj tarihi:
Fistan said:

GERGE said:

Mekanik saat daha iyidir zaten, pilli saat kullanmam ben.

100 saat konusu acilsa hemen yapistiriyorsun saat yok mekanik ben biliyom falan
saat yapsan nolcak la evde
git ne biliyim tütün eksperiyim de, mantardan anlarim her turlu mantarı yerinde bulurum falan de
saatten anlarım ne ya

ahahahahaha:D o mesajı okurken ben de diyordum lan bunu kaçıncı okuyuşum acaba diye :D
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

edit: yalnız hayranım şu saat firmlarının bütün resimleri 10:10 da çekmelerine :D subliminal mesaj veriyorlar akılları sıra :D

şimdi farkettim sen söyleyince de ne alaka ki abi 10 numarayız demek için mi?

1'i 1 geçe koy o zaman en birinci biziz de sdfsd
Mesaj tarihi:
Zep said:
Aket-Atum said:

10:08:43 de
Mesaj tarihi:
Zep said:

Aket-Atum said:

şimdi farkettim sen söyleyince de ne alaka ki abi 10 numarayız demek için mi?

1'i 1 geçe koy o zaman en birinci biziz de sdfsd

Şu onay anlamına gelen tick işareti oluyor öyle olunca. Tabi kadran büyüklüğüne göre bazen 10:05-10:10 arası herhangi bir nokta da olabiliyor ama ana fikir tick çizmek :)
Mesaj tarihi:
abi teleport olma gibi bir özelliğiniz yoksa çok saçma ki bu fiyat. napıcan yani. her gün bi londra bi miami mi yapıyor millet. hey allam. yapmış olmak için yapmışlar. teknoloji zaten yeni değil neyse sinirlendim
  • Yeni Oluştur...