Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 aha bu da benim ki. şerefsiz takım elbiseden kot tshirte her türlü kıyafet ile gidiyor sağolsun. edit: yalnız hayranım şu saat firmlarının bütün resimleri 10:10 da çekmelerine :D subliminal mesaj veriyorlar akılları sıra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 biri fırank müller ya da bıraytling koysun da topik kitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://pandaloja.com/loja/images/rolex_daytona_bz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bu arada saati sag bilege takan var mı abi.ben cocukluktan bu yana sag bilege takmaya alısıgım yazı yazarken mouse kullanırken cok zor oluyor ama sola takınca cok garip hissediyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Theridone said: http://pandaloja.com/loja/images/rolex_daytona_bz.jpg şe takometreyi de hayatında bir kez olsun kullanmış olan var mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bir hikaye vardır; NASA yerçekiminin olmadığı ortamda kullanılabilen tükenmez kalem geliştirmek için milyon dolar harcamıştır, buna karşın kozmonotlar ise sadece kurşun kalem kullanmışlardır elbette bu bir şehir efsanesi ki günümüzde kozmonotlarda aynı kalemi kullanmaktadırlar, üstelik ar-ge si milyon dolara gelmemiştir, şu anda amazonda vs bu kalemi 20$ gibi bir paraya satın alabilirsiniz ne demek istediğimi anladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://www.konyalisaat.com.tr/uploads/urun_resimleri/L/TAG-Heuer/WV2116.FC6181.jpg İlerde parayı bulursam bunu almak istiyorum ben. Şunu kullanıyorum şimdi: http://zeiteisen.at/files/ps2013x1_beautyshot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Benim arkadaş çok seviyo böye saat olayını. Para da var, aynı modelin farklı renginden 2 armani sati fln var. Çok benzer başka bi modelden de yine aynı marka saati var. Yeni alınca gösteriyor bazen "nasıl?" diye. "Abi aynısı var sadece yeni renk almışsın" diyemiyorum tabi sdgfsgs. Çok gereksiz bence saatin aksesuar olarak kullanılması. Çok nadir taktığım bi saatim var. Şık da bişey, hafif spor, her tür kıyafet ile giyilebilecek türden. Ama takmak çok gereksiz geliyor abi kaç senedir. Bi ara takıyordum. Sonra baktım ki saat kolumda olmasına rağmen telefondan bakıyorum zamana. Eeh dedim, boşa ağırlık. Takmıyorum artık. Saat takmanın olayı bitti bence artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Son satıra kadar iyi gidiyordun da orada batırdın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ya aksesuar olarak takanlar olabilir de işlevsellik bakımından bitti abi. Benim için aksesuar olarak da yoktu zaten pek o yüzden genelledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 saati saatten ogrenmek cok kolay oluyor ama cebinden ya da baska yerden telefonu alıp bakmaktan kolay baya takın bak bi süre sonra baya alısacaksınız kolunuzdaki saate ben de eskiden saat ne ya diyordum ama güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Abi her saate bakmanız gerektiğinde telefona mı bakıyorsunuz çıkartıp? Bir de bu saatin 3k euro olmasının nedeni gps'i olması falan değil, Seiko'nun top notch modellerinden olması. Mont Blanc falan bakın fiyatlarına işte, kurmalı lan bu dediğiniz saatlere kaç para istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Mekanik saat daha iyidir zaten, pilli saat kullanmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Süre olarak daha uzun evet telefondan bakmak. Ama alışmış kudurmuştan beterdir olayı, telefona uzanmak daha kolay geliyor kolay olmamasına rağmen. Tamamen alışkanlık aslında. Ama o kadar yerleşmiş ki alışkanlığı kırmak zor ya, ben kıramadım en azından. Kaldı öyle saat de kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 GERGE said: Mekanik saat daha iyidir zaten, pilli saat kullanmam ben. 100 saat konusu acilsa hemen yapistiriyorsun saat yok mekanik ben biliyom falan saat yapsan nolcak la evde git ne biliyim tütün eksperiyim de, mantardan anlarim her turlu mantarı yerinde bulurum falan de saatten anlarım ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 paticiği bu kadar fakir bilmezdim.Kocaman bi hayal kırıklığısınız şu an bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 saat işte bilek boşta kalmasın fln.. davet toplantı gibi özel durumlar haricinde takmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Fistan said: GERGE said: Mekanik saat daha iyidir zaten, pilli saat kullanmam ben. 100 saat konusu acilsa hemen yapistiriyorsun saat yok mekanik ben biliyom falan saat yapsan nolcak la evde git ne biliyim tütün eksperiyim de, mantardan anlarim her turlu mantarı yerinde bulurum falan de saatten anlarım ne ya ahahahahaha:D o mesajı okurken ben de diyordum lan bunu kaçıncı okuyuşum acaba diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 2-3 dakka için çok manaıl değil ama sık sık ülkeler arası yolculuk yapan insanlar için mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 eskiden yatmak dısında kolumdan saati cıkarmazdım simdi attım gitti tam bir özgürlük cok raatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Aket-Atum said: edit: yalnız hayranım şu saat firmlarının bütün resimleri 10:10 da çekmelerine :D subliminal mesaj veriyorlar akılları sıra :D şimdi farkettim sen söyleyince de ne alaka ki abi 10 numarayız demek için mi? 1'i 1 geçe koy o zaman en birinci biziz de sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Zep said: Aket-Atum said: edit: yalnız hayranım şu saat firmlarının bütün resimleri 10:10 da çekmelerine :D subliminal mesaj veriyorlar akılları sıra :D 10:08:43 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Zep said: Aket-Atum said: edit: yalnız hayranım şu saat firmlarının bütün resimleri 10:10 da çekmelerine :D subliminal mesaj veriyorlar akılları sıra :D şimdi farkettim sen söyleyince de ne alaka ki abi 10 numarayız demek için mi? 1'i 1 geçe koy o zaman en birinci biziz de sdfsd Şu onay anlamına gelen tick işareti oluyor öyle olunca. Tabi kadran büyüklüğüne göre bazen 10:05-10:10 arası herhangi bir nokta da olabiliyor ama ana fikir tick çizmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 abi teleport olma gibi bir özelliğiniz yoksa çok saçma ki bu fiyat. napıcan yani. her gün bi londra bi miami mi yapıyor millet. hey allam. yapmış olmak için yapmışlar. teknoloji zaten yeni değil neyse sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 o saatlerin zaten cogunun ozellikleri cok spesifik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar