SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Fenerin niye topigi yok yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Fenerin hakemi var bu maçta. Topiğine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Rewendor said: El-Barto said: adam sedyeyle cikip degistirildi abi :) Sedyenin gelip adamı alması 30 saniye, gidişi bi 20 saniye daha kazandıracak da ondan değiştirildi. Pozisyonun tekrarını 10 defa gösterdi, koltuk altına geliyor top. Ben de ilk defa denk geliyorum yan taraftan gelen topun nefessiz birakmasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 yekta iyi güzelde defansa çok az yardım ediyor.hücum yönünde katkısı büyük ama geri gelen toplar hep rakipte kalıyor.bu anlamda melo ve engin çok iyiydi.hamit te hala kötü bi toparlayamadı adam eboue yide çıldırttı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 galatasaray pozisyon vermeden 20. golünü yemiş bugün tebrik ederiz sdfsds.ben demiyorum fatih terim diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 koltuk altına gelen top nefessiz bırakır zaten, ne vicdansız adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/fatih-terimi-toplantida-cildirtan-olaySXHBQ302729SXQ fatih başgan atarlanmış.ordaki basın mensublarının suçu ne beraberliğin sinirini onlardan çıkarmaya çalışmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 tırnak içinde ''ökuz'' lüğü bilinen biri oldgundan şaşırmadım. böyle yapcak ülkedeki tek adamdır zaten kendisi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bi de şey vardı, ''telefonum! telefonumu kil çaldı ???'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 İyi de haklı abi. Basın için hazırlanan bi olaya niye alakasız biri girip soru sorsun ki? Normal kişilerin soru sorması için basına açık antremanlar fln oluyor, oraya gitsin. Çıkıp orda abuk subuk bi hareket de yapabilir yani insan. Bunu terim olduğu için değil, genel olarak söylüyorum. Aykut basın toplantısı yaparken alakasız biri söz alıp protesto sözleri sarfetmeye kalksa mantıklı olur mu? Adam oraya basınla muhatap olmaya çıkıyor. Adam terim diye gaza geliyosunuz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 oraya o adamın girmesini savunmadık ki nerenle okudun?basın mensuplarına yaptığı hareketi ayıplıyoruz biz, gider görevlilere kızarsın kim izin verdi bu adamın girmesine diye tamam ama o küfür etmesine ramak kaldığı basın mensuplarının kabahati ne orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Terim orada haklı bence de. Adı üzerinde, "Basın Toplantısı" bu. Bir de şu var, oradaki adam muhtemelen dandik spor gazetelerinden birinin muhabiriydi. Yoksa içeri girmesi zor zaten. Ama kışkırtma amaçlı saçma bir soru sordu, Terim hangi gazete diye sorunca da gazetesini açık etmek istemedi, o yüzden değilim falan dedi. Terim de ona kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Terim haklı ilk başta yaptığı atarda bence de. sonundaki onu çekmeyin bunu çekin tabii çok ayıp olmuş, terbiyesizlik resmen. kaç yaşında adam, o kadar kariyer falan... ayıp. ha adamın sorduğunda da kışkırtıcı bi şey yok bence, sadece basından olmayan birinin orda olup soru sormasına patlamış, haklı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 applev0dka said: tırnak içinde ''ökuz'' lüğü bilinen biri oldgundan şaşırmadım. böyle yapcak ülkedeki tek adamdır zaten kendisi, Senin faydan ne bu "ökuz"dan farklı olarak? Futbolcu olarak Galatasaray Türkiye Kupası: 1975-76, 1981-82 Türkiye Süper Kupası: 1982 Başbakanlık Kupası: 1975, 1979 Teknik direktör olarak Türkiye U-21 Shield of the European Union.svg Akdeniz Oyunları Simple cup icon.svg şampiyon (1): 1993 Gorm silver cup.jpg Finalist (1): 1991 Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finali (1): 2008 Galatasaray Shield of the European Union.svg UEFA Kupası: Simple cup icon.svg şampiyon (1): 1999-00 TAF Roundel.svg Süper Lig Simple cup icon.svg şampiyon (5): 1996-97, 1997-98, 1998-99, 1999-00, 2011-12 TAF Roundel.svg Türkiye Kupası Simple cup icon.svg şampiyon (2): 1998-99, 1999-00 TAF Roundel.svg Türkiye Süper Kupası Simple cup icon.svg şampiyon (3): 1996, 1997, 2012 TAF Roundel.svg Atatürk Kupası Simple cup icon.svg şampiyon (1): 1999-00 Fiorentina Simple cup icon.svg İtalya Kupası şampiyon (1): 2000-01 Bireysel İtalya'da, Devlet Nişanı (italyanca: Ordine della Stella della Solidarieta İtaliana) ile Commendatore ünvanı alan ilk Türk teknik direktör.[8][9] 2008 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'nın en iyi teknik direktörü seçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 abi basın kartını göstermeden o toplantıya birinin girebilcegne inandık mi yani hepimiz ? sadece kendini belli etmemek istemiştir, kendi adıma calısıyorm gibi bişy diyor, yoldan gecen simitci degil sonucta orda soruyu soran.. ille gazetelere mensup olan basından insanlar mi alınıyor stadlara nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 evet bu başarıları suçsuz günahsız orda ekmek parası için bekleyen, soru sormaya çalışan insanlara hakaret edebilme hakkını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Liebe said: evet bu başarıları suçsuz günahsız orda ekmek parası için bekleyen, soru sormaya çalışan insanlara hakaret edebilme hakkını veriyor. cevap vermeye gerek bile duymamıstım bu alakasiz karsılastrma için, yazık etmeseydn sende :D bide bu vatan için mi ne gibi bişy yazdi basta sdsfs 80 yasına gelmiş adamla 21 yasındaki üniverste ögrecisini ülkeye verdikleri bakımından kıyaslamak, bide fatih terim bu ülkeye cok bişeyler katmis gibi göstermek, bilemedim şimdi ne desem.. 300 gol atmıs bana mi attı arkadasm,fatih 1231 tane kupa kazandi da naptı, ekonomiye care mi oldu. vatana millete faydalıyms peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 burda çarşıboysun biri gayet rahat öküz diye hitab edebiliyorsa, basın toplantısında gazeteci olmayan birine az bile gider yapmış terim. @apple çarşı.com a git orda yardır abi. yanlış gelmişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 teknik direktörünü al taraftarına vur sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 fenerli degilim de, şike sürecinde azizin annesinden girip, demirörenin bacısından cıkmakta sorun yok, ülkenin en antipatik insanlarndan birine yaptgi ''ökuzluğu'' söylerken sorun var öyle mi .. herşeyin bir adabı vardır, gs bu aksam maci kazansa FT o tepkiyi vermezdi diyorum ben.. @masq beni oraya almıyorlar abi daha bu ülkeye faydali bir evlat olamadim :( önce 2 kupa alıyım sonra gelirm ben hadi eyw kib mucks bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 aptallikta sinir taninmayan saatlere gelmisiz, devam edin cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bu arada ''öküz'' nedir. tdk.gov.tr 2. Bön, görgüsüz, kaba, anlayışsız, yeteneksiz kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 abi adam haklı lan galatasaray klubunun teknik direktörü.maç sonrası klasik basın toplantısı yapıyor adamın biri gelmiş soru soruyor.ha o adamda kötü niyetli bi adam değil gibi .ztn hocam hocam ağladı ağlıcaktı soruyu sorarken.enginle alakalı soruyordu. ama terimin atarlanması normal yani.ki öyle bağırmamışta adam.bi atar yapmış gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar