escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 yani hiç mi utanmadınız onları giyip, "atam bizde fenerbahçeliyiz hedehödö" tişörtleri atkıları vs giyip oraya gidip onu anmaya.. resmen sinema filmi içnde bir ürün reklamı gibi, saygısızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 aziz yıldırım çıkıp diyordu ya atatürkün takımıyız falan ondandır işte. ne güzel gitmişsiniz ziyarete.ha temsili bi fenerbahçe bayragı açarsınız.da fenerium virali gibi ne bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 neyin virali reklamı alay mı ediyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 alay mı ediyosunuz diye bize değil oraya giden 5k insana söylemelisiniz. oldu olacak anıtkabirin çevresini uzun fenerbahçe bayraklarıyla assaydınız çatıdan aşağı.. bilmiyorum ben utandım burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 e sen utan, her yıl türkiyenin 4 bir yanından otobüsle gelip toplanan insanların utanması için bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Kusura bakmayın ama çok gereksiz yazıyorsunuz.1907 ÜNİFEB olarak her sene gerçekleştirdiğimiz bir organizasyon, ne aziiz ne de başkası için yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bence güzel olmuş. Keşke her takım, her örgüt yapsa böyle organizasyonlar. Reklamsa reklam, kurumların rengi belli oluyor işte. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Unifeb olarak atatürkü anmak için gidiyorsanız formayı da giymenize gerek yok.Orası biraz fenerbahçe şovu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 gidip de ananlarla vs evinde sıcak kahvesini yudumlarken nette laf yetiştirip ananlar , sonuç belli , kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 aynen onu diyorum.organizasyon güzel normal montunuz mu yok.herkes fenerbahçe ürünleri falan olay atatürkü anmak mı fenerbahçe şovu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Myshkin said: e sen utan, her yıl türkiyenin 4 bir yanından otobüsle gelip toplanan insanların utanması için bir sebep yok. neden abi? oraya gitmek atatürk'ü anmak kötü bişi ya da oraya giden 5k adama ben yanlış yapıyorlar mı dedim? ben gidemiyorum ankara'ya imkanım yok, gitmişler helal olsun. ama böyle full sarı lacivert giyip "atam izindeyiz bizde fenerbahçeliyiz hehödö" vs yazılarla gitmek ayıptır. ne yani biz galatasaraylıyız atamızın izinde değil miyiz? hadi bunu geçtim, oraya ulu önder'i anmaya gidiyorsun neden bunu "bak fenerbahçeliler atatürkçü biz gidiyoruz ziyaret ediyoruz, he bu arada en büyük fb hehe" tarzı bir olaya dönüştürüyorsun?? kusura bakma bu "ayıp"tan başka bişi değil. he yine git FB olarak, NORMAL KIYAFETLERLE!! aç bi bayrak(FB UNİFEB yazılı vs herneyse) sonra foto çekil falan da.... neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Atam izinndeyiz bizde fenerbahçeliyiz lafı nerde geçiyor, Fenerbahçe taraftar grubu olarak gidiyoruz oraya nasıl giyinip gitmemizi bekliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 insanlar kafayı yemiş yemin ediyorum başka bir şey değil, başkalarına nasıl laf atarım diye şekilden şekle giriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Sakin olun sampiyonlar. Topluluklarin bu sekilde, kendi iclerinde organize olarak destek vermeleri cok daha normal, cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 escape said: böyle full sarı lacivert giyip "atam izindeyiz bizde fenerbahçeliyiz hehödö" vs yazılarla gitmek ayıptır. ne yani biz galatasaraylıyız atamızın izinde değil miyiz? ortadoğu diyalektiğinin muazzam bir örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi şu konuda bari yapmayın böle tartışmaları ,bırakın artık fanatikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Usta bosuna saldiriyorsunuz adama. Ustelik sevindirici bir olayi kotu gostererek saldiriyorsunuz zira adamlar kafayi futbolla bozmayip baska etkinliklere de katiliyorlar. Sov dedigin gecen sene oldugu gibi 29 Ekim yuruyusune katilip Aziz Yildirim adina slogan atmak ile oluyor ki serefsizligin samimiyetsizligin dik alasiydi. Ama bu adamlar giymisler ceketlerini, Ata'yi ziyaret etmisler. Yani ha Egitim-Sen yapmis, Unifeb yapmis, arada bi fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Theridone said: sevgili dasaaa, İZMİR (:P) http://www.haberedikkat.com/resimler/haberler/ataturk-siluet-ic_1.jpg Bu kadar muhteşem bir olay neden hurriyet.com.tr internethaber v.b. hiçbiryerde yok? TV'ler veriyor mu bari saatbaşı haberlerinde falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 laikci seküler ergenekoncu ortalıgı karıştırmak isteyenlerin oyunu BU MİLLET BU OYUNA GELİR Mİ HA !!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 sostizm said: Bu kadar muhteşem bir olay neden hurriyet.com.tr internethaber v.b. hiçbiryerde yok? TV'ler veriyor mu bari saatbaşı haberlerinde falan? ntv canlı verdi. başka veren yoktu sanırım ulusal kanal vs. haricinde ana akım medya'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 escape ciddiye alınıp tartışılmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Theridone said: sevgili dasaaa, İZMİR (:P) http://www.haberedikkat.com/resimler/haberler/ataturk-siluet-ic_1.jpg Abi rispekt. Organizasyonu kim yapmış acaba. Çok zor lan böyle şeyleri yapabilmek, resim çizmiyosun sonuçta Vay ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Oha cidden süpermiş lan. Helal team. Haber kanalları filan gösterdi mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Aluriel said: escape ciddiye alınıp tartışılmış lol kes lan. senin hoşuna giden şeyleri de biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar