romslayer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 https://twitter.com/DreamTvOfficial/status/266926595036553218 demis dreamtv kendi sitesinde turkiye ile ilgili birsey yok ama: http://rogerwaters.com/news.php gel lan gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 roger waters... pink floydu kurdu, yönetti, büyüttü ve dağıttı. roger water pink floyda bişeyler verirken çok güzel şeyler yaptılar. bakınız the wall'a kadar hepsi. roger waters pink floyda herşeyi verirken sönük şeyler yaptılar. bakınız the final cut ve nispeten the wall. roger water kesinlikle grupta çok öenmliydi. yine bakınız waters sonrası albümlerin zayıflığı ortada: a momentary lapse of resons, division bell... tamam division bell sağlam ama o 4lünün yaptıklarıyla alakası yok. momentry lapse of reasons'ta da sğlam şeyler var learning to fly, sorrow gibi. ama yine aynı biçimde önceki dönemle kıyaslanamaz. çok fazla gilmour kokmuş bu sefer de... demek ki grupta roger waters yoğunluğu kontrol edilmeliymiş, bilememişler. neyse zaten animals'a kadar yaptıkları (animals dahil) yeter de artar. bu arada wall severleri gücendirmeyelim orada da çok iyi parçalar var ama önceki döneme göre düşüş bariz yani. bu arada sitesinde ayın 15'İnden sonra duyurulcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 sydden sonra çok bozdu ya pinkfloyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Sufi kırmızı çizgilerin var ama o çizgileri kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Roger olmasa Moger olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Sufi division bell'e zayif dedi diye cok kizicaktim ama sonra gordum ki zayif degil ama farkli demis gulumsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 syd olmadı roger oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 yok canım div belle zayıf denemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 kemikleri iri division bellin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 division bell' e zayıf demiş topiği kitleyip postları yakmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 beyler division bellle öpüştük barıştık, zaten hiç alınmamış. şu an dinliyorum da kendisini. hadi sizle de barışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 animals'a kadar diyince çok gücendim bir an neyseki parantez içi yüreğime su serpti benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 fede said: sydden sonra çok bozdu ya pinkfloyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ulan gelmişti gitmemiştim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 evet geliyor, 3 Ağustos 2013 http://i.imgur.com/pLUjM.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bilet fiyatları ne zaman belli olur ecaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Sana bedeve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 fiyatlar belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 The Wall albümünü full çalacaklarmış. Öncekinde darkside of the moondan çalmıştı diye hatırlıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 logtrig said: fiyatlar belli oldu mu? oldu sahne önü 570 normal 270 civarıydı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 sehzade said: logtrig said: fiyatlar belli oldu mu? oldu sahne önü 570 normal 270 civarıydı galiba öeeeh 270 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Önceki Dark Side of the Moon turuydu, tamamını çalmışlardı. 100 küsür liradan (önceki konser normal bilet fiyatı idi) 270 liraya güzel fırlamış ama bilet fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sehzade said: logtrig said: fiyatlar belli oldu mu? oldu sahne önü 570 normal 270 civarıydı galiba şu fiyatlarda kdv hariç diye biliyorum ve 270 olan tribün,saha içi 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 abicim ben tövbe ettim saha içi almamaya idiot ergenlerle uraşılmıyor her seferinde 3 4 adam dövmeye teğet geçiyorumö hane tamam pink floyd sakin bi durum öle it kopuk çok olmazda tribün varsa gidip oturmak efendi gibi izlemek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ilk sonispherede'de net bir şekilde 16 yaşında falan çocuklar vardı, kendi aralarında pogo yapmaya çalışırken 2 tanesi yaralanmıştı o geldi aklıma sdfasdsdf o günden sonra konsere de gitmedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar