Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Abi "pizza" gibi herkeste farklı bir zevk olgusu yaratabilecek bir konuda bile ayar vermeyi başardın, tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 papa john's mu little ceasar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 BU BAŞLIK YÜZÜNDEN DÜN AKŞAM JUMBO BOY İSTEDİM, ŞUAN HALA YİYORUM TİKSİNENE KADAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 -Deno- said: papa john's mu little ceasar mı papa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 porçini mantarı + jalapeno biberi + pepperoni + mozerella + parmesan ile pizza yapan, hatta taş fırın olursa daha iyi olur yerler nereleri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ankara'da piola'dan iyi yapan yer yok gidildi denendi onaylandı belki mezzaluna... ceasar, dominos, pizza hut zaten leş katagorisinde bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Piola ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 senko said: ankara'da piola'dan iyi yapan yer yok gidildi denendi onaylandı belki mezzaluna... ceasar, dominos, pizza hut zaten leş katagorisinde bunlar. fiyat performans olarak piola ezer net. mezzaluna da çok iyi ama cidden bir de pek keşfedilmemiş olarak maltepedeki new york pizza delivery diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Esat tarafında oturan varsa turtles pizza denesin mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 keşfedilmemiş olur mu ya ünlü bayağı orası da :) ama piola top benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Myshkin said: Esat tarafında oturan varsa turtles pizza denesin mutlaka abi bu leş yalnız direk mayalı hamur yedirtiyorlar pizza diye. acayip yağlı bi de, getirdikleri kartın bile vıcık vıcık yağ oluyor ha ama aşırı ucuz, o güzelliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 senko said: keşfedilmemiş olur mu ya ünlü bayağı orası da :) ama piola top benim için. olüm sen gibi lezzeti arayanlar biliyor orayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 senko said: abi bu leş yalnız direk mayalı hamur yedirtiyorlar pizza diye. acayip yağlı bi de, getirdikleri kartın bile vıcık vıcık yağ oluyor ha ama aşırı ucuz, o güzelliği var. ne yağı be nerdeyse sıfır yağ ile geliyor turtles diye nerden yedin sen? Hamuru da pide hamuru gibi yapıyorlar ki ben seviyorum incecik ve hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 esattaki işte cıvık abi adamların pizzası dilimi eline aldın mı ereksiyon olamamış penis gibi sarkıveriyor aşşağıya cıvıklıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 şişmanları fişlemek için süper bi konu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 şişman olduğumu bilmeyen mi var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 senko said: esattaki işte cıvık abi adamların pizzası dilimi eline aldın mı ereksiyon olamamış penis gibi sarkıveriyor aşşağıya cıvıklıktan. dilimi 3ken yapıp yukardan aşağı sarkıtıp ucundan yiyecen amerikanyalılar gibi sen de hiç bilmiyon haa ben bayılıyorum valla o pizzaya. dediğim gibi hamuru pide hamuru ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ben de şişman değilim. olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 toggie said: şişmanları fişlemek için süper bi konu olmuş. şişmanları fişleyip napacaksın, fantezin mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 dışlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yeterince dışardayım ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 izmir'i bırakıp ankara'ya gittiğinde haketmişsin ama dışarda olmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 eppek parası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 piolaya gitmek lazım http://www.oburcan.com/piola-ankara/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 hmm istanbulda ki şişlideymiş, yarın bi gdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar