Chemical Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 1300 watt cpu ne yahu. psu mu? psu değeri değil ölçmen lazım bilgisayara giden power'ı, onun tamamı heat'e dönüşüyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 valla benim cafede 30 makina var sabahları 15dk 30uda acık duruyor dükkan sıcacık oluyor hah öyle birşeyden bahsediyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 benim odadaki eski bilgisayar da çok bariz ısıtıyor. LGA775 döneminden kalma bir 3 ghz pentiyum var, hayvan gibi ısınıyor alet. kasaya el değmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben ısınmak için ps3ü açıyorum. neden bilmiyorum deli gibi ısınıyo çalışıyo alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 yine bir asla pratiğe dökülemeyecek ben bilimden anlıyorum chemical topiği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bu ısınma konusunda değişkenlerin çok olması herkesi haksız çıkartabilir, kış başlamadı verim düşecek karşılayamayacaksın ısınma ücretini, doğal gaz kullanmayı dene bilgisayarda da iş yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 goldbären said: yine bir asla pratiğe dökülemeyecek ben bilimden anlıyorum chemical topiği! hadbe BLING BLIGN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 peki 5 dolar kazanmak için harcadığın elektrik ne kadara geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 neredeyse tam olarak beş dolara denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 awww yisss 5 dollars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 peki elemanlar yararlandıkları pclerin özelliklerini biliyo mu, belli değerler vs mi var yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bilgisayarla oda mı ısınır lan. mülteci misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kucaktaki laptop misali masaüstüne sarılmıyosan zor bence. 10 m2 yerlerde felan mı yaşıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 işte kemıkıl topiği. kemıkıl benden dürbün alacaksan var elimde gene hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Render farm sakat iş ya.Millet triplere giriyor acaba projemi kopyalarsa vs. gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben 1+1 de yaşadğım için, ps3ü 3 saat açık bıraksam ev hamam oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bugün bu nereden çıktıysa aklıma geldi birden, dedim ki evi ısıtmak için kurduğumuz farmda Bitcoin kasabiliriz. Ekran kartın falan ne? İyi mi? ATI/AMD mi? O zaman bu Bitcoin farmlama olayını bi dene derim, eğer iyi sonuç veriyorsa direkt para kazanıyosun zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bugünlerde ısıtıyor olabilirsin fakat hava iyice soğuduğunda yalıtım yoksa olmaz o iş. yalıtım şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 hem yalıtım yapacan hemde kalın giyincen hacı pijamanı corabın ıcıne sokacan ustune kazak kafayada bere ozaman ısınırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 15 lira kastım bitcoinle konuyu açtıım günden beri ama sürekli açık değildi, hd 5850 var crossfire. arkadaş da taşınabilir kasa kuruyor alt kata götürücez onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Oyle bir imkanin yok satmasina satarsinda elektirik parasi 130 tl den sonra yuzde olarak zamlaniyor ayrica gaming yapioz diyorsun e cpu kullanimi verirsen gaminginden olcaksin her iki ucu poklu degnek bu is... Isinma konusuna gelince isinamazsinda fanlari cikartiyim desen makina cozlar fanli hali sicak ufler dersen sana ufledigi isi 30 derece olcaktir yani isinamiyacaksiniz... He ustune ustun makinayi kullanmadiginiz durumda zaten elektirik fazla harcamaz yani siz cpu yu satarak gpu yu satarak daha fazla elektirip parasinin gelmesine yol acacaksiniz Yani 130 lira herturlu size giriyor Sattiginiz hizmetin elektirik faturasida 100 tl gelcek Toplam 230 liradan bide fazla kullanma bedeli alio tedas ettimi 250 tl Adamlardan senin 130 tlye gore para aldin noldu patladinizi herturlu Bu yuzden bosverin :) ayrica cpu sicaksa verimde dusecek kimse memnun olmayacak :) Soyle bi ciddiyorumu datacenter calisani olarak yazayim dedim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bitcoin işi öyle evdeki bilgisayarla olmaz pek, birkaç bin dolarlık cpu/gpu gücü olan hayvani makine gerekiyor sırf bu iş için kurulmuş, ancak öyle düzgün para kazanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ben benim odamın kaloriferini kapadım vallahi q8400 394x8 carpanla %100 cpu abanınca işlemci ısısı max 80 oluyor. 3 tane fan var etrafında gpu gtx560ti oda overclocklu ayak ucumada ses sisteminin adaptörünüde koydummu vallahi şömineyi aratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi bu bitcoin olayını bende girişeyim diyorum pc akşamları torrentte bırakınca boş durmasın bari, yutubtan videolara baktımda zor birşey değil, ordan paypala $ olarak aktarabiliyormuşuz. gtx 670 ile ayda 15$ falan yapılır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bitcoin geliri yarıya indi yakın zamanda anca fpga farming yapabiliyorsun, ben gene odayı ısıtmak için devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar