di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Selam, Ard arda dota 2 gelip duruyor inventory'ye. Bana mi ozel yoksa herkeste mi ayni ? Herkese geliyosa anlami yok da bana kiyak gecildiyse paylasayim ise yarasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hareket yok. Kaç tane geldi sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hemen hemen herkese geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 3 tane duruyo inventory'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Dota çöp gibi yağdı. Arkadaşa önce bir key geldi. Bana vermek istedi. Dedim "oynayacak olana ver heba olmasın". Bir sonraki hafta mesaj attı "Abi artık sana da yollayayım, arkadaşlara dağıttım hala inventory'de iki tane daha kaldı." dedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Dota 2 amele doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 2 tane de bende yatiyor. surekli geliyor meret. daha gecen hafta 2 tane dagittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dota2 beleş la zate hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bana kafası yağmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 aynen. her açtığımda yeni bir dota 2 geliyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 starter packine para verip almıstım beta keyini kimse paylasmak istemedigi icin. 2 ay beklesem yagacakmıs zaten yagmur gibi. neyse, zaten omur billah betada kalacak degil, f2p zaten aslen oyun. bosa verilmiş para oldugunu biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bende hala yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hmm find match dediğimde takımı buluyor loading ekranı geliyor ve takılıyor oyun. ama candy li gamede olmuyor. acaba limited falan mı açtılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Saeros said: bana kafası yağmış Gondereyim bebegim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bende de bi tane var. İnsana yük oluyor, var mı isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 di said: Saeros said: bana kafası yağmış Gondereyim bebegim ? valla olabilir agalili en azından bi görmüş olurum ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bende var, dl ettim ama hiç girmedim, bu dota çok apaçi işi geliyo bana ya. bi bloodline championsta kill alamayan akıyo bunda falan neeeeese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ben de hic beceremiyorum lan. Karisik geliyor bana o kadar cok hero o kadar cok item o kadar build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 steamde 3. kez gift aldım çok heyecanlı dfsf tşk tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 di said: Ben de hic beceremiyorum lan. Karisik geliyor bana o kadar cok hero o kadar cok item o kadar build. oynayabilenler noob ya, dandik oyun. oynayamıyosan iyisindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bende de var fazladan, lazim olana yollayam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Saeros said: steamde 3. kez gift aldım çok heyecanlı dfsf tşk tim Ahah, lafi olmaz bebeyims. 2 tane daha var bu arada. Birini kardesime vericem oynarim derse, digerini gondereyim yine isteyen biri cikarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 isteyene gondereyim ama bedava zaten oyun isteyen herkese geliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Valla atsin biri bende yok. Nick ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar