Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DeathLord said:

DoruK said:

ölümlortu dota 2 communitysinin averageı hakkında çok güzel fikirler veriyor. kalkıp da lol'den kötü değil demeyin sonra sdfsd

VSYE GEL BİLADER VS

5v5 mac yapalim desem 5 arkadasi yoktur ki bunun.

Ayrica sen git mario oynamaya devam et cocuk zorlama buralari.

ben suna takıldım ya..

senin bu uslup ile 2 den fazla arkadasın varsa sanstır. bu nasıl bir dusunce yapısı
Mesaj tarihi:
oh 75 dakika 3 win huzurla uyuyabilirim.

Rusları 2 durumda çok seviyorum ;

1-) Kadın olduklarında
2-) Karşı takımda olduklarında.

Edit: daha oyun kazanan bristle görmedim bu da burda dursun :)
Mesaj tarihi:
75dk da 3 oyun ne abi. ne zevk alacan ondan... saçma sapan çekişmesiz sağ tık oyun bitsin oyunlar en saçma oyunlar bence.

bristle geçen ilk aldım yendim. skill spamla ölsünler türünde bir hero işte...
Mesaj tarihi:
Aksine cok daha eglenceli. 25 dakika sürüyor zaten oyun normalde geri kalani gereksiz itis kakis. Kaybeden takim it gibi deflemeyince zart diye bitiyor.

Arada turtle oyun da denk geliyor ama azaldi baya.

Bi de silencer ne iyi hero ya neden nerflemiyolar bilen var mi?
Mesaj tarihi:
abi nesi eglenceli 2 ay önce mi basladın dota ya, hic mi megadan oyun cevirmedin, asıl eglence o team combatlar,

gerci sen 5v1 aktıgın için o kısımlar sıkıcı gelir de.

72dk sonunda ayni anda ancientlere vururken adamlar 5-6 saniye ile kazandı, cok iyi oyun oldu :D rare WD staff geldi lol
Mesaj tarihi:
Evet 2 ay önce basladim dotaya.

O 70 dakikayi support heroyla oynadin mi sen hic? Eglenceliymis. Pehhh

Bazi oyunlar hakikaten gzel oluyor uzayinca ama bazilari bildigin gereksiz 30. Dakikada bitmis oyunu karsida iyi base tutan hero var diye 60. Dakikada bitirmek kadar bayik bisey yok.
Mesaj tarihi:
Rhasta iyi yine. Ward bitch cm oynasana 70 dakika 1 tane, söyle rakip carry havaya sallasa rüzgarindan sen öl falan :)

Dedigim gibi dengeli uzayan oyunun bi keyfi var, benim sevmedigim takimlardan birinin gay gibi base savunmasi.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

oh 75 dakika 3 win huzurla uyuyabilirim.

Rusları 2 durumda çok seviyorum ;

1-) Kadın olduklarında
2-) Karşı takımda olduklarında.

Edit: daha oyun kazanan bristle görmedim bu da burda dursun :)

2 el attım ikisinde de kazandık. bi sıkıntı yok bence heroda. hatta op bile geldi biraz.
Mesaj tarihi:
Ayucuumla oyuna başlamışım. Yardırıyorum. Öyle böyle değil. Distruptor snip 2lisine rağmen dandun farmlıyorum. 4 kill almışım. Towerı almışım. Taaaaamdır oyun bende diyorum.

Dakika 29'da bir adet void üstüme uçuyor. Ultiyle dandun kesiyor. Oha diyorum. Naaptı lan bu? Adamda PT, Buriza, Midas, PMS var....

Sonra gelde küfretme. Lan matamatiksel olarak saçma bikere!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...